QUOTE(audratum @ 2009 08 03, 22:09)
sveikos. kol radau naujus namucius

pritariu, bet kartais ir stipriausi paluzta, o darjei kirminelis visada griauzia juk pripazinkit visoms tai pat... o jei kas dar zibalo o ugni papila... as per 3,5 metu ismokau slepti savo skausma valdyti emocijas, ramiai atsakyti jei kas paklausia apie vaiko negalia,m bet sirdyje kas vyksta nezino niekas dar daug ko reikia mokintis, bet reikia tiketi geriausiu. turiu vyresneli kuris islekia i kiema palakstyti su kitais vaikais kartu tempesi ir broli juk jam patinka laukia ir ka jus manot vaikai moka buti ziauresni nei suauge ko as tik neprisiklausiau, kad stovedama tarpduryje verkiau ir galvojau is kur pas vaikus randasi tokio ziaurumo norejau islekti ir rekti ant viso pasaulio, kad mano maziuis tos kaip visi, bet vargu ar jie mane suprastu dabar tiesiog bijau vaika i kiema isleisti juk aplink vieni monstrai, net nezinau ka daryti, o atrode, kad ismokau i apkalbas nekreipti demesio, bet cia buvo virsune. labai bijau del maziaus.
labukas,
cia gal tokia logika,jei netoks kaip visi,reiskias reikia ignoruoti. atsakingi teveliai turi savo vaikus sviesti. jei vaikas zinos,kad yra vaikiuku kurie sunkiai serga,tai ir susidure su tokiais nepasimes.
eh,bet cia tik mano lukesciai tokie. dabar visi tik palydi akis ispute. buna kad ar replika uzmeta, paziurekit vaikas jusu nepatogiai sedi,galva uzversta.....
maniske isipatogina,kaip jai geriau.
per tiek laiko vis dar sunkiai reaguoju ,i tokias replikas. manau prie to nepriprantama.
vat draugiu vaikai,tai graziai elgiasi su Migle. bet kazkodel visi prieje atlenkineja miglei pirstus,nes ji kumstukuose laiko. keista. bet visi taip daro.
o tau stiprybes. buvo man ir tokiu atveju,kad prieina vaikas ziuri ,ziuri i Migle ir paskui ignybia ir pabega. tai ji dabar nemegsta,kad prie jos vaikai liestusi. jai labiau patinka juos stebeti.