Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 08 27, 16:18)
as jos nebuvau sutikus, tik labai blogus atsiliepimus girdejau kai pernesiojimas buna, kad terminus nukelineja ir paskui komplikaciju buna, tai labai dziaugiaus kad nepakliuvau pas ja

na jo termina ji skaiciuoja savaip...
bet pirma karta girdziu blogus atsiliepmus .. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 08 27, 09:13)
sveikos. gimdziau RK liepoos 29. tai tik patys geriausi atsiliepimai. Mano terminas buvo liepos17, kas antra diena vazinejau i ligonine tikrintis, puziene aciu dievui atostogavo, pakliuvau pas raguckiene, super moteris. deja kad ir kiek laukus gimdymas niekaip neprasidejo, gulde i ligonine, nuleidinejo vandenis, tada lasino skatinamuosius ir patys pasiule nejautra nes pas mane gimdos kakletis neminkstejo sake bus sunkus gimdymas. gimdziau16 val, tris kartus jau ruosesi operuot, bet vis pageredavo... anastezologes, nes pirmoji blogai padare nejautra, kita atitaisinejo, bet vistiek man ji veikenelabai per gimdyma buvo dvi . pati gimdyma priiminejo jurenaite (labai dziaugiuos kad pas ja gimdziau) tik pacioj pabaigoj atejo dar viena gydytoja, nes gimdymas buvo komplikuotas tai kuo daugiau zmoniu jurenaite sukviete kad tik viskas gerai butu...gimdymas buvo siaubingas ir sunkus, bet esu dekinga RK personalaui, kad viskas baigesi gerai...nes raguckiene ryte maniskiui sake kad labai patenkinta jurenaites darbu, kad teisingus sprendimus prieme...jei dar kada gimdysiu tik RK

Na ir nelengvas gimdymas buvo ir su anesteziologais nepasiseke (to as labiausiai bijau unsure.gif ) Na bet dziugu kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 27, 16:35)
na jo termina ji skaiciuoja savaip...
bet pirma karta girdziu blogus atsiliepmus .. sad.gif

As buvau irgi susitikusi su Puziene, man tai ji pasirode dalykiska. Turejau keleta nusiskundimu, tai is karto ieskojo sprendimu. Mano gine, nors as vaikstau privaciai, nesugebejo tu problemu ispresti 4u.gif

jubrazu o tu susitarusi gimdysi, o kada tau terminas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 27 rugpjūčio 2009 - 16:35
QUOTE(Kačia @ 2009 08 27, 18:27)
Na ir nelengvas gimdymas buvo ir su anesteziologais nepasiseke (to as labiausiai bijau  unsure.gif ) Na bet dziugu kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Papildyta:

As buvau irgi susitikusi su Puziene, man tai ji pasirode dalykiska. Turejau keleta nusiskundimu, tai is karto ieskojo sprendimu. Mano gine, nors as vaikstau privaciai, nesugebejo tu problemu ispresti 4u.gif

jubrazu o tu susitarusi gimdysi, o kada tau terminas 4u.gif

na turiu akusere ten pazistama, tai bandysim per ja.. kaip ir sutarta jau, bet su gydytoja tai gimdymo diena. mano terminas 08.17 lotuliukas.gif perkeltas i 08.20-08.24
bet kaip matai visus jau praziopsojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 08 27, 14:15)
tai as tada dar truputeli palauksiu kol tas bumas atslugs ax.gif

ax.gif reik tiketis bumas praeis ir kai man reiks gimdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 27, 20:38)
reik tiketis bumas praeis ir kai man reiks gimdyt  g.gif

kai aš pagimdžiau, net laisvų vietų palatose nebuvo doh.gif Žodžiu, pasisekė, kad nors gimdykla kaip tik atsilaisvinus buvo. Tai pagimdžius gimdykloj laukiau, kol atsilaisvins vieta pogimdyviniam lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba rytą mirksiukas.gif
Norėjau paklausti jau pagimdžiusių, gal galėtų padėti prisiminti kokių ir kiek rūbelių reikia pasiimti į ligoinę.
Iš asmeninės patirties žinau, kad kiekvienoje ligoninėje labai skirtingai: kai gimdžiau pirmą kartą, tai savų rūbelių neleido dėti, dėjo tik ligoninės, nes jie dezinfekuoti ir taip skaitėsi saugiau...
Būčiau labai dėkinga..
Atsakyti
QUOTE(Austute @ 2009 08 28, 09:39)
Laba rytą mirksiukas.gif
Norėjau paklausti jau pagimdžiusių, gal galėtų padėti prisiminti kokių ir kiek rūbelių reikia pasiimti į ligoinę.
Iš asmeninės patirties žinau, kad kiekvienoje ligoninėje labai skirtingai: kai gimdžiau pirmą kartą, tai savų rūbelių neleido dėti, dėjo tik ligoninės, nes jie dezinfekuoti ir taip skaitėsi saugiau...
Būčiau labai dėkinga..

RK kudikiu rubeli neduoda, reikia visus savo tureti. Na taip manau kokius 4 komplektukus. Gal gimdziusios geriau patartu?
Atsakyti
QUOTE(Austute @ 2009 08 28, 09:39)
Laba rytą mirksiukas.gif
Būčiau labai dėkinga..

kūdikiui drabužėlių neduoda reikia savo turėti tiek vaikui sauskelnes tiek drabužėlius,dar buvau įsidėjus drėgnų servetėlių,na o kiek pasiimti tai sunku pasakyti,juk vyras kai ateina aplankyti tiesiog gali atnešti išplautus drabužėlius,tad daug neimdavau mirksiukas.gif na,jei kartais neturėtum vaikui drabužėlių tai nemanau,kad vaikas plikas bus vistiek bus ligononės drabužėliais aprengtas mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau įsidėjusi gal 4 kompektukus, bet tiek tikrai neprisireikė. Max - 3 vnt. Jei viskas su lelium gerai, juk greitai namolio išleidžia, tad nespėji viso atsivežto garderobo panaudot mirksiukas.gif Blogiausiu atveju vyras atveš daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2009 08 28, 13:26)
Buvau įsidėjusi gal 4 kompektukus, bet tiek tikrai neprisireikė. Max - 3 vnt. Jei viskas su lelium gerai, juk greitai namolio išleidžia, tad nespėji viso atsivežto garderobo panaudot  mirksiukas.gif Blogiausiu atveju vyras atveš daugiau  mirksiukas.gif

sveikute, turiu toki gal ir kvailoka klausimeli ax.gif o naujus pirktus rubelius irgi perplaunat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 28, 13:31)
sveikute, turiu toki gal ir kvailoka klausimeli  ax.gif  o naujus pirktus rubelius irgi perplaunat?  blush2.gif

Tai be abejo , juk neaisku kur jie ten voliojosi pries nupirkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 28, 13:31)
sveikute, turiu toki gal ir kvailoka klausimeli  ax.gif  o naujus pirktus rubelius irgi perplaunat?  blush2.gif

Visus be išimties perskalbiu ir išlyginu. Ir naujus, ir "paveldėtus" iš draugių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tila: 28 rugpjūčio 2009 - 13:47