QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 08 27, 09:13)
sveikos. gimdziau RK liepoos 29. tai tik patys geriausi atsiliepimai. Mano terminas buvo liepos17, kas antra diena vazinejau i ligonine tikrintis, puziene aciu dievui atostogavo, pakliuvau pas raguckiene, super moteris. deja kad ir kiek laukus gimdymas niekaip neprasidejo, gulde i ligonine, nuleidinejo vandenis, tada lasino skatinamuosius ir patys pasiule nejautra nes pas mane gimdos kakletis neminkstejo sake bus sunkus gimdymas. gimdziau16 val, tris kartus jau ruosesi operuot, bet vis pageredavo...
anastezologes, nes pirmoji blogai padare nejautra, kita atitaisinejo, bet vistiek man ji veikenelabai per gimdyma buvo dvi . pati gimdyma priiminejo jurenaite (labai dziaugiuos kad pas ja gimdziau) tik pacioj pabaigoj atejo dar viena gydytoja, nes gimdymas buvo komplikuotas tai kuo daugiau zmoniu jurenaite sukviete kad tik viskas gerai butu...gimdymas buvo siaubingas ir sunkus, bet esu dekinga RK personalaui, kad viskas baigesi gerai...nes raguckiene ryte maniskiui sake kad labai patenkinta jurenaites darbu, kad teisingus sprendimus prieme...jei dar kada gimdysiu tik RK
Na ir nelengvas gimdymas buvo ir su anesteziologais nepasiseke (to as labiausiai bijau
) Na bet dziugu kad viskas gerai baigesi
Papildyta:
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 27, 16:35)
na jo termina ji skaiciuoja savaip...
bet pirma karta girdziu blogus atsiliepmus ..
As buvau irgi susitikusi su Puziene, man tai ji pasirode dalykiska. Turejau keleta nusiskundimu, tai is karto ieskojo sprendimu. Mano gine, nors as vaikstau privaciai, nesugebejo tu problemu ispresti
jubrazu o tu susitarusi gimdysi, o kada tau terminas