Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Dalyja @ 2009 08 20, 15:17)
as ir buvau RK sia savaite, tai man nieko neparode  schmoll.gif sake, jog viskas perpildyta ir neturi ka parodyt...

Vakar buvau RK, sakė, kad lyg 5 gimdyvės tik buvo. Taigi laisvų vietų daug. Lovos kaina vyrui - 32Lt.

Fionna, tel. 2610492 - dėl paskaitėlių, gal tau ir į kilusius klausimus atsakytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edditocka: 20 rugpjūčio 2009 - 15:49
Sveikos 4u.gif

Norejaudar del "plaukuosenu" pasiklausti ax.gif Ar butina viska plikai skusti, ar galima siaura juostyte pasilikt, kad nesijaust visiskai nuogai lotuliukas.gif Ir dar jei pvz sukuosenyte bus poros dienu ataugimo, tai gal nebereiks vel skust, ar turi buti dykuma visiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 08 20, 16:10)
budavo berods 32ar 34 lt. tai jei nepabrango tai tada gerai smile.gif

manau kad nepabrango nes praeita savaite buvom kursuose tai kazkur apie tokia suma ir kalbejo... o as tikiuosi, kad kai gimdysiu nepabrangs...biggrin.gif labai noreciau savo vyro salia...
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2009 08 20, 12:53)
O ar yra kuri susidurusi su tokiu dalyku, kad pvz i ligonine gimdymui issikvieti greitaja, jei nera kitos iseities, tai veza kur nescioji nori, ar kur jiems ten i galva sauna g.gif Labai idomu, nes net neisivaizduoju ar vyras bus kai viskas prasides, tai dabar smarkiai tridalioju blush2.gif Ir kaip taksistai ziuri i tokius vezimus gimdanciu moteru i ligonine gal kuri zinot ar esat girdejusi ax.gif

As vaziavau taxi... ir nieko, pasiklause ar i priimamaji ir tiek, veze greitai blush2.gif ir saugiai tongue.gif manau vistiek greiciau negu greitoji nuveza... mirksiukas.gif

QUOTE(ikristina @ 2009 08 21, 08:14)
Sveikos 4u.gif

Norejaudar del "plaukuosenu" pasiklausti ax.gif Ar butina viska plikai skusti, ar galima siaura juostyte pasilikt, kad nesijaust visiskai nuogai lotuliukas.gif Ir dar jei pvz sukuosenyte bus poros dienu ataugimo, tai gal nebereiks vel skust, ar turi buti dykuma visiska biggrin.gif

Asmeniskai mano sukuosena buvo ataugus, triju dienu taip sakant lotuliukas.gif nemanau, kad trukdytu juosteles ar dar kas blush2.gif nu neliepia skustis, bent jau niekas nieko neprikaisiojo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit, o visada nėštukei tik vaiko toniukus pamatuoja apžiūros metu? Nes du kartus buvau, tai net nuo kėdės gydytoja nepakilo. Tai ir nesupratau - nei vaisiaus vandenų kiekio žiūri, nei kaklelio atsidarymą.
O skundžiausi ir nugaros skausmais, ir naktiniais sąrėmiais (tiesa, jie ne tie tikrieji). Ir pagal pirminius skaičiavimus prieš savaitę gimdyt turėjau. RK gyd. sako, kad tik šiandien 40 sav. suėjo.
Kažkaip viskas įdomiai...
Atsakyti
Tila o kokia gyd žiūrėjo?

Man tai uždėjo net 16 dienų daugiau negu pagal skaičiavimą 40 sav. pagal mmm (bet čia jau max.).
Pas mane ilgas ciklas buvo ir nereguliarus, tai paaiskino kad užtat taip priskaičiavo.

Buvau kol kas tik kartą konsultacijoje, tai toniukus pamatavo ir ultragarsu žiūrėjo vaiko padėtį (nes mano gyd liepė pasitikrint nes jai atrodė, kad vaikas sėdi).
Kai važiuosiu kitą kartą tai nežinau kaip tikrins....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 21 rugpjūčio 2009 - 14:30
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 21, 15:29)
Tila o kokia gyd žiūrėjo?

Man tai uždėjo net 16 dienų daugiau negu pagal skaičiavimą 40 sav. pagal mmm (bet čia jau max.).
Pas mane ilgas ciklas buvo ir nereguliarus, tai paaiskino kad užtat taip priskaičiavo.

Buvau kol kas tik kartą konsultacijoje, tai toniukus pamatavo ir ultragarsu žiūrėjo vaiko padėtį (nes mano gyd liepė pasitikrint nes jai atrodė, kad vaikas sėdi).
Kai važiuosiu kitą kartą tai nežinau kaip tikrins....

Gyd. Puzienė.
Na nežinau, mano mmm buvo gana reguliarios, tad paklaida apskaičiuojant gimdymo datą turėtų būti nedidelė.
Paskaitinėjau apie šią gyd. SM, tai nuomonių visokių (visiems geras nebūsi), bet išskirtinis jos bruožas, kad gimimo datą skaičiuoja kitaip nei kiti gydytojai, plius pasisako už natūralumą, gimdymą be medicinos įsikišimo (max kiek to galima išvengti nepakenkiant leliaus ir mamos sveikatai).
Aš su tuo kaip ir būčiau linkusi sutikti, taip pat esu labiau natūralistė, bet... jeigu bent jau išsamiau patikrintų apžiūros metu, būtų ramiau.
Atsakyti
mane irgi ji tikrino.
Sutinku su tavim, kad ramiau būtų jeigu išsamiau pažiūrėtų.
Man tik dar sakė, kad pagal mano sudėjimą vaikelis didokas. Tai dabar truputelį neramu....

Bet kažkaip susitvarkysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 21 rugpjūčio 2009 - 15:38
QUOTE(violeta_151 @ 2009 08 21, 17:37)
mane irgi ji tikrino.
Sutinku su tavim, kad ramiau būtų jeigu išsamiau pažiūrėtų.
Man tik dar sakė, kad pagal mano sudėjimą vaikelis didokas. Tai dabar truputelį neramu....

Bet kažkaip susitvarkysim  smile.gif

o tai tau ne tik tonusus matavo? kaip ji tai pamate? nes kai buvau pas ja apziuroj, tai tik tonusus pamatavo...
Atsakyti
Tonusus pamatavo, pagal tai viskas gerai buvo.
mano siuntime mano gyd buvo užrašiusi kad vaikelio augimas suletėjo ir man sakė kad vaikas sėdi (rankomis čiupinėjo tik).
Tai RK ligoninėje man ultragarsu pažiūrėjo ar tikrai sėdi. Bet ne smile.gif galva apačioje smile.gif
Ir pasakė kad nemažas vaikas, bet kiek gramų tai tiksliai nežinau (nepasakė).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 21 rugpjūčio 2009 - 21:18
QUOTE(ewile @ 2009 08 09, 14:02)
na ir as grizau is RK, esu labai patenkinta personalu kaip ir pirma karta,gimdziau nesitarus pas Jurenaite, kazkaip anksciau negirdejau apie ja nieko, bet labai faina. Tik vienas dalykas nepatiko - maistas tongue.gif , bet cia turbut visuose ligonynese  taip

ir aš prieš du metus gimdžiau pas Jurėnaitę. norėčiau ir dabar pas ją pakliūt, labai faina.
o Puzienė ir man buvo terminą "pakoregavus", kai atėjau su siuntimu. paklausė vaikiuko tonusų, kažką negero išgirdo, paguldė į ligoninę, 4 dienas pralaikė, kol galų gale išgirdau - tai ką, gimdom rytoj? ir gimdėm, su skatinamaisiais, 10 dienų po termino, bet vandenys ačiūdie dar nežaliavo.
Atsakyti
Sveikos,

as ir noriu gimdyt RK. Bet kas tai Puzienei, kaip ji viena sau leidzia kazkaip idomiai skaiciuot tuos terminus, visi vienaip, o ji sau kitaip... va to as ir bijau, kad perskaiciuos, o kodel tureciau ja tiketi, jei trys gyd. man vienoda termina dave? Jei taip nutiktu, iskart eiciau i kita ligonine gimdytis smile.gif
Atsakyti