Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Murlyka @ 2009 08 19, 18:38)
neprivalo jie sedet ir laikyt Jusu uz rankos

būtent. Ten yra labai profesionali ligoninė, o ne kažkokios psichologinės pagalbos centras lotuliukas.gif cool.gif

tos vienutes langai i rytus, tai visa diena prieblanda(jei ka tj 5 palata)

būtent šitoj ir gulėjau paskutinį kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 08 19, 19:55)
būtent. Ten yra labai profesionali ligoninė, o ne kažkokios psichologinės pagalbos centras  lotuliukas.gif  cool.gif

pritariu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
sorry,kad lendu su smulkmenom,bet gal kurios dabar gimdogalėtų pasisakyt, ar tikrai nepastebėjotRK palatose - ant grindų,lovų, stalčiuose - tarakoniukų? g.gif labai jų nemėgstu,o su pirmu gulėdama turėjau šį"malonumą" unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu ir as prie jusu prisijungt, nes labai tikiuosi, kad pavyks ir man RK gimdyt savo pirmagime ax.gif Norejau jusu paklaust gal kuri zinot nuo kurios savaites jau priima gimdyma RK ir nesiuncia kitur, nes kazkaip nesinoretu labai kitur gimdyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristina: 20 rugpjūčio 2009 - 07:37
QUOTE(InRed @ 2009 08 20, 00:17)
ar tikrai nepastebėjot RK palatose - ant grindų,lovų, stalčiuose - tarakoniukų? g.gif

vasario mėnesį tikrai jų niekur nemačiau.
Papildyta:
QUOTE(ikristina @ 2009 08 20, 08:24)
gal kuri zinot nuo kurios savaites jau priima gimdyma RK ir nesiuncia kitur, nes kazkaip nesinoretu labai kitur gimdyt g.gif

matau, kad tau jau 36 savaitėlės. Taigi tavęs jau garantuotai niekas niekur nebevarys mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Murlyka,2009 08 19, 18:38]
Papasakok plačiau. Ar buvai iš anksto su kažkuom susitarus, ar tiesiog buvai statistinė gimdyvė? Kas priėmė gimdymą?
[/quote]

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Buvau statistine gimdyve, kuri truputi per anksti nuvaziavo gimdyt lotuliukas.gif as dar anksciau keleta kartu buvau atejusi, kad tonus paklausytu, seip su niekuo del nieko nesitariau, bet jie zinojo, kad gimdysiu pas juos... Bent jau tuo metu, kai buvau as gimdyviu buvo visai mazai... O CP dare net nezinau kas blush2.gif visi jie ten su kaukem davesi... beje, spinaline nejautra pasirinkau ir dabar galvoju, kad gal visai ir nieko, tik kad slykstoka kai vidu gremzia... blink.gif
Nesijaudinkit Jus del tu nepriziurejimu ir baisiu gimdymu ir dar nezinia ko... Nu neprivalo jie sedet ir laikyt Jusu uz rankos, jei per saremius esat viena pasiulo pasikviest vyra... rolleyes.gif
Po operacijos tik keleta valandu teko pooperacinej palatoj praleist... Veliau perkele i vienute lotuliukas.gif tos vienutes langai i rytus, tai visa diena prieblanda(jei ka tj 5 palata)... nzn ar dar vienuciu yra, nes kiek maciau marsiruodama i dusa ir i kudikyna tj daugiavietes... tuscios...
Vis del to, isvaziuodami palikom dovanele kudikyno gydytojai ir seselems... ax.gif aj, vistiek, maloniai elges ir t.t.
[/quote]
zhinau, kad dar 6 palata irgi vienute, bet ten langai i shviesesne puse:)
Atsakyti
Sveikos mergaites. As pries kelias dienas grizau namo is ligonines, tai tikrai galiu patvirtint , kad tarakonu tikrai nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 08 20, 09:30)
vasario mėnesį tikrai jų niekur nemačiau.
Papildyta:
matau, kad tau jau 36 savaitėlės. Taigi tavęs jau garantuotai niekas niekur nebevarys  mirksiukas.gif

tai tipo jei man yra 38 sav. tai galiu ten pradet lankytis apziurai?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 20, 12:39)

Greičiausiai gali, tik pasiimk siuntimą iš savo gydytojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 20, 12:39)

nieko tau garantuoti negaliu. Nedirbu gi ten 4u.gif Pasiskambink į jų priimamąjį ir viską tau normaliai paaiškins.
Tačiau jei teisingai žinau, tai ten apžiūrai lankytis galima suėjus terminui. Iki termino juk lankomės pas savo poliklinikos gydytoją. Bet nuvažiavus ir iki termino- niekas neišvarys. Paklausys toniukų, apžiūrės. Pati išbandžiau blush2.gif
Atsakyti
O ar yra kuri susidurusi su tokiu dalyku, kad pvz i ligonine gimdymui issikvieti greitaja, jei nera kitos iseities, tai veza kur nescioji nori, ar kur jiems ten i galva sauna g.gif Labai idomu, nes net neisivaizduoju ar vyras bus kai viskas prasides, tai dabar smarkiai tridalioju blush2.gif Ir kaip taksistai ziuri i tokius vezimus gimdanciu moteru i ligonine gal kuri zinot ar esat girdejusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2009 08 20, 12:53)
O ar yra kuri susidurusi su tokiu dalyku, kad pvz i ligonine gimdymui issikvieti greitaja, jei nera kitos iseities, tai veza kur nescioji nori, ar kur jiems ten i galva sauna g.gif Labai idomu, nes net neisivaizduoju ar vyras bus kai viskas prasides, tai dabar smarkiai tridalioju blush2.gif Ir kaip taksistai ziuri i tokius vezimus gimdanciu moteru i ligonine gal kuri zinot ar esat girdejusi ax.gif

sitas klausimas ir man aktualus. Tai jau klausiau savo ginekologes bei kai buvau nuvaziavusi apziuret gimdyklu, jog greitukes turi vezti ten kur tu pasakysi. Zinoma, tik Vilniaus mieste mirksiukas.gif Na o del taxi g.gif nezinau....
Atsakyti