Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

As tai kazkaip nesibaiminu pernesiojimo. Pirma suneli turejau gimdyt rugpjucio 31d. Poliklinikos gine buvo man prisakiusi jei nepagimdau, tai rugsejo 1d. vaziuoti paciai gimdyti. Nesu kazkokia naturaliste, bet norejau, kad viskas savaime vyktu, o ne per prievarta skatintu, ar CP darytu schmoll.gif Buvau susitarus su gyd. del gimdymo, tai pas ja lankiausi kas antra diena, ji pasiziuredavo ir paleisdavo namo smile.gif kol galiausiai rugsejo 12d. prasidejo naturalus gimdymas thumbup.gif Viskas buvo puikiai,l. Dziaugiuosi, kad ta karta pagimdziau pati, be skatinimu smile.gif Aisku, viena salyga jei pernesioji, gyd. turi daznai tave stebeti ir ivertinti tavo ir vaikelio bukle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 22, 22:55)
Aisku, viena salyga jei pernesioji, gyd. turi daznai tave stebeti ir ivertinti tavo ir vaikelio bukle smile.gif

tai va, kad stebeti, vertinti, o cia paskaiciau, kad tik toniukus paklauso, ot tai stebejimas blink.gif ai ne, as ati kol kas nesijaudinu, tikiu, kad viskas bus vietoj ir laiku thumbup.gif
Atsakyti
Labas jubrazu,
turbūt šiandien važiuosi pasitikrint į RK?
jeigu taip tai jei galėsi jei nepaguldys rašyk kaip sekėsi. Gerai?
o taip linkiu kuo greičiau pagimdyti (ir labai lengvai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 24, 09:28)
Labas jubrazu,
turbūt šiandien važiuosi pasitikrint į RK?
jeigu taip tai jei galėsi jei nepaguldys rašyk kaip sekėsi. Gerai?
o taip linkiu kuo greičiau pagimdyti (ir labai lengvai) smile.gif

laba, jo, vaziuoju 11-ai val. butinai pranesiu. o kada tavo terminas?
4u.gif
Atsakyti
pagal vedėja 08.25 d. (perskaičiavo taip).
Tai rytoj važiuosiu ten.
Atsakyti
o sakykit, neseniai pagimdžiusios, bodžiukų ten vis dar nemėgsta, reikia siaustinukais apsirūpint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2009 08 24, 13:17)
o sakykit, neseniai pagimdžiusios, bodžiukų ten vis dar nemėgsta, reikia siaustinukais apsirūpint? smile.gif

Aš, kai gimdžiau prieš daugiau kaip metus, neturėjau nei vieno siaustinuko schmoll.gif . Dukrytę aprengė bodžium. Niekas nieko nesakė, kad blogai ar negerai. Tai nemanau, kad kas pasikeitė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivatakė @ 2009 08 24, 13:47)
Aš, kai gimdžiau prieš daugiau kaip metus, neturėjau nei vieno siaustinuko  schmoll.gif . Dukrytę aprengė bodžium. Niekas nieko nesakė, kad blogai ar negerai. Tai nemanau, kad kas pasikeitė.  mirksiukas.gif

sutinku drinks_cheers.gif kokius drabužėlius turi tokiais ir aprengi,aš irgi bodžiais rengiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Neseniai su savo džiaugsmeliu grįžom namolio 4u.gif
Dideliausią pagarbą ir padėką reiškiu visam RK personalui. Be galo paslaugūs, rūpestingi, atidūs darbuotojai 4u.gif
Mano gimdymas buvo nelengvas ir netrumpas, pasikeitė net 3 pamainos, bet visi šaunūs. Gimdžiau pas gyd. Raguckienė ir akušerę Violetą - vėl gi DIDELIS ačiū už viską ką 4u.gif
Beja, su niekuo nesitariau, nieko niekam nemokėjau, bet galvoju simboliškai atsidėkoti kai sustiprėsim ax.gif
Atsakyti
Tila
sveikinimai pagimdžius dukrytę 4u.gif smile.gif sveikatelės Jums didžiausios 4u.gif

O kiek valandų gimdymas buvo? Gimdėt be nuskausminamųjų?
O palatoje vieną gulėjot ar daug gimdyvių yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 25 rugpjūčio 2009 - 13:07
QUOTE(Tila @ 2009 08 25, 12:38)
Sveikos,

Neseniai su savo džiaugsmeliu grįžom namolio  4u.gif
Dideliausią pagarbą ir padėką reiškiu visam RK personalui. Be galo paslaugūs, rūpestingi, atidūs darbuotojai 4u.gif
Mano gimdymas buvo nelengvas ir netrumpas, pasikeitė net 3 pamainos, bet visi šaunūs. Gimdžiau pas gyd. Raguckienė ir akušerę Violetą - vėl gi DIDELIS ačiū už viską ką 4u.gif
Beja, su niekuo nesitariau, nieko niekam nemokėjau, bet galvoju simboliškai atsidėkoti kai sustiprėsim ax.gif

sveika sugrizus smile.gif
as vis dar nestuke.gif doh.gif smile.gif
ryt vel einu i konsultacija smile.gif
vakar apziurinejo gyd. Raguckiene - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai RK personalas thumbup.gif
Atsakyti
Mane tai šiandien gyd. Volochovič apžiūrėjo.
Jubrazu o ką tau sakė dėl kaklelio? ir dėl toniukų, sąrėmių? (jeigu nepaslaptis blush2.gif )

Sveikinimai su metinėm smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 25 rugpjūčio 2009 - 13:10