jubrazu sveikinu sulaukus dukreles
Kaip sekesi gimdyt, kas prieme gimdyma, ar siuo metu daug gimdanciu
QUOTE(Kačia @ 2009 09 08, 11:15)
Jos man pasirode vesios, ar nesalta buvo
Patalpa buvo vėsi, bet buvo šildytuvas. Kai pasidarydavo vėsu tada pašildydavau, bet aš kai karščio nemėgstu tai man patiko, šildžiau vien dėl sūnelio.
QUOTE(Dalyja @ 2009 09 07, 21:34)
Sveikos visos kurios ruosiates gimdyti RK. Neseniai gryzau is ten...
tai va prie visu reikalingu i ligonine reikmenu siulyciau isideti ir druskos su cukumi nes preskas maistas iki negalejimo
Kas del personalo, tai galiu pasakyt kad pasitaike visokiu per tris dienas. Personalas keiciasi ryte 8 val., kai kurios dirba per nakti, kitos iseina savo darbus pasidariusios.
Siaip juokingiausia, jog primeta labai sterilia ligonine, bet... gimdykloj, kol laukiau savo dziaugsmelio pasirodant, apziurejau ju steriluma voratinkliu pilnos palubes ir langai, skraido museles ir naktiniai drugiai, zodziu, reiktu biski auksciau akis pakelt
tai va prie visu reikalingu i ligonine reikmenu siulyciau isideti ir druskos su cukumi nes preskas maistas iki negalejimo
Kas del personalo, tai galiu pasakyt kad pasitaike visokiu per tris dienas. Personalas keiciasi ryte 8 val., kai kurios dirba per nakti, kitos iseina savo darbus pasidariusios.
Siaip juokingiausia, jog primeta labai sterilia ligonine, bet... gimdykloj, kol laukiau savo dziaugsmelio pasirodant, apziurejau ju steriluma voratinkliu pilnos palubes ir langai, skraido museles ir naktiniai drugiai, zodziu, reiktu biski auksciau akis pakelt
Del cukraus ir druskos cia visuose ligoninese taip maitina nes tai skaitosi ligoniu maistas.O del higienos ir sterialumo ne ant lubu ir labgu reikia ziuret o i tuos dalykus ar svari pataline, ar yra kriaukle su dezinfektoriumi ar muiilu, ar kiekviena diena plaunamos grindis. Jokios seseles nelakstis tau po palata ir negaudis museliu ar vabzdziu . Svarbiausia kad plauna rankas prisiliesdamos apziureti vaika ar taves.
Papildyta:
QUOTE(sigusi @ 2009 09 08, 14:11)
Siandien buvau apziureti RK, renkuosi kur gimdyti, tai viena rimta ponia (gydytoja) atsake i visus musu klausimus, labai net ir maloniai .
Deja parodyti nieko negalejo, nes viskas buvo uzpildyta - ir gimdyklos r palatos. VIP palata kainuoja 200 Lt. Jei yra vietu, vyras uz 30 litu gali nakvoti ir paprastoje palatoje.
Dar idave saraseli ka reikia pas juos atsivezti, jei gimdytume ( nuo 05.01 ten raso tokia tvarka), sarase - siulai, bintai ir pan. dalykai sake suma sumarum dvidesimt keli litai...
Deja parodyti nieko negalejo, nes viskas buvo uzpildyta - ir gimdyklos r palatos. VIP palata kainuoja 200 Lt. Jei yra vietu, vyras uz 30 litu gali nakvoti ir paprastoje palatoje.
Dar idave saraseli ka reikia pas juos atsivezti, jei gimdytume ( nuo 05.01 ten raso tokia tvarka), sarase - siulai, bintai ir pan. dalykai sake suma sumarum dvidesimt keli litai...
nieko sau cia tipo gymdimui reikia savo siulu ir tvarsciu tureti? na jo tai gal ir instrumentus reiks pirkt
QUOTE(Kačia @ 2009 09 09, 11:21)
jubrazu sveikinu sulaukus dukreles
gimdziau pati 11val.
gimdyma prieme Jelena Volochovic, super daktare ir akusere irgi
siaip nenuspesi su tai sgimdymais bet dazniau viskas perpildyta buna, bet gimdymui vieta atsiras jei jau gimdysi
siaip viskuom esu labai patenkinta
Sveikos, visos besilaukiancios. dekui viso apie ispudzius atsiliepimus is RK. atejus laikui as ir nusprendziau vykti i RK(gimdziau pries tris sav.). bendrai tai ispudziai mano geri, nei kiek nesigailiu, kad gimdziau RK.na ka parasysiu ir as savo ispudzius. Kol gimdziau pasikeite trys pamainos, pirmoji prieme pati Raguckiene, siaip man patiko: ramiu tonu paaiskino kas vyks ka daryti, dar ir pajuokavom kartu. kadangi labai norejau, kad vyras butu kartu tai iskart prasem mokamos palatos, sesute jau ir raktus norejo duot, o va vedeja sako kur skubat, pirma pagimdykit tada, vietu sociai, kam jum tuos pinigus metyt - pravers, o jei kos ČP, tai jum eis pinigai, o jus dar net kojos i ta palata nebusit ikele. ir seip apziurejo, palydejo iki gimdyklos(vandenys jau buvo nutekeje)isklausinejo visko, del atliktu tyrimu, nestumo laiko, nes buvo 37sav. nu neturiu ka prikist. iseidama dar ir atsisveikino, pristate kas toliau dirbs, sekmes palinkejo. o cia is komentaru bijojau jos, veltui
toliau dar dvi pamainos pasikeite, bet viskas buvo normaliai, vyras buvo salia, tai palaikymo netruko.
po gimdymo pasirinkom paprasta palata, viso sumokejom apie 90lt. ir visa laika buvom tryse, labai faina, kad niekur nepaiima ir neisnesa vaikucio. ai atvykus dave sarasiuko ko reik nupirkt:bintai siulai ir pan, tai vyras sulakste.
na ka visoms sekmes, manau nenusivilsit pasirinke gimdyt RK.
toliau dar dvi pamainos pasikeite, bet viskas buvo normaliai, vyras buvo salia, tai palaikymo netruko.
po gimdymo pasirinkom paprasta palata, viso sumokejom apie 90lt. ir visa laika buvom tryse, labai faina, kad niekur nepaiima ir neisnesa vaikucio. ai atvykus dave sarasiuko ko reik nupirkt:bintai siulai ir pan, tai vyras sulakste.
QUOTE(mox @ 2009 09 10, 14:23)
ai atvykus dave sarasiuko ko reik nupirkt:bintai siulai ir pan, tai vyras sulakste.
nu va cia tai man mistika... o jei atvaziuoji 22val kokia?
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2009 09 10, 15:01)
nu va cia tai man mistika... o jei atvaziuoji 22val kokia?
As tai bandysiu isisaiskinti is anksto, ko ten reikia Jei ko nors netureciau ir labai reiktu, tai siusciau MB i budincia vaistine (Ukmerges g. Maximoje)
QUOTE(jubrazu @ 2009 09 09, 20:00)
gimdziau pati 11val.
siaip nenuspesi su tai sgimdymais bet dazniau viskas perpildyta buna, bet gimdymui vieta atsiras jei jau gimdysi
niu su mergyte tave
sveikos as gimdziau rk pries 1.5m ,patiko viskas,su niekuo nesitariau niekam nemokejau dabar antra gimdyti turiu pipliuka,terminas pirmadieni tai vel i rk ruosiuos
QUOTE(Azuoliuks @ 2009 09 10, 21:30)
SVEIKOS MERGINOS,
as taip pat ruosiuosi gimdyt RK,kur ir pirma vaikiuka gimdziau,pas dr.
A.PUZIENE.
gal nutuokiate,kaip jai reiketu atsiskaityti po CP?
buciau labai dekinga uz atviruma
as taip pat ruosiuosi gimdyt RK,kur ir pirma vaikiuka gimdziau,pas dr.
A.PUZIENE.
gal nutuokiate,kaip jai reiketu atsiskaityti po CP?
buciau labai dekinga uz atviruma
O tu kiek uz pirma gimdyma mokejai (ar nesusitarusi pas ja pataikiai) As ir pas ja galvoju gimdyt, bet kainos irgi nezinau Gal kas neseniai pas ja gimdet ir zinot kiek kainuoja buciau l. dekinga uz sia informacija
QUOTE(mox @ 2009 09 10, 13:23)
Sveikos, visos besilaukiancios. dekui viso apie ispudzius atsiliepimus is RK. atejus laikui as ir nusprendziau vykti i RK(gimdziau pries tris sav.). bendrai tai ispudziai mano geri, nei kiek nesigailiu, kad gimdziau RK.na ka parasysiu ir as savo ispudzius. Kol gimdziau pasikeite trys pamainos, pirmoji prieme pati Raguckiene, siaip man patiko: ramiu tonu paaiskino kas vyks ka daryti, dar ir pajuokavom kartu. kadangi labai norejau, kad vyras butu kartu tai iskart prasem mokamos palatos, sesute jau ir raktus norejo duot, o va vedeja sako kur skubat, pirma pagimdykit tada, vietu sociai, kam jum tuos pinigus metyt - pravers, o jei kos ČP, tai jum eis pinigai, o jus dar net kojos i ta palata nebusit ikele. ir seip apziurejo, palydejo iki gimdyklos(vandenys jau buvo nutekeje)isklausinejo visko, del atliktu tyrimu, nestumo laiko, nes buvo 37sav. nu neturiu ka prikist. iseidama dar ir atsisveikino, pristate kas toliau dirbs, sekmes palinkejo. o cia is komentaru bijojau jos, veltui
Aciu, kad pasidalinai.
Bet niekas neraso ka riketu vyrams veztis,ta prasme persirengimui ir t.t.t., ka galim i gimdykla pasiimti, gal siuo klausimu turetum ka patarti?