Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

toliau dalinamės patirtimi ir įspūdžiais RK ligoninėje  smile.gif
ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI  ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 30 liepos 2009 - 14:19
na, siuntima man parase del viso pikto, rupinosi akusere... sako, jei nepriims ar kaip, tj siuntima parasysiu... ax.gif man ramiau buvo. O ir siuntimelei pasieme, iklijavo... gal joms taip reikejo g.gif nzn... nesigilinau per daug... svarbiausia, kad radau vietele, kur galesiu pagimdyt, kur priziures nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu merginos, na reikes ir man dar vienus naktinukus atsargai isimest. mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai labai idomu kas ten per paskaitos toj RK ligoninej.... nes nepageidauja vyru. O manasis tai labai nori visur dalyvauti..smile.gif

O beje labai smagu kad daug iš forumu ateis... ir kaip suprantu jau visos ant gimdymo ribos...biggrin.gif
O man tik 24 savaites... ne per anksti? hm?
Atsakyti
i paskaitele eis ir to, kurioms tuoj gimdyt? g.gif as irgi noreciau...
Papildyta:
Rinne gal jau sveikint galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 07 31, 19:44)
i paskaitele eis ir to, kurioms tuoj gimdyt? g.gif  as irgi noreciau...
Papildyta:
Rinne gal jau sveikint galima? 4u.gif

Oi ne dar, o taip noretusi wub.gif Siandien kazkokius pamaudenimus pagaliau jauciu. Visgi manau datrauksiu iki pirmadienio, o tada jau prisistatysim i RK biggrin.gif

Tiesa, del RK paskaiteliu, tai as jose nebuvau ir jau nebeisiu.
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 07 31, 15:23)
man tai labai idomu kas ten per paskaitos toj RK ligoninej.... nes nepageidauja vyru. O manasis tai labai nori visur dalyvauti..smile.gif

vyrus galima atsivesti, nieks nedraudžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2009 07 31, 22:48)
Oi ne dar, o taip noretusi  wub.gif  Siandien kazkokius pamaudenimus pagaliau jauciu. Visgi manau datrauksiu iki pirmadienio, o tada jau prisistatysim i RK  biggrin.gif

Tiesa, del RK paskaiteliu, tai as jose nebuvau ir jau nebeisiu.

Hm, pirmadieni ir as keblinsiu pasirodyt ax.gif sekmingo laukimo, Rinne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 02, 00:02)
Hm, pirmadieni ir as keblinsiu pasirodyt  ax.gif  sekmingo laukimo, Rinne thumbup.gif

Aciu, tau irgi 4u.gif gali buti, kad tu pirma pabyresi, nes su mano tokiu stabdymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2009 08 02, 09:00)
Aciu, tau irgi  4u.gif  gali buti, kad tu pirma pabyresi, nes su mano tokiu stabdymu  doh.gif

blush2.gif Aciu, nezinau, kazkaip niekas ten pas mane nevyksta, nors aisku, niekad negali zinot... bigsmile.gif Man tik idomu pasidare... g.gif Jeigu tavo mazyliukas dar nenori rodytis, tj ar neprades jo gydytojai patys skubint? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 02, 12:57)

Jeigu tavo mazyliukas dar nenori rodytis, tj ar neprades jo gydytojai patys skubint? unsure.gif  4u.gif

Is dalies del to ir vaziuoju tiesiai i GN, o ne pas gine. Gal pasiulys skatinti g.gif Nors RK is kitu mamu patirties nelinke niekur skubeti g.gif Na, ziuresim, ka ryt pasakys smile.gif
Atsakyti
Sveikos...

Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK?
Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė...
Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats?
Kas naujo? Kas kitaip? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fionna: 02 rugpjūčio 2009 - 23:04