Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(smalssioji @ 2009 09 06, 22:48)
. RK paprasiau seimynines palatos, tai salygos buvo geresnes negu kokiam viesbuty.

o kas cia per seimynine palata? mokama? viena buvai? bet vistiek vyrui galima but tik lankymo valandom?
va kiek klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos kurios ruosiates gimdyti RK. Neseniai gryzau is ten...
tai va prie visu reikalingu i ligonine reikmenu siulyciau isideti ir druskos su cukumi smile.gif nes preskas maistas iki negalejimo schmoll.gif
Kas del personalo, tai galiu pasakyt kad pasitaike visokiu per tris dienas. Personalas keiciasi ryte 8 val., kai kurios dirba per nakti, kitos iseina savo darbus pasidariusios.
Siaip juokingiausia, jog primeta labai sterilia ligonine, bet... gimdykloj, kol laukiau savo dziaugsmelio pasirodant, apziurejau ju steriluma doh.gif voratinkliu pilnos palubes ir langai, skraido museles ir naktiniai drugiai, zodziu, reiktu biski auksciau akis pakelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 09 07, 20:31)
o kas cia per seimynine palata? mokama? viena buvai? bet vistiek vyrui galima but tik lankymo valandom?
va kiek klausimu  biggrin.gif

šeimyninė, arba vip palata, kaip pavadinsi - taip nepagadinsi, yra mokama, vyras jei nenori kartu nakvoti, jam irgi yra lova, tai lankyti tikrai gali bet kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 09 08, 00:55)
šeimyninė, arba vip palata, kaip pavadinsi - taip nepagadinsi, yra mokama, vyras jei nenori kartu nakvoti, jam irgi yra lova, tai lankyti tikrai gali bet kada mirksiukas.gif

Cia gal tos kur pirmame aukste (Vaisingumo klinikai anksciau priklause) MB jos labai patiko, bet man siek tiek pinigu gaila blush2.gif, nors MB bando ikalbeti, kad gi ne kasdien gimdau, o patogumas ir jaukumas pirmom dienom l. svarbu smile.gif

Jos man pasirode vesios, ar nesalta buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 08 rugsėjo 2009 - 10:17
QUOTE(Kačia @ 2009 09 08, 11:15)
Cia gal tos kur pirmame aukste (Vaisingumo klinikai anksciau priklause) MB jos labai patiko, bet man siek tiek pinigu gaila blush2.gif, nors MB bando ikalbeti, kad gi ne kasdien gimdau, o patogumas ir jaukumas pirmom dienom l. svarbu smile.gif

Jos man  pasirode vesios, ar nesalta buvo g.gif

O kiek kainuoja? blush2.gif
Planuoju RK gimdyti, tai vis paskaitineju jusu patirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 09 08, 13:48)
O kiek kainuoja?  blush2.gif

žiemą buvo 200/para. Gal pasikeitė dabar.
Atsakyti
Siandien buvau apziureti RK, renkuosi kur gimdyti, tai viena rimta ponia (gydytoja) atsake i visus musu klausimus, labai net ir maloniai smile.gif.
Deja parodyti nieko negalejo, nes viskas buvo uzpildyta - ir gimdyklos r palatos. VIP palata kainuoja 200 Lt. Jei yra vietu, vyras uz 30 litu gali nakvoti ir paprastoje palatoje.
Dar idave saraseli ka reikia pas juos atsivezti, jei gimdytume ( nuo 05.01 ten raso tokia tvarka), sarase - siulai, bintai ir pan. dalykai sake suma sumarum dvidesimt keli litai...
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2009 09 08, 15:11)
Dar idave saraseli ka reikia pas juos atsivezti, jei gimdytume ( nuo 05.01 ten raso tokia tvarka), sarase - siulai, bintai ir pan. dalykai sake suma sumarum dvidesimt keli litai...

Hmmm... keistai cia. Gal vietoj nusipirkt galima? Kas dar tam saraselyje?
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2009 09 08, 15:11)
Siandien buvau apziureti RK, renkuosi kur gimdyti, tai viena rimta ponia (gydytoja) atsake i visus musu klausimus, labai net ir maloniai smile.gif.
Deja parodyti nieko negalejo, nes viskas buvo uzpildyta - ir gimdyklos r palatos. VIP palata kainuoja 200 Lt. Jei  yra vietu, vyras uz 30 litu gali nakvoti ir paprastoje palatoje.

Labukas, o su gydytoja planuoji tartis, ar tiesiog atvaziuosi gimdyti ir tiek ?, o jei tą dieną nebus vietų, vaziuosi kitur,? Aš kiek nesuprantu, kaip viskas vyksta. Juk visada gali buti taip kad nera vietu ...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 09 07, 23:34)
Sveikos visos kurios ruosiates gimdyti RK. Neseniai gryzau is ten...
tai va prie visu reikalingu i ligonine reikmenu siulyciau isideti ir druskos su cukumi  smile.gif nes preskas maistas iki negalejimo  schmoll.gif
Kas del personalo, tai galiu pasakyt kad pasitaike visokiu per tris dienas. Personalas keiciasi ryte 8 val., kai kurios dirba per nakti, kitos iseina savo darbus pasidariusios.
Siaip juokingiausia, jog primeta labai sterilia ligonine, bet... gimdykloj, kol laukiau savo dziaugsmelio pasirodant, apziurejau ju steriluma  doh.gif voratinkliu pilnos palubes ir langai, skraido museles ir naktiniai drugiai, zodziu, reiktu biski auksciau akis pakelt  mirksiukas.gif

na manau ligoninej ir nereikia tiketis maisto kaip kokioj kavinej, bet as nesiskundziu... od el cukraus ir druskaus, tai kiekvienas esame individualsu, tau mazai man gali buti per daug, gal del to geriau kad beveik nededa, tik minimuma ? smile.gif 4u.gif
Papildyta:
laba gimdziau rugsejo 2d. esu labai patenkinta tiek personalu, tiek tvarka, tiek viskuom smile.gif
o kad kai kurie susirauke, tai tiek to nereik kreipti i juos demesio juk ir mes ne kasdien sypsomes smile.gif
tik vienintelis minusas - palatose labai karsta, gimdykloje ne smile.gif vesu, gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 09 08, 19:37)
palatose labai karsta, gimdykloje ne smile.gif vesu, gera smile.gif

kaip keista g.gif Man gimdykloje visus kartus buvo labai karšta- labai prišildė ta "leliuko lovytė" įjungta. Aišku, irgi gali būti individualu mirksiukas.gif
Atsakyti
neplanuoju tartis su gydytojo, tai kad tarsiuosi, neuztikrintu kad bus laisvu palatu...
Idomumo delei buvau ir VGN ir AK. Ten buvo laisvu vietu ir naujose ir senose palatose...
Atsakyti