Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Lizebra @ 2009 08 28, 10:06)
manau kokius 4 komplektukus. Gal gimdziusios geriau patartu?

aš buvau pasiėmus 3 komplektukus.
Neprisiimkit per daug daiktų mirksiukas.gif Juk kasdien ateis jaunasis tėtis ir atneš viską, ko pritrūksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 28, 13:31)
sveikute, turiu toki gal ir kvailoka klausimeli  ax.gif  o naujus pirktus rubelius irgi perplaunat?  blush2.gif

As tai irgi perplaunu ir islyginu smile.gif

Sakykit, o kaip ten su lankymu. Ar yra nustatytos val.

Lina444 o ar pagranduka ligonineje galejo aplankyti vyresnelai. Kai gimdziau antraji AK, tai gyd. vyresneliu leido i gimdykla ateit brolio paziuret, o i palata neleido
Atsakyti
Merginos gal zinot kokia "stafke" yras pas Puziene?
buciau labai dekinga jei parasytumet.. 4u.gif

rubelius visus perskalbiau,o del lankymo valandu tai zinau kad jos yra bet bijau pameluot jei neklystu nuo 11-13h ir nuo 17-19h.kazkaip panasiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 28 rugpjūčio 2009 - 13:53
QUOTE(Dajli @ 2009 08 28, 15:52)
Merginos gal zinot kokia "stafke" yras pas Puziene?
buciau labai dekinga jei parasytumet.. 4u.gif
rubelius visus perskalbiau,o del lankymo valandu tai zinau kad jos yra bet bijau pameluot jei neklystu nuo 11-13h ir nuo 17-19h.kazkaip panasiai g.gif

Mano drauge gimde pas Puziene spali, tai nemanau, kad pasikeite kainos, tai stafkes elementarios: 500 lt paprastas gimdymas ir 1000 lt jei cezaris ax.gif Bet as nemanau, kad labai jau verta tartis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2009 08 28, 14:56)
Mano drauge gimde pas Puziene spali, tai nemanau, kad pasikeite kainos, tai stafkes elementarios: 500 lt paprastas gimdymas ir 1000 lt jei cezaris ax.gif Bet as nemanau, kad labai jau verta tartis g.gif

As ir galvoju pas Puziene gimdyt, bet dar metausi rolleyes.gif O kodel neverta tartis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2009 08 28, 14:59)

Bet jai ne jos budejimas, tai dar prie tos sumos ir i kasa reik moketi ar kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 28 rugpjūčio 2009 - 14:02
QUOTE(Kačia @ 2009 08 28, 15:59)
As ir galvoju pas Puziene gimdyt, bet dar metausi rolleyes.gif O kodel neverta tartis g.gif

Na kaip man drauge sake, tai ir taip gerai ten viska daro, tai ar tarsies, ar ne vis tiek taip pat padarys, tik aisku, jei paciom ramiau susitarus tai tada aisku, bet manau geriau po visko atsidekoti kukliau, nes ir taip islaidu nemazai. O kita drauge gimde nesitarus su niekuo, tai be galo patenkinta buvo ir atsidekojo labai kukliai, bet tai nieko neitakojo smile.gif
Papildyta:
Na moketi atsikirai gal ir nebereiktu, jei niekas "neuzciokintu", nes tai jau istatymu lauzymas, tai sunku ir pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 28, 14:48)
As tai irgi perplaunu ir islyginu smile.gif

Sakykit, o kaip ten su lankymu. Ar yra nustatytos val.

Lina444 o ar pagranduka ligonineje galejo aplankyti vyresnelai. Kai gimdziau antraji AK, tai gyd. vyresneliu leido i gimdykla ateit brolio paziuret, o i palata neleido

Zinau, kad vaikus iki 12 metu tikrai neleidzia ir apskritai ten grieztai su lankymais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 28, 15:01)
Papildyta:
Bet jai ne jos budejimas, tai dar prie tos sumos ir i kasa reik moketi ar kaip g.gif

del kasos ir man idomu,kiek zinau AK reik i kasa moket jei issikivieti savo daktare,o vat del RK nieko negirdet,matomai galima "praslyst" g.gif

Kacia,o kokia suma tu girdejai del gimdymo?

as apsisprendus tartis,kazkaip ramiau manau bus.

ir dar klausimas,o akuserei ir seselems reik dar moket? nes zinau buna kad duodi suma gydytojai ir ji tada padalina sau,akuserei ir t.t. bet ar RK taip yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 28 rugpjūčio 2009 - 14:12
QUOTE(Dajli @ 2009 08 28, 15:10)
del kasos ir man idomu,kiek zinau AK reik i kasa moket jei issikivieti savo daktare,o vat del RK nieko negirdet,matomai galima "praslyst" g.gif

Kacia,o kokia suma tu girdejai del gimdymo?

as apsisprendus tartis,kazkaip ramiau manau bus.

ir dar klausimas,o akuserei ir seselems reik dar moket? nes zinau buna kad duodi suma gydytojai ir ji tada padalina sau,akuserei ir t.t. bet ar RK taip yra?

žinai...nieko nebus ramiau. pvz. dažnai apie Puzienę girdėjau, kad neatvyksta, nors buvo su ja sutarta. o jei atvyks prieš tai n parų išbudėjus, ar tau nuo to bus ramiau? tik prisinervinsi.. o taip - ateini, prisiduodi ir pagimdai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2009 08 28, 15:03)
drauge sake, tai ir taip gerai ten viska daro, tai ar tarsies, ar ne vis tiek taip pat padarys

tikrai taip mirksiukas.gif Išbandyta. Gimdžiau gi ne vieną kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2009 08 28, 15:16)
žinai...nieko nebus ramiau. pvz. dažnai apie Puzienę girdėjau, kad neatvyksta, nors buvo su ja sutarta. o jei atvyks prieš tai n parų išbudėjus, ar tau nuo to bus ramiau? tik prisinervinsi.. o taip - ateini, prisiduodi ir pagimdai smile.gif

kad nakti gali neatvykt tai ta zinau,kazkaip nepergyvenu.kaip bebutu vakar jau susitariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 28 rugpjūčio 2009 - 14:31
QUOTE(Dajli @ 2009 08 28, 15:21)
manau prieziura bus geresne smile.gif

Manyk toliau lotuliukas.gif
Kai laukiausi pirmą kartą ir aš labai visko bijojau ir tariausi su gydytoja. Ir pamačiau, kad tai buvo veltui išmesti pinigėliai. Gimdymas praėjo sklandžiai, pogimdyvinėj palatoj prižiūrėjo palatos gydytoja. "Mano" gydytoja tiesiog gražiai ir meiliai bendravo gimdymo metu. Žodžiu, kitus kartus nutariau, kad taip pat meiliai bendrauti sugeba ir mano vyras rolleyes.gif
Atsakyti