Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(gupija @ 2009 08 28, 15:32)
Manyk toliau  lotuliukas.gif
Kai laukiausi pirmą kartą ir aš labai visko bijojau ir tariausi su gydytoja. Ir pamačiau, kad tai buvo veltui išmesti pinigėliai. Gimdymas praėjo sklandžiai, pogimdyvinėj palatoj prižiūrėjo palatos gydytoja. "Mano" gydytoja tiesiog gražiai ir meiliai bendravo gimdymo metu. Žodžiu, kitus kartus nutariau, kad taip pat meiliai bendrauti sugeba ir mano vyras  rolleyes.gif

manau kad visokiu atveju buna,kiek is draugiu gimde,buvo ir susitariusiu ir ne,tai visais atvejais viskas buvo gerai.
kiekvieno pasirinkimo laisve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 08 28, 15:34)
kiek is draugiu gimde,buvo ir susitariusiu ir ne,tai visais atvejais viskas buvo gerai.

tą ir turėjau omeny mirksiukas.gif

kiekvieno pasirinkimo laisve mirksiukas.gif

irgi gryniausia tiesa. Tačiau nepaneigsit, kad atsiradus kokiom nors komplikacijom, ir susitarusias, ir nesitarusias gelbės vienodai.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 08 28, 15:37)
Tačiau nepaneigsit, kad atsiradus kokiom nors komplikacijom, ir susitarusias, ir nesitarusias gelbės vienodai.

paneigt negaliu, bet 100% patvirtint manau irgi.visko buna..
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 08 28, 15:42)
paneigt negaliu, bet 100% patvirtint manau irgi.visko buna..

tačiau faktas, kad esu susitarus, irgi neduoda jokių garantijų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 08 28, 15:44)
tačiau faktas, kad esu susitarus, irgi neduoda jokių garantijų tongue.gif

neduoda,bet tikimybe manau didesne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 28, 14:48)
As tai irgi perplaunu ir islyginu smile.gif

Sakykit, o kaip ten su lankymu. Ar yra nustatytos val.

Lina444 o ar pagranduka ligonineje galejo aplankyti vyresnelai. Kai gimdziau antraji AK, tai gyd. vyresneliu leido i gimdykla ateit brolio paziuret, o i palata neleido

šiaip neleisdavo,tik vieną kartą išsiprašė,gal gera sesutė pasitaikė,o šiaip buvo griežtai, net apie lankymo valandas nekalbant,kad neleisdavo vaikų,net vieną kartą atėjusį vyrą ne lankymo valandom neleido,o liepė nusileisti ir paimti lauknešėlį,o kai užsibūdavo biški ilgiau pasibaigus lankymo valandom ateidavo ir išprašydavo tipo primindavo,kad laikas lankymo jau pasibaigė blink.gif doh.gif

kaip anksčiau čia gimdydavau leisdavo ir vaikus atsivesti ir kada norėdavo tada ir lankydavo visi,dabar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2009 08 28, 15:46)
kaip anksčiau čia gimdydavau leisdavo ir vaikus atsivesti ir kada norėdavo tada ir lankydavo visi,dabar  schmoll.gif

kai pagimdžiau vidurinėlį, tai su didžiausiais pykčiais įleido sesę brolio pažiūrėt. O vat dabar niekas nieko nesakė- laisvai lankymo valandom vyras dukrą buvo atvedęs.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 08 28, 15:53)
kai pagimdžiau vidurinėlį, tai su didžiausiais pykčiais įleido sesę brolio pažiūrėt. O vat dabar niekas nieko nesakė- laisvai lankymo valandom vyras dukrą buvo atvedęs.

gal tiesiog sesutės nematė,o gal jau viskas pasikeitė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2009 08 28, 15:56)
gal tiesiog sesutės nematė,o gal jau viskas pasikeitė  bigsmile.gif

Matyti tai tikrai matė, nes mano palata priešais procedūrinį 2 aukšte buvo smile.gif Tiesiog, gal žmogiškai į visą šitą reikalą pažiūrėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 28, 14:48)
As tai irgi perplaunu ir islyginu smile.gif

Sakykit, o kaip ten su lankymu. Ar yra nustatytos val.

Lina444 o ar pagranduka ligonineje galejo aplankyti vyresnelai. Kai gimdziau antraji AK, tai gyd. vyresneliu leido i gimdykla ateit brolio paziuret, o i palata neleido

RK ligonineje maciau parasyta ant duriu, jog vaikai neileidziami. 2.gif
Atsakyti
Gimdžiai šią savaitę RK. Super! thumbup.gif Tiesiog viskas puiku. Puikiausi prisiminimai apie šią ligininę ir jos personalą.

Dėl lankymo valandų - griežtai. O dėl vaikų - mažylius, aišku, neleistų, o vyresnėlis mano 10 metų buvo du kartus broliuką aplankyti.

Be to, taip gera pailsėti, kai naktis būna įvairi unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2009 08 28, 15:16)
žinai...nieko nebus ramiau. pvz. dažnai apie Puzienę girdėjau, kad neatvyksta, nors buvo su ja sutarta. o jei atvyks prieš tai n parų išbudėjus, ar tau nuo to bus ramiau? tik prisinervinsi.. o taip - ateini, prisiduodi ir pagimdai smile.gif

nezhinau kaip dazhnai neatvyksta, bet ish 3 pas ja gimdzhiusiu mano draugiu, tai pas dvi neatvyko... nors jau ir ish anksto daliniai "patepimai" buvo daromi... g.gif
Atsakyti