Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 13:53)
Bendraujam čia, tai dar žiūrėkit ir ligoninėj susitiksim smile.gif Daug laiko iki gimdymo liko?

Man pacioje pradioje nustate rugpjucio 26d., 17 savaite sake 24d., o 30 sav. sake 22 d. Tai as tikiuos mazdaug per viduri, na ir dar plius/minus savaite biggrin.gif Cia viskas pagal echo, nes pagal mm isvis neimanoma nustatyt doh.gif
Atsakyti
[quote=Tila,2009 08 13, 15:49]
Atkreipiau dėmesį, kad labai jau panašiu metu mums smile.gif Dar pagalvojau kaip tave pažinčiau, jei netyčia vienu metu ten patektume g.gif
[/quona

net nezinau, mano vardas julita ir esu sviesi. ka cia dar parasyt apie save... ir kad truputi biau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 13, 15:49)
man atrodo, kad as vienintele ten sedejau, kuri dar ne tuoj gimdys... bigsmile.gif

turbut tu vienintele ir buvai, kuriai terminas ne ant nosies mirksiukas.gif
As cia buvau prisiskaicius ankstesnese temose, kad geriausia i tas paskaiteles pries pat gimgyma eit, tai ir neskubejau labai. ax.gif

tiesa, vakar bas toj vaistinej "Aušlavis" viska ir nusipirkau is to sarasiuko (tik paklotelius turejau du, tai tik tris paemiau) viso kaina gavosi apie 35 Lt. Na dar ne tragedija sakyciau Kazkuri klauset, ar sestadieni dirba, tiksliai nesinau, bet gi galima pasiskambint ir pasiklaust mirksiukas.gif
Aušlavis vaistinė
Tilto g. 11, Vilnius
Tel.: (8 5) 2619185
Papildyta:
[quote=jubrazu,2009 08 13, 15:53]
[quote=Tila,2009 08 13, 15:49]
Atkreipiau dėmesį, kad labai jau panašiu metu mums smile.gif Dar pagalvojau kaip tave pažinčiau, jei netyčia vienu metu ten patektume g.gif
[/quona

net nezinau, mano vardas julita ir esu sviesi. ka cia dar parasyt apie save... ir kad truputi biau smile.gif
[/quote]

Bijom truputi jauciu mes visos, ypac tos, kurioms pirmas vaikiukas ir cia man atrodo visai normalu, svarbiausia stengtis neisterikuot ir bandyt save itikint, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 13, 17:00)
turbut tu vienintele ir buvai, kuriai terminas ne ant nosies mirksiukas.gif
As cia buvau prisiskaicius ankstesnese temose, kad geriausia i tas paskaiteles pries pat gimgyma eit, tai ir neskubejau labai.  ax.gif

tiesa, vakar bas toj vaistinej "Aušlavis" viska ir nusipirkau is to sarasiuko (tik paklotelius turejau du, tai tik tris paemiau) viso kaina gavosi apie 35 Lt. Na dar ne tragedija sakyciau Kazkuri klauset, ar sestadieni dirba, tiksliai nesinau, bet gi galima pasiskambint ir pasiklaust mirksiukas.gif
Aušlavis vaistinė
Tilto g. 11, Vilnius
Tel.: (8 5) 2619185
Papildyta:
Bijom truputi jauciu mes visos, ypac tos, kurioms pirmas vaikiukas ir cia man atrodo visai normalu, svarbiausia stengtis neisterikuot ir bandyt save itikint, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

ir galvot, kad su kiekvienu saremiu arteja pasimatymas su savo maziuku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 13, 15:49)
Man pacioje pradioje nustate rugpjucio 26d., 17 savaite sake 24d., o 30 sav. sake 22 d.  Tai as tikiuos mazdaug per viduri, na ir dar plius/minus savaite  biggrin.gif Cia viskas pagal echo, nes pagal mm isvis neimanoma nustatyt doh.gif

Aš pagal echo ir nežinau tiksliai, bet panašiai turėtų būti data kaip ir pagal mmm. Max iki 18 d. turėčiau pagimdyt. Bet aš vistiek nusiteikinėju šeštadieniui. O kaip bus, matysim.

QUOTE(jubrazu @ 2009 08 13, 15:53)

Nebijok, viskas bus gerai 4u.gif wub.gif
Tu rugpjūtinukių albume savo foto nesi įdėjus, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 13, 12:08)

o as tarp jusu sedejau....biggrin.gif malonu susipazinti....biggrin.gif

smile.gif Labai malonu, Rutelencija! Iki kito trečiadienio thumbup.gif.
Atsakyti
mamulkos. tai po grazhiu ir lengvu gimdymu labai laukiam pasigyrimu ir atsiliepimu apie patirti RK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 17:24)
Aš pagal echo ir nežinau tiksliai, bet panašiai turėtų būti data kaip ir pagal mmm. Max iki 18 d. turėčiau pagimdyt. Bet aš vistiek nusiteikinėju šeštadieniui. O kaip bus, matysim.
Nebijok, viskas bus gerai 4u.gif wub.gif
Tu rugpjūtinukių albume savo foto nesi įdėjus, ar ne?  g.gif

reik ikelti smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 14, 09:37)
reik ikelti smile.gif 4u.gif

ikeliau wink.gif
Papildyta:
na as jau maciau tavo foto ir su tavim kaip sakant jau susipazinau, beliko tau smile.gif
bet vakar ir siandien mano savijautos nelabai kokios, gal jau biresiu smile.gif
tikiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 14, 08:57)
na as jau maciau tavo foto ir su tavim kaip sakant jau susipazinau, beliko tau smile.gif
bet vakar ir siandien mano savijautos nelabai kokios, gal jau biresiu smile.gif
tikiuos smile.gif

Einu virtualiai pažindintis ir aš mirksiukas.gif

Šiąnakt mano naktis ir tokia šiaip sau. Labai maudė nugarą ir pilvą, tad miego buvo nedaug. Ryte vėl pagerėjimas. Na žiūrėsim kaip čia su mano nusiteikimu ryt gimdyt bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edditocka @ 2009 08 13, 17:10)
smile.gif  Labai malonu, Rutelencija! Iki kito trečiadienio thumbup.gif.

dabar aisku pasirodysiu kaip is medzio iskritusi, blush2.gif bet nieko nezinojau kad ir vel treciadieni bu paskaitos.. reikia registruotis ir pan.? gal galit papasakoti sistema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 14, 10:01)
dabar aisku pasirodysiu kaip is medzio iskritusi,  blush2.gif bet nieko nezinojau kad ir vel treciadieni bu paskaitos.. reikia registruotis ir pan.? gal galit papasakoti sistema? g.gif

Siaip tai, kai as skambinau registruotis mane is karto dviem paskaitom uzregistravo (isivaizdavau, kad viena bus doh.gif ).
Manau jei dabar bandysi registruotis, tai sakys, kad vietu ateinanciam treciadieniui nera ir uzrasys tave kitam kartui, zinoma, gal ir pasiskambint geriau. Siaip kazkodel man atrodo, jog jei ateisi viskas bus ok, gi ten niekas netikrina, ar registravaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 14, 11:28)
Siaip tai, kai as skambinau registruotis mane is karto dviem paskaitom uzregistravo (isivaizdavau, kad viena bus doh.gif ).
Manau jei dabar bandysi registruotis, tai sakys, kad vietu ateinanciam treciadieniui nera ir uzrasys tave kitam kartui, zinoma, gal ir pasiskambint geriau. Siaip kazkodel man atrodo, jog jei ateisi viskas bus ok, gi ten niekas netikrina, ar registravaisi mirksiukas.gif

pirma karta kai ejau tai registravausi, bet niekas net neuzsimine kad bus ir antras kartas. O valandos tos pacios?
Atsakyti