Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Dalyja @ 2009 08 20, 14:11)
sitas klausimas ir man aktualus. Tai jau klausiau savo ginekologes bei kai buvau nuvaziavusi apziuret gimdyklu, jog greitukes turi vezti ten kur tu pasakysi. Zinoma, tik Vilniaus mieste  mirksiukas.gif  Na o del taxi  g.gif  nezinau....

Na nors tiek gerai thumbup.gif nes jeigu veztu, kur jiems i galva sautu, tai tada butu nekas schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas kokį numeriuką turite? rolleyes.gif Na, jei prireiktų pasiskambinti, klausimų kokių iškiltų prieš važiuojant gimdyti...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 08 20, 11:18)
zhinau, kad dar 6 palata irgi vienute, bet ten langai i shviesesne puse:)

Sakykit, o i vienutes guldo tik po CP ar ir eilines gimdyves gali tiketis g.gif O kokiame jos aukste yra g.gif Praeita sav. buvau RK, tai man tik parode pora palatu pirmame aukste, bet jos mokamos ir kaina ju nemaza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 20, 16:04)
Sakykit, o i vienutes guldo tik po CP ar ir eilines gimdyves gali tiketis g.gif O kokiame jos aukste yra g.gif Praeita sav. buvau RK, tai man tik parode pora palatu pirmame aukste, bet jos mokamos ir kaina ju nemaza doh.gif

kiek buvau rk, niekas man nieko nerode sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 20, 15:13)
kiek buvau rk, niekas man nieko nerode sad.gif

as ir buvau RK sia savaite, tai man nieko neparode schmoll.gif sake, jog viskas perpildyta ir neturi ka parodyt...
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 20, 15:04)
Sakykit, o i vienutes guldo tik po CP ar ir eilines gimdyves gali tiketis g.gif O kokiame jos aukste yra g.gif

buvau eilinė gimdyvė, bet paskutinius du kartus gulėjau vienutėse be jokių dovanėlių. Jų yra ir 2, ir 3 aukšte.
Atsakyti
as snd buvau vaistinele pirkti klizmutes, dar prasiau binto, siulu taj sake, kad jos ale nezino kokiu reikia, todel butent reikia rasto is daktaru kokiu tu siulu reikia... taj ir nieko nepirkau ax.gif pasitariau ir nusprendziau, kad neplysiu kaip ir per pirmajy gimdyma g.gif

matau kalbat del taxi ir greituju... taj kiek zinau, greitoji turi vezti kur norite jus, bet manau paprasciau su taxi-tiesiog galima paskambinus y texi perspeti, kad tjavascript:emoticon(':hm')eks vezti gimdyve. nemanau,kad jiems taj sukeltu sunkumu ar nepatogumu... duosit lita kita daugiau ir tases pades nunesti (drauge pasakojo, kad ja gimdancia veze taxi taj lb graziai nuveze, ramino vaziuojant, ir tases be papildomo mokescio nunese, nors cia vel-kaip ant ko papulsi)...
as tikiuosi, kad nuves vyras, bet jeigu tektu rinktis greitoji ar taxi, taj rinkciausi taxi-man kazkaip ji atrodo greitesne nei greitoji ( o jei dar zinos kad pirmas gimdymas taj )be 2val tikrai neatvaziuos po iskvietimo)

kas liecia palata-su pirmaja gulejau trivieteje, ir buvo saunu, nes kai iskildavo klausimu kreipdavausi y antra karta gimdziusia motery-ji buvo pirmoji konsultante ir pagalbininke jei kas neaisku... nesureiksminu ir db-papulsiu y vienviete ar ne-ten gi 2-3dienos ir vaziuoji y savo namucius, o tas 2dienas prabusiu kad ir penkiavieteje (jaunysteje per tusus dar ne tiek nemiegota budavo blush2.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 20, 15:04)

ash buvau eiline naturaliai gimdzhiusi gimdyve tai mane ten pagulde... beda ta kad vyrui labai jau nekokias sudedamas loveles atnesha ant kuriu neimanoma gulet.. tai va blogis o daugiau tai pats sau sheimininkas:) vienvietes kiek zhinau yra antram aukshte. ten tik wc tragishkas...tai jau geriau kopti i 3 a pasisiot smile.gif)
Papildyta:
oho. o ten dar ir 3vietes yra? kazhkur lyg ir girdejau kad tik 2vietes palatos... blink.gif
Atsakyti
RK palatas aprodė paskaitėlių metu visai grupei. Mokamos palatos po 200lt parai labai jaukios, su atskiru dušu, virtuvėle. Gali vyras pasilikti, nes yra 2 lovos.
Paprastos palatos tiesiog eilinės ligoninės palatos su geležinėm lovom ir tiek. Jei yra laisvų vietų, palatoje už papildomą mokestį gali pasilikti ir vyras. Tačiau čia jau priklauso nuo to ar yra vietų. Vienutes duoda jeigu yra laisvų, jei ne - guldo su kita gimdyve.

Atsakyti

Jei yra laisvų vietų, palatoje už papildomą mokestį gali pasilikti ir vyras.

tas mokestis berods 30lt parai
Atsakyti
Pabūsiu įkyri, ir dar kartą paprašysiu tel. nr. RK ligoninės gimdymo skyriaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 20, 16:04)
Jei yra laisvų vietų, palatoje už papildomą mokestį gali pasilikti ir vyras.
tas mokestis berods 30lt parai

budavo berods 32ar 34 lt. tai jei nepabrango tai tada gerai smile.gif
Atsakyti