Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(kuskusas @ 2009 08 17, 19:44)
turbut kalbi apie Zaliuna? taip nebedirba, jis dabar VGN.. o kodel tikiesi??? ka nors blogo padare??? nes mano pirmaji labai grazhiai prieeme ir girdejau kad labai profesionaliai CP daro...

as apie Zaliuna jau rasiau kitoj temoj apie gydytojus... pati nzn kurioj temoj blush2.gif na per ji mire mano drauges kudikis po keliu valandu... jam stuburiuka nulauze, nes Zaliunas nemate reikalo but gimdyme, o atsiunte rezidente... pats ruke, ilsejosi..

http://www.supermama...?...&p=29354556

a va kur rasiau smile.gif

buvo lb didelis skandalas su teismais, tv ir laikrasciais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R_Ko: 17 rugpjūčio 2009 - 19:47
QUOTE(R_Ko @ 2009 08 17, 20:44)
as apie Zaliuna jau rasiau kitoj temoj apie gydytojus... pati nzn kurioj temoj  blush2.gif  na per ji mire mano drauges kudikis po keliu valandu... jam stuburiuka nulauze, nes Zaliunas nemate reikalo but gimdyme, o atsiunte rezidente... pats ruke, ilsejosi..

http://www.supermama...?...&p=29354556
a va kur rasiau  smile.gif

buvo lb didelis skandalas su teismais, tv ir laikrasciais...

jau paskaichiau...
neitiketina....
matyt daktaru be "nuodemes" nebuna... kad ir kokie faini beatrodytu, vistiek turi kokiu demiu savo reputacijoje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 08 17, 18:27)
a kad ir skubat  biggrin.gif as ir lapkritinuke, eisiu 09.16d-manau labai normaliai, maziau visko pasimirs...
Papildyta:
O Zliunas tikiuosi Rk jau nebedirba?  blink.gif  gal kas zinote?

tai vat kai pirmas vaikelis, tai baisu is viso nepraleist kazkokiu kursu...tai jau kaip ir pradedu vaikstineti...biggrin.gif geriau jau anksciau nei is viso nenueiti.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Laba diena, nu va... ir mes jau issiperejom ax.gif Tik mano panele diplomate biggrin.gif Sedejo... Db vaikstau pilvu suadytu (prisisnekejau) doh.gif
Be to, nereik ten jokiu savo leksciu, galit puoduka ir irankius turet, daugiau viska duoda, t.y. kose atnesa lekstej ir sriuba jau ipilta i lekste.
Jei esat uztikrintos, kad naturaliai gimdysit tj teks pirkt rinkinuka i kuri ieina 5vnt. tvarsiu, klizmai antgalis, 5 vnt. paluciu isitiest i lova, siulai jei suplystu tarpviete, viskas kainuoja 40 Lt ir viska galima nusipirkt ten pat esancioj vaistinej (as buvau isitikinus, kad gimdysiu naturaliai, tj pirkau, o prireike tik paluciu ir klizmos..).
Kas dar... g.gif na, seseles malonios, gydytojos irgi... net valytojos ir tos lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 18, 15:23)
Laba diena, nu va... ir mes jau issiperejom ax.gif  Tik mano panele diplomate biggrin.gif  Sedejo... Db vaikstau pilvu suadytu (prisisnekejau) doh.gif
Be to, nereik ten jokiu savo leksciu, galit puoduka ir irankius turet, daugiau viska duoda, t.y. kose atnesa lekstej ir sriuba jau ipilta i lekste.
Jei esat uztikrintos, kad naturaliai gimdysit tj teks pirkt rinkinuka i kuri ieina 5vnt. tvarsiu, klizmai antgalis, 5 vnt. paluciu isitiest i lova, siulai jei suplystu tarpviete, viskas kainuoja 40 Lt ir viska galima nusipirkt ten pat esancioj vaistinej (as buvau isitikinus, kad gimdysiu naturaliai, tj pirkau, o prireike tik paluciu ir klizmos..).
Kas dar... g.gif  na, seseles malonios, gydytojos irgi... net valytojos ir tos lotuliukas.gif  4u.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Murlyka, sveikinimai gimus mažąjai diplomatei ir sveika sugrįžus namolio user posted image

Papasakok plačiau. Ar buvai iš anksto su kažkuom susitarus, ar tiesiog buvai statistinė gimdyvė? Kas priėmė gimdymą?
Atsakyti
Sveikinu Murlyka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2009 08 18, 15:46)
Papasakok plačiau. Ar buvai iš anksto su kažkuom susitarus, ar tiesiog buvai statistinė gimdyvė? Kas priėmė gimdymą?

Man irgi taip įdomu smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar reik savo epiduros rinkini veztis (esu nusprendus gimdyt su epidura) 4u.gif O kiek vienoje palatoje mamyciu guli g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 08 18, 08:46)
jau paskaichiau...
neitiketina....
matyt daktaru be "nuodemes" nebuna... kad ir kokie faini beatrodytu, vistiek turi kokiu demiu savo reputacijoje... verysad.gif

na bent jau ne RK dirba, nes as cia vistiek noresiu gimdyt.
Turbut be nuodemiu nebuna, bet sita man lb baisi atrodo..
na sorry, cia jau ne apie RK
Atsakyti
[quote=Kačia,2009 08 18, 18:24]
Gal kas zinot ar reik savo epiduros rinkini veztis (esu nusprendus gimdyt su epidura) 4u.gif O kiek vienoje palatoje mamyciu guli g.gif

Per paskaitėlę gydytoja sakė, kad epiduros rinkinį reiks atpirkt. O RK palatos yra dvivietės ir pora vienučių.
Bet gal pasirodysit apžiūrai prieš gimdymą, tada ir galėtumėte patikslinti apie epidurą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 18, 15:23)
Laba diena, nu va... ir mes jau issiperejom ax.gif  Tik mano panele diplomate biggrin.gif  Sedejo... Db vaikstau pilvu suadytu (prisisnekejau) doh.gif
Kas dar... g.gif  na, seseles malonios, gydytojos irgi... net valytojos ir tos lotuliukas.gif  4u.gif

Didziausi sveikinimai Murlyka thumbup.gif
O del cezario, gi niekad negali but tikras, gali ir extra prireikti wink.gif as planuoju gimdyt naturaliai, o kaip jau gausis, tai cia nieks negali garantuot schmoll.gif 4u.gif
Buvau pas gydytoja siandien poliklinikoj, tai sake, jei iki pirmadienio nepagimdau keliaut i RK pasirodyt. Dievuliau, kaip jau viskas cia pat, ant nosies blink.gif doh.gif
Atsakyti
[/quote]

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Buvau statistine gimdyve, kuri truputi per anksti nuvaziavo gimdyt lotuliukas.gif as dar anksciau keleta kartu buvau atejusi, kad tonus paklausytu, seip su niekuo del nieko nesitariau, bet jie zinojo, kad gimdysiu pas juos... Bent jau tuo metu, kai buvau as gimdyviu buvo visai mazai... O CP dare net nezinau kas blush2.gif visi jie ten su kaukem davesi... beje, spinaline nejautra pasirinkau ir dabar galvoju, kad gal visai ir nieko, tik kad slykstoka kai vidu gremzia... blink.gif
Nesijaudinkit Jus del tu nepriziurejimu ir baisiu gimdymu ir dar nezinia ko... Nu neprivalo jie sedet ir laikyt Jusu uz rankos, jei per saremius esat viena pasiulo pasikviest vyra... rolleyes.gif
Po operacijos tik keleta valandu teko pooperacinej palatoj praleist... Veliau perkele i vienute lotuliukas.gif tos vienutes langai i rytus, tai visa diena prieblanda(jei ka tj 5 palata)... nzn ar dar vienuciu yra, nes kiek maciau marsiruodama i dusa ir i kudikyna tj daugiavietes... tuscios...
Vis del to, isvaziuodami palikom dovanele kudikyno gydytojai ir seselems... ax.gif aj, vistiek, maloniai elges ir t.t.
Atsakyti