oooo sveikinimai... berods kai buvom kursuose RK lauketes mergaites....ar as kazka painioju?
bet kuriuo atveju geriausi sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Edditocka @ 2009 08 30, 21:53)
Mes grįžome ketvirtadienį iš RK. Viskas buvo tiesiog puiku. Minėjau, kad prieš 10 metų gimdžiau Gimdim.namuose - tai dabar nepalyginti. Labai dėmesingi visi. Ir palata visai nieko - mano buvo ketvirtoji trečiame aukšte - visai šalia naujagimių skyrius, o į kitą pusę visai padorus tualetas ir dušas.
P.S. Turėjau gimdyti 28, o gimdžiau 24. Tiesiog atsikeliau 8 ryte gerai išsimiegojusi ir pajutau, kad lyg bėga vandenukai. O 14 val. jau turėjau sūnelį. Važiavau be sąremių.
oooo sveikinimai... berods kai buvom kursuose RK lauketes mergaites....ar as kazka painioju? bet kuriuo atveju geriausi sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2009 08 28, 14:46)
Visus be išimties perskalbiu ir išlyginu. Ir naujus, ir "paveldėtus" iš draugių.
man drauge kazka uzsimine, kad jei lygini tai užlygini drabužio audinio skylutes ir tai neleidžia odai kvėpuoti.... ką jūs i toki poziuri? nes siaip iki tol esu girdejusi ir skaiciusi kad reikia issklabti ir islyginti, nes pastarasis veiksmas dezinfekuoja.