Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

Kuo nuosirdziausi sveikinimai Tilai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2009 08 25, 11:38)
Sveikos,

Neseniai su savo džiaugsmeliu grįžom namolio  4u.gif
Dideliausią pagarbą ir padėką reiškiu visam RK personalui. Be galo paslaugūs, rūpestingi, atidūs darbuotojai 4u.gif
Mano gimdymas buvo nelengvas ir netrumpas, pasikeitė net 3 pamainos, bet visi šaunūs. Gimdžiau pas gyd. Raguckienė ir akušerę Violetą - vėl gi DIDELIS ačiū už viską ką 4u.gif
Beja, su niekuo nesitariau, nieko niekam nemokėjau, bet galvoju simboliškai atsidėkoti kai sustiprėsim ax.gif

Sveika sugrizus ir kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Smagu girdet, kad viskas sauniai praejo.

jubrazu, as ryt turbut dar neisiu, eisiu ketvirtadieni, jei si naktele ramiai praeis. Nes mazius pilve malasi nuolat, kol kas jokiu nauju pojuciu, tai jei miegosiu tai pat kaip siandien tik su vienu prabudimu i wc, turbut pasirodyt i RK vaziusiu ketviratdieni.
Man Raguckiene irgi labai patiko, super moteriske, labai aiskiai ir konkreciai viska isdesto, be jokiu ten cackiu patackiu thumbup.gif
Atsakyti
sveikinimai naujoms mamytems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 25, 22:20)
Sveika sugrizus ir kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Smagu girdet, kad viskas sauniai praejo.

jubrazu, as ryt turbut dar neisiu, eisiu ketvirtadieni, jei si naktele ramiai praeis. Nes mazius pilve malasi nuolat, kol kas jokiu nauju pojuciu, tai jei miegosiu tai pat kaip siandien tik su vienu prabudimu i wc, turbut pasirodyt i RK vaziusiu ketviratdieni.
Man Raguckiene irgi labai patiko, super moteriske, labai aiskiai ir konkreciai viska isdesto, be jokiu ten cackiu patackiu thumbup.gif

ryt, jei nesupakuos, pranesiu kas ir kaip smile.gif
sekmes tau ir jei gimdytum, tai lengvai ir greitai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai skaitineju ka rasot apie RK ligonines personala, nes mastau irgi ten vaziuot gimdyt. Nors kai lankiausi AK ir RK, tai AK paliko geresni ispudi, kazkaip daugiau tvarkos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 25, 23:44)
Sveikos, seniai skaitineju ka rasot apie RK ligonines personala, nes mastau irgi ten vaziuot gimdyt. Nors kai lankiausi AK ir RK, tai AK paliko geresni ispudi, kazkaip daugiau tvarkos  g.gif

Sveika, na del tvarkos tai ka as zinau, AK net siuksledeziu nera palatose blink.gif Drauge ten pagimde neseniai, tai buvau aplankyt, greit atsoko fantazija ten savo lelyte gimdyt rolleyes.gif Prieziura baisi, niekas net neuzejo paklaust kaip laikais, ar viska moki, tai nzn man kazkaip nelabai tai patiko unsure.gif
Atsakyti
O gyd. Puzienė kaip dirba, gal kas žino?
darbo dienomis? iki kelintos?
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 26, 09:20)
O gyd. Puzienė kaip dirba, gal kas žino?
darbo dienomis? iki kelintos?

darbo laiko nezinau, bet per konsultacijas buna ji. konsultacijos vyksta 11-13 val.
Atsakyti
Aš tai mačiau lapuką ant durų, kad nėščios gali ateiti į konsultaciją su siuntimais nuo 11-15 val.

Kai buvau, tai irgi Puzienė buvo. Ji liepė akušerei vaiko toniukus užrašyti. Kai užrašė, tai tada jau gyd. Volochovič žiūrėjo toniukus, gimdos kaklelį ir sakė man kada dar ateiti. Tai ir nesupratau kur dingo Puzienė...
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 26, 11:39)
Aš tai mačiau lapuką ant durų, kad nėščios gali ateiti į konsultaciją su siuntimais nuo 11-15 val.

Kai buvau, tai irgi Puzienė buvo. Ji liepė akušerei vaiko toniukus užrašyti. Kai užrašė, tai tada jau gyd. Volochovič žiūrėjo toniukus, gimdos kaklelį ir sakė man kada dar ateiti. Tai ir nesupratau kur dingo Puzienė...

gal puziene i gimduyma iskviete? kada tu buvai?
as buvau pirmadieni, tai buvo daug moteriskiu ir gydytojos lakste...
Atsakyti
Gal ir iškvietė?
Aš antradienį po 12 val.
Tai buvo ramu, niekas nelakstė.

Jeigu šiandien važiuosi ten, tai sekmės linkiu smile.gif
Atsakyti
jo, neuzilgo smile.gif
dekui, man jos prireiks, kaip ir paketelio lengvai ir greitai smile.gif
Atsakyti