Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Nikota @ 2009 09 01, 15:32)
Gal žinote nuo kuriuo metu keičiasi akušerių, gydytojų pamainos..Lyg tai nuo 8 ryto iki kitos ryto 8 budi  g.gif  Nebepamenu  doh.gif

O kartais ne ilgiau? Kazkaip man atminti istrige, kad ipatingai ilga ta ju pamaina...
Gimdymo nepasirinksi laiko, nebent vokelio davimui padetu tas pamainu keitimosi zinojimas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 05, 10:09)
O kartais ne ilgiau? Kazkaip man atminti istrige, kad ipatingai ilga ta ju pamaina...

Jei gerai pamenu, tai pamaina nuo 8 iki 20 val.
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 05, 10:09)
Gimdymo nepasirinksi laiko, nebent vokelio davimui padetu tas pamainu keitimosi zinojimas.  cool.gif

QUOTE(gupija @ 2009 09 05, 10:39)
Jei gerai pamenu, tai pamaina nuo 8 iki 20 val.

na žiūrėsime kaip viskas bus...galvoju jeigu akušerė tiks ir patiks bei aišku galės tai paprašyti kad iki galo gimdymo pasiliktų.. aišku ir atsidėkoti reikėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2009 09 05, 10:49)
na žiūrėsime kaip viskas bus...galvoju jeigu akušerė tiks ir patiks bei aišku galės tai paprašyti kad iki galo gimdymo pasiliktų.. aišku ir atsidėkoti reikėtų  bigsmile.gif

As is gimdymo atsimenu tik tamsius trumpus akuseres plaukus, sioki toki pasaipu tona (kazko paklausus, papriestaravus ir pan), ir ilgus plonus gydytojo pirstus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 05, 11:28)
As is gimdymo atsimenu tik tamsius trumpus akuseres plaukus, sioki toki pasaipu tona (kazko paklausus, papriestaravus ir pan), ir ilgus plonus gydytojo pirstus...  doh.gif

o pirmą RK gimdei?
Nes per mano pirmą gimdymą RK kaip tik akušerė daug laiko praleido su mumis, nors tariausi su gydytoja bigsmile.gif ...aišku ir gydytojos apžiūros..pakrapštymai padarė savo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2009 09 05, 15:54)
o pirmą RK gimdei?

Taip. Ir palyginti neseniai. smile.gif
Su niekuo nesitariau.
Atsakyti
[quote=Rutelencija,2009 09 01, 12:46]
oooo sveikinimai... berods kai buvom kursuose RK lauketes mergaites....ar as kazka painioju? ax.gif ax.gif ax.gif bet kuriuo atveju geriausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
oooo sveikinimai... berods kai buvom kursuose RK lauketes mergaites....ar as kazka painioju? bet kuriuo atveju geriausi sveikinimai
Papildyta:

Labas, Rutelencija! 4u.gif Taip, iš tikrųjų po pirmojo echo laukėm mergaitės blush2.gif , antras - neaišku. O prieš porą dienų prieš gimdymą gydytoja apžiūrėjo ir pranešė, kad tai tikrai berniukas. doh.gif
Dabar jau nebesvarbu... Tai tokia laimė wub.gif - turėti sveiką didelį (4040) vaikelį thumbup.gif . Labai džiaugiamės: ir tėtis, ir vyresnysis brolis. Tik kiti šiek tiek nustebę. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edditocka: 05 rugsėjo 2009 - 17:32
QUOTE(Hoveja @ 2009 09 01, 15:54)
Sveikos  nestuke.gif

Norejau paklausti, gal is paskutiniuju gimdziusiu RK, galetumete parasyti, kokiu daiktu prireike veztis? Atskirai i gimdykla, bei veliau i palata (girdejau, kad reikia net savo pleduko leliukui, sau irankiu valgymui..? spec. klizmuciu, paluciu gimdykloj..?).
Tasyte kaip ir sukrauta, bet kiekvienoj vietoj ziuriu skiriasi daiktu poreikis, tad noretusi apsirupinti dar.

Ar paprasciau isvardinti, ka duoda ...  nes itariu krize itakos turejo ir kaip buvo metu pradzioj, visai kitaip dabar...  doh.gif

Lauksiu ziniu, aciu  4u.gif

gimdziau liepos pab. mums gimdykloje prireike daugiau vienkartiniu pakloteliu, nes klojo kai nuleido vandenis tad nenoredama guleti baloj prasiau, kad dazniau juos keistu tad be 3 kur atsivezem MB ejo i vaistine dar keliu nupirkti - tik nepamenu ar 3 ar 5 prireike. Pleduko leliui nereikejo - gimdykloje suvyste i ligonines pleda. Valgymo irankius reikia tureti savo, bet kadangi buvom pamirse atsivezti tai pirma diena naudojomes ligonines irankiais.

Del klizmutes buvo taip, dar priimamajam pasiteiravo ar noresiu klizmuotis, kadangi norejau pasiteiravo ar atsiveziau klizma ir jei neturiu - neklizmuos. Na gal suveike tai, kad naktis buvo kai atvaziavom ir tikrai nebutu kur tos klizmos nusipirkti tai vistik atrado savo (atpirkti nereikejo). Na o del viso kito labai individualu, tinklines kelnaites as skalbiau, tad prireike tik poros, kraujavau palyginti nedaug tad ir paketu uzteko 3 dideliu ir 5 mazesniu smile.gif

del budejimo laiko tai kiek zinau para nuo 8 iki 8h nes kai taremes su gydytoju jis butent toki savo laika mum nurode ir kaiptik gavosi taip, kad gimdziau jo budejimo metu.

Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2009 09 06, 20:25)
Valgymo irankius reikia tureti savo, bet kadangi buvom pamirse atsivezti tai pirma diena naudojomes ligonines irankiais.

O pries metus lyg ir nereikejo... g.gif

O kaip palatose su apsvietimu? Man nepatiko, kad tik viena lempa palatoj buvo, o jungtukas prie duru. Tai leliuzo nakti kaip ir nematai... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 06 rugsėjo 2009 - 20:05
As taip pati gimdziau RK, netycia, nes tariausi trakuose bet vyras buvo isvykes tai nenorejau viena vaziuoti. RK paprasiau seimynines palatos, tai salygos buvo geresnes negu kokiam viesbuty. maista ant stalo atnesdavo su visais irankiais tai nezinau kam reikia savo tureti. daiktu veziausi visa cemodana, nes kaip jauciau buvom 4 dienas, nes buvo neplaninis cezaris, tai oi kaip visko reikejo... mazyli perrengti daznai ir pampersu daug reikia pirmom dienom, juk valosi viskas, ir pacia mamai paklotai ir t.t. zodziu atvaziavau su vienu cemodanu isvaziavau su vos ne dviem... smile.gif personalas ten puikus, del klizmu, buvau panaudojusi ta tiubeleje, bet pasiule padaryti normalia vandens, sutikau, nes gyd sake patikekit jei vyras dalyvaus tikrai bus maloniau kai viskas svaru. nes tos chemine giliai neisvalo, isitikinau pati kai padare vandens.... rolleyes.gif bet gimdyti taip ir neteko, po 2 dienu saremiu, likus tik stumimui buvo atliktas cezaris.. tai stai kaip buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 06, 20:56)
O pries metus lyg ir nereikejo...  g.gif

O kaip palatose su apsvietimu? Man nepatiko, kad tik viena lempa palatoj buvo, o jungtukas prie duru. Tai leliuzo nakti kaip ir nematai...  verysad.gif

Gimdziau RK kovo men., gulejau 3 aukste, 4 palatoj (prie pat naujagimiu skyriaus) tai ten buvo staline lempute. Nors ji buvo pajungta ant palanges prie kaimynes lovos su ja susitareme kad ji degs visa nakti atsukta i lubas - ir matesi viskas ir miegot netrukde thumbup.gif
Kai perkele i kita palata, ten mamyte buvo atvezusi savo staline lempa, kuri stovejo ant vystymo staliuko. Taigi jeigu turite tokia, galite pasiimti su savim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2009 09 06, 20:25)
Pleduko leliui nereikejo - gimdykloje suvyste i ligonines pleda. Valgymo irankius reikia tureti savo, bet kadangi buvom pamirse atsivezti tai pirma diena naudojomes ligonines irankiais.

Mus paprašė pleduko, nes neturėtų į ką suvystyti. Gerai, kad paskaitėlų metu šitą paminėjo gydytoja.

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 06, 20:56)

O kaip palatose su apsvietimu? Man nepatiko, kad tik viena lempa palatoj buvo, o jungtukas prie duru. Tai leliuzo nakti kaip ir nematai...  verysad.gif

Ir man nepatiko, kad švietė visą naktį viena lempa. aš negalėjau užmigti su šviesa, o kaimynėj reikėjo atsikelti ir eiti prie durų įjungti, be to tai jai buvo laaaabai sinku pirmą naktį. Tai mes draugiškai susitarėm.
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 09 07, 08:54)

Gimdziau RK kovo men., gulejau 3 aukste, 4 palatoj (prie pat naujagimiu skyriaus) tai ten buvo staline lempute.

thumbup.gif Ir aš gulėjau šitoj palatoj. Super - arti naujag.skyriaus, ir dušas netoli, kriauklė vietoj. Tik karšto vandens reikėjo ilgai laukt, ypač naktį. Po to ėjau leliukui užpakaliuką valyti ir nupraust į skyrių, ten ir pagalba, jei ką, vietoj buvo.
Atsakyti