Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

Sveiko, man ir liko nebedaug iki dziaugsmo pasirodymo (3sav.), bet turiu toki iskilusi klausima g.gif vyras labai pergyvena, kad kai pradesiu gymdyti jo gali nebut namuose. Tai jis planuoja mane savaite iki termino isvesti i ligonine. Ar guldo dabar nestukes i ligonine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2009 08 14, 20:35)
Tai jis planuoja mane savaite iki termino isvesti i ligonine. Ar guldo dabar nestukes i ligonine?  blush2.gif

na, vyro pageidavimu jūsų tikrai nepaguldys tongue.gif Nieks iki termino neguldo į ligoninę šiaip sau, nesant kokių ypatingų indikacijų.
Atsakyti
Sveiko, man ir liko nebedaug iki dziaugsmo pasirodymo (3sav.), bet turiu toki iskilusi klausima  g.gif  vyras labai pergyvena, kad kai pradesiu gymdyti jo gali nebut namuose. Tai jis planuoja mane savaite iki termino isvesti i ligonine. Ar guldo dabar nestukes i ligonine?  blush2.gif

Tikrai neguldys į ligoninę jei viskas gerai. Net jei tik tik gimdymo pati pradžia, būna, kad siunčia namo ir liepia atvažiuot vėliau.

Atsakyti
Sveiko, man ir liko nebedaug iki dziaugsmo pasirodymo (3sav.), bet turiu toki iskilusi klausima  g.gif  vyras labai pergyvena, kad kai pradesiu gymdyti jo gali nebut namuose. Tai jis planuoja mane savaite iki termino isvesti i ligonine. Ar guldo dabar nestukes i ligonine?  blush2.gif

oi mergyt, kad ir kaip gaila būtų, bet tikrai į ligoninę anksčiau laiko nieks neguldo
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2009 08 15, 10:01)
oi mergyt, kad ir kaip gaila būtų, bet tikrai į ligoninę anksčiau laiko nieks neguldo

taip taip.. ir atsakkymas labai paprastas gali buti, kad neschioji ne ligone ir nera reikalo guldyti, kol nera reikalo:) be to taxi yra ir greitukes... o vyras kadangi pats negimdo, tai gales atlekti pas tave i RK shiek tiek veliau.... mirksiukas.gif
zhinoma lengva kalbeti, pati turbut negyvai uzsistresuochiau jei tektu su taxiuku ar greitushke vienai vazhiuoti... o dar tie krepshiai su reikalingais daiktais.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 14, 16:11)
na ir vel teks eiti... sedeti vienai lapkritinukei tarp rugpjutinukiu... ax.gif

As taip pat registruosiuosi (liepe po valandos perskambinti), tad dar viena lapkritinuke bus, nesijaudink mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
įdomu dabar RK daug mamyčių guli?
kaip ten su vietom gal kas neseniai grįžo ir žino...
Atsakyti
QUOTE(Austute @ 2009 08 17, 14:07)
As taip pat registruosiuosi (liepe po valandos perskambinti), tad dar viena lapkritinuke bus, nesijaudink mirksiukas.gif

o tai smagu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as nesiregistravau dar... g.gif galvoju nesiregistravus ateiti... juk vistiek niekas netikrina... na jei netilpsiu netilpsiu, nieko nepadarysi... juk neissius atgal namo... blush2.gif tikiuosi.... ax.gif

beje o kada tau lapkriti terminas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutelencija: 17 rugpjūčio 2009 - 13:53
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 14, 17:11)
na ir vel teks eiti... sedeti vienai lapkritinukei tarp rugpjutinukiu... ax.gif

a kad ir skubat biggrin.gif as ir lapkritinuke, eisiu 09.16d-manau labai normaliai, maziau visko pasimirs...
Papildyta:
O Zliunas tikiuosi Rk jau nebedirba? blink.gif gal kas zinote?
Atsakyti
Niu mane uzrase rugsejo 30 d. ir spalio 6 d.
Tai nelabai ir paskubesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austute @ 2009 08 17, 18:45)
Niu mane uzrase rugsejo 30 d. ir spalio 6 d.
Tai nelabai ir paskubesiu bigsmile.gif

a kazkaip pasirode, kad jau treciadieni varai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(MERENGE @ 2009 08 01, 09:40)
vyrus galima atsivesti, nieks nedraudžia smile.gif

na siaip sake geriau be, nes patalpos mazos ir vietu truksta ir dusna, kai per daug tu zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 08 17, 18:27)
a kad ir skubat  biggrin.gif as ir lapkritinuke, eisiu 09.16d-manau labai normaliai, maziau visko pasimirs...
Papildyta:
O Zliunas tikiuosi Rk jau nebedirba?  blink.gif  gal kas zinote?

turbut kalbi apie Zaliuna? taip nebedirba, jis dabar VGN.. o kodel tikiesi??? ka nors blogo padare??? nes mano pirmaji labai grazhiai prieeme ir girdejau kad labai profesionaliai CP daro...
Atsakyti