Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

e]

QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 25, 15:09)
Mane tai šiandien gyd. Volochovič apžiūrėjo.
J

saunu,kad ji dar dirba ten,gal ir per sy gimdyma susitiksim susia miela daktare, nes per pirmajy ji mus nakty prieme ir priziurejo

einu tases krautis, negali zinot gi kadata BIG DAY bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 25, 14:03)
Tila
sveikinimai pagimdžius dukrytę  4u.gif    smile.gif    sveikatelės Jums didžiausios  4u.gif

O kiek valandų gimdymas buvo?    Gimdėt be nuskausminamųjų?
O palatoje vieną gulėjot ar daug gimdyvių yra?

Dėkoju wub.gif
Oi, gimdymas man prailgo. Į ligoninę atvažiavau apie 2.30 nakties, ryte ėmė skatinti eigą, nes lėtokai viskas vyko. Pradžioje sakė, kad iki pietų pagimdysiu, paskui jau 14-15h, galiausiai 17-18h.
Suleido nuskausminamųjų, bet be epidūro gimdžiau.
Palatoje buvau viena. Tiesiog akušerė tokią palatą pasiūlė, aš didelių poreikių neturėjau. Bet vienai palatoje būti thumbup.gif

QUOTE(jubrazu @ 2009 08 25, 14:06)
sveika sugrizus smile.gif
as vis dar  nestuke.gif  doh.gif  smile.gif
ryt vel einu i konsultacija smile.gif
vakar apziurinejo gyd. Raguckiene -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tikrai RK personalas  thumbup.gif

Labai faina gydytoja. Tokia konkreti.
Kitų gyd. pavardžių net ir neįsidėmėjau (viena be kortelės buvo).
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 25, 15:09)
Mane tai šiandien gyd. Volochovič apžiūrėjo.
Jubrazu o ką tau sakė dėl kaklelio?  ir dėl toniukų, sąrėmių?  (jeigu nepaslaptis  blush2.gif  )

Sveikinimai su metinėm  smile.gif    thumbup.gif

laba. gyd Volochovic ir gi labai faina smile.gif
jos ten visos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
del kaklelio sake o cia visai grazu vienas pirstas yra... pagal mane tai mazoka... kaklelis neisitieses pilnai... del toniuku viskas ok, saremiu pagal tonus ner...
o tau?
kada tau terminas?
man buvo 17 perkele i 20. ryt einu vel i RK
Atsakyti
Girdėjau, kad Raguckienė thumbup.gif

o artimam žmogui gal leido nakvoti?
Girdėjau, kad reikia su savim turėti siūlus, bintus, ir t.t. Ar tiesa?

Man tai patikrinimo metu aparatas fiksavo nemažus sąrėmius ir kaklelis suminkštėjęs, sutrumpėjęs, bet dar užsidaręs.
Jau 5 naktį pilvo kietėjimas neleidžia normaliai išsimiegoti. Ir dieną pilvas paskaudą, maudžia, kietėja. Nugara skauda. Gal jau čia artėja gimdymas?
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 25, 15:31)
man buvo 17 perkele i 20. ryt einu vel i RK

Įsivaizduoju kaip vargina šitas reikalas doh.gif

QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 25, 15:38)
Girdėjau, kad Raguckienė  thumbup.gif

Jau 5 naktį pilvo kietėjimas neleidžia normaliai išsimiegoti. Ir dieną pilvas paskaudą, maudžia, kietėja. Nugara skauda. Gal jau čia artėja gimdymas?

Būtų leidę pasilikti, bet nebuvo laisvos palatos, visos užimtos. Šiaip 32lt už vyro nakvynę ir gali pasilikti (jei laisvų vietų pakanka).
Savaitgalis sakė buvo darbingas, skyrius pilnas.

Taip, reikėjo nupirkti. Davė vyrui sąrašiuką, jame kiek mačiau nurodyta ir vienkartiniai paklotėliai, ir klizma, ir bintas, ir siūlai, ir dar kažkas (nepamenu). Ko nereikia - išbraukia ir su tuo lapeliu keliauji iki vaistinės.

Panašu, kad pamažu organizmas gimdymui ruošiasi. Nors man prieš gimdymą vieną parą stiproki paruošiamieji sąrėmiai buvo ir labai nugarą skaudėjo. Ryte RK išsiuntė namo, o naktį grįžau su tikraisiais sąrėmiais smile.gif
Atsakyti
Aišku smile.gif tai gal ir man jau greitai smile.gif

tai vyrui leido tik būti nuo 11-13 val ir 17-19 val. (t.y. lankymo valandomis) ?
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 25, 16:38)
Girdėjau, kad Raguckienė  thumbup.gif

Man tai patikrinimo metu aparatas fiksavo nemažus sąrėmius ir kaklelis suminkštėjęs, sutrumpėjęs, bet dar užsidaręs.

o man aparatas saremiu nefiksavo g.gif schmoll.gif doh.gif kazkokia nesamone su manim vyksta. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
o kaklelis prasiveres bet pilnai neisitieses... idomu ar dar ilgai... rolleyes.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 25, 15:38)
Girdėjau, kad Raguckienė  :

O Raguckienė, tai gal tokia ryža? blush2.gif Nežinau kaip dabar...

O tau, Violeta_151, visi artėjančio gimdymo požymiai gi mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fionna @ 2009 08 25, 17:49)
O Raguckienė, tai gal tokia ryža?  blush2.gif Nežinau kaip dabar...

O tau, Violeta_151, visi artėjančio gimdymo požymiai gi  mirksiukas.gif  thumbup.gif

ne, Raguckiene tokia vyresne smile.gif ir ne pilna, pilnute - Puziene, vedeja
Atsakyti
Tai super smile.gif norėtusi jau greičiau savo mažylę pamatyti ir tašės jau seniai stovi prie durų.
Ot bus man dovana jeigu dukrytė gims 08.27 d. (nes ta diena mano gimtadienis) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 25, 16:44)
o man aparatas saremiu nefiksavo  g.gif  schmoll.gif  doh.gif  kazkokia nesamone su manim vyksta. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
o kaklelis prasiveres bet pilnai neisitieses... idomu ar dar ilgai... rolleyes.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  verysad.gif

Gal jau tau greitai smile.gif kaklelis jau prasivėręs pas Tave. pas mane tai dar ne, sakė.
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 25, 17:02)
ne, Raguckiene tokia vyresne smile.gif ir ne pilna, pilnute - Puziene, vedeja

Tai jo vyresnė ir lyg su akiniais... rolleyes.gif
Ar aš čia maišau kažką?

QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 25, 17:06)
Ot bus man dovana jeigu dukrytė gims 08.27 d. (nes ta diena mano gimtadienis)

Ir tu taikai... lotuliukas.gif
Man irgi panašiai gali būti... biggrin.gif
Atsakyti
Fionna geras sutapimas būtų lotuliukas.gif
Atsakyti