Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 00:04)
Sveikos...

Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK?
Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė...
Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats?
Kas naujo? Kas kitaip? rolleyes.gif

viskas tas pats, ką išvardinai taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 01:04)
Sveikos...

Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK?
Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė...
Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats?
Kas naujo? Kas kitaip? rolleyes.gif

man ir viska taip pat susake smile.gif 4u.gif
Papildyta:
o kaip ten del tu klizmu, cia salia ligonines yra ju pirkti?
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 03, 11:54)

Aš tai turėjau ir Microlax klizmučių pora ir tą šlanginę klizmą, bet kažkaip tai neprireikė tongue.gif
O jų būna pirkti bet kurioje vaistinėje mirksiukas.gif
Beja, o kuriuo atveju stato klizmą? g.gif

O beja, ką tėvelis turi apsirengti?
Paprasti švarūs drabužiai ir guminės šlepetės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 12:02)
Aš tai turėjau ir Microlax klizmučių pora ir tą šlanginę klizmą, bet kažkaip tai neprireikė  tongue.gif
O jų būna pirkti bet kurioje vaistinėje  mirksiukas.gif
Beja, o kuriuo atveju stato klizmą?  g.gif
O beja, ką tėvelis turi apsirengti?
Paprasti švarūs drabužiai ir guminės šlepetės?  rolleyes.gif

Kaip pasake per paskaita, tai klizma dabar stato pagal pageidavima blush2.gif , aisku jei yra galimybe (pvz. jei ne per velu) ax.gif Siaip sake jie dazniausiai turi savo, bet kartais gali neuztekti, tai galima del viso pikto paciai tureti - ir pabrieze, kad Mikrolax netinka, yra kazkokia vienkartine valomoji klizma g.gif . O vyrui reikia tureti lauke nenesiotus drabuzius ir slepetes.
Atsakyti
Rinne, pranešk kaip tau šiandien sekės, įdomu blush2.gif
Rytoj aš važiuosiu jiems pasirodyt
Atsakyti
Ai, dar prisiminiau... savo puodelį buvo gerai turėti...
Įdomu kaip dabar? g.gif
Atsakyti
Vaje, viena po kitos moterys atvyksta gimdyt biggrin.gif As tik pasirodyt atvykau, o pries mane viena moteris jau pilde dokumentus, kita pasisauke vos tik atejusia nestuke.gif Dar viena nestuke su krepsu atvyko ax.gif Akusere dar nuramino, sako, siandien tai dar nieko... ogog kas cia buna kita karta biggrin.gif biggrin.gif
O man trbt dar negreit teks su lagaminais vaziuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murlyka: 03 rugpjūčio 2009 - 18:30
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 03, 19:29)
Vaje, viena po kitos moterys atvyksta gimdyt biggrin.gif  As tik pasirodyt atvykau, o pries mane viena moteris jau pilde dokumentus, kita pasisauke vos tik atejusia nestuke.gif  Dar viena nestuke su krepsu atvyko ax.gif  Akusere dar nuramino, sako, siandien tai dar nieko... ogog kas cia buna kita karta biggrin.gif  biggrin.gif

Nu jau kaip Antakalni tikiuosi nebus (viena rase, kad per diena buvo 38 gymdyves doh.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 03, 19:29)
Vaje, viena po kitos moterys atvyksta gimdyt biggrin.gif  As tik pasirodyt atvykau, o pries mane viena moteris jau pilde dokumentus, kita pasisauke vos tik atejusia nestuke.gif  Dar viena nestuke su krepsu atvyko ax.gif  Akusere dar nuramino, sako, siandien tai dar nieko... ogog kas cia buna kita karta biggrin.gif  biggrin.gif
O man trbt dar negreit teks su lagaminais vaziuot unsure.gif

Tikiuosi kai reikės gimdyti, nebus didelio antplūdžio ir kaip nors tilpsim... nepasiūlys kitur važiuoti blink.gif blush2.gif
Nes pirmą pagimdžiau kažkur po dviejų valandų nuo atvykimo į ligoninę. O antras sako greitesnis būna... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 17:53)
Ai, dar prisiminiau... savo puodelį buvo gerai turėti...
Įdomu kaip dabar? g.gif

Ne tik puodeli, bet ir savo stalo irankius gerai tureti mirksiukas.gif (bent jau kovo men. taip buvo).
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 08 03, 19:32)
Nu jau kaip Antakalni tikiuosi nebus (viena rase, kad per diena buvo 38 gymdyves  doh.gif  doh.gif )

Tai čia dar nieko, vieną dieną ten guvo 50 doh.gif
Atsakyti
kada as nuvyksiu nestuke.gif , atsibodo laukt g.gif
Atsakyti