Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Dajli @ 2009 08 28, 15:10)
Kacia,o kokia suma tu girdejai del gimdymo?

as apsisprendus tartis, kazkaip ramiau manau bus.

ir dar klausimas,o akuserei ir seselems reik dar moket? nes zinau buna kad duodi suma gydytojai ir ji tada padalina sau,akuserei ir t.t. bet ar RK taip yra?

Kol kas del sumos nesidomejau, bet galvoju apie 800lt., o jau paskui bus matyt blush2.gif
del akuseres nuspresiu vietoje, jei bus verta tai duosiu.

Ar tartis ar ne, tai cia jau asmeninis reikalas. As tarsiuosi, nes man taip ramiau. Gerai kai viskas gerai ir greitai vyksta, kai gera gydytoja ar akusere pasitaiko. Bet buna, kad kankiniesi, tai tave apsaukia, nesiteikia net apziureti... ai nenoriu cia perdaug plestis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 28, 20:04)

Ar tartis ar ne, tai cia jau asmeninis reikalas. As tarsiuosi, nes man taip ramiau. Gerai kai viskas gerai ir greitai vyksta, kai gera gydytoja ar akusere pasitaiko. Bet buna, kad kankiniesi, tai tave apsaukia, nesiteikia net apziureti... ai nenoriu cia perdaug plestis  irnesakyk.gif

skaiciau, kad nenori plestis, bet ar tikrai taip dar buna? ne viena tuo nesiskunde g.gif

Atsakyti
Tikrai visas appžiūri, nėra nė vienos palikę likimo valiai. Tik kai skauda laiko pojutis tampa kitoks, pačios tampam jautresnės. Tarkim sąrėmių pradžioje pas mane ateidavo kas valandą. O jau kai iki gimdymo buvo likę vos valanda priežiūra žymiai intensyvesnė.
Tiesiog apžiūri tada kada reikia.
Atsakyti
labas rytas, kas geresnio? nauju mamyciu ner? tylu, ramu...
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 08 28, 20:59)
skaiciau, kad nenori plestis, bet ar tikrai taip dar buna? ne viena tuo nesiskunde  g.gif

Dziaugiuosi, kad neteko susidurti su abejingais gyd. bet mano patirtis kitokia. Todel dabar renkuosi gyd. tiek vaikams, tiek sau pagal rekomendacija. Net ir privaciuose kab. pasitaiko neprofesionalamu nepasizyminciu gyd. Niekada nerizikuociau savo vaiku sveikata, kad ir kiek man tai kainuotu, nes pinigai yra uzdirbami (cia rasydama neturejau konkreciai RK) O ir pati atsakingai renkuosi, kur gimdysiu ir vienas is variantu yra RK.
Cia mano asmenine nuomone ir mano pasirinkimas,. Visom linkiu sutikti tik gerus ir profesionalius gyd smile.gif
Atsakyti
ir baikit Kačią pult 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 27, 13:42)
nuo savaitgalio gimdyklos perpildytos, manau tas bumas tesis ilgai smile.gif
Gal zinot koki tel nr, kuriuo paskambinus galima butu pasiteirauti apie esama/nesama gimdyviu antpludi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2009 08 30, 12:39)
ir baikit Kačią pult  4u.gif

niu kas gi puola, gimdymas arteja, tai domiuosi ir tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 30, 11:22)

jau maniau, kad tu mamyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 30, 11:22)

Mes grįžome ketvirtadienį iš RK. Viskas buvo tiesiog puiku. Minėjau, kad prieš 10 metų gimdžiau Gimdim.namuose - tai dabar nepalyginti. Labai dėmesingi visi. Ir palata visai nieko - mano buvo ketvirtoji trečiame aukšte - visai šalia naujagimių skyrius, o į kitą pusę visai padorus tualetas ir dušas.

P.S. Turėjau gimdyti 28, o gimdžiau 24. Tiesiog atsikeliau 8 ryte gerai išsimiegojusi ir pajutau, kad lyg bėga vandenukai. O 14 val. jau turėjau sūnelį. Važiavau be sąremių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edditocka: 30 rugpjūčio 2009 - 20:56
QUOTE(Tila @ 2009 08 21, 16:01)
Gyd. Puzienė.
Na nežinau, mano mmm buvo gana reguliarios, tad paklaida apskaičiuojant gimdymo datą turėtų būti nedidelė.
Paskaitinėjau apie šią gyd. SM, tai nuomonių visokių (visiems geras nebūsi), bet išskirtinis jos bruožas, kad gimimo datą skaičiuoja kitaip nei kiti gydytojai, plius pasisako už natūralumą, gimdymą be medicinos įsikišimo (max kiek to galima išvengti nepakenkiant leliaus ir mamos sveikatai).
Aš su tuo kaip ir būčiau linkusi sutikti, taip pat esu labiau natūralistė, bet... jeigu bent jau išsamiau patikrintų apžiūros metu, būtų ramiau.

sutinku su sia nuomone,kad visiems geras nebusi.
mums Puziene su dukryte buvo issigelbejimas ir be jokiu nukelinejimu padare CP.
man asmeniskai ji labai patiko, daktarele super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 08 30, 13:09)
Gal zinot koki tel nr, kuriuo paskambinus galima butu pasiteirauti apie esama/nesama gimdyviu antpludi.  ax.gif

Jau pati radau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 08 30, 14:09)
Gal zinot koki tel nr, kuriuo paskambinus galima butu pasiteirauti apie esama/nesama gimdyviu antpludi.  ax.gif

manau jie labai nustebs isgirde toki klausima smile.gif
nes gimdymo nenuspesi, nebent taves laukia planinis CP.
o jie i prieki irgi pasakyti negali
Atsakyti