Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(linele.m @ 2009 10 04, 00:27)
Labas vakarelis 4u.gif siandiena buvo diena pilna ispudziu Oliveriui ir mums. Ryte pas masaziste, o po pietu buvome pirmame gimtadienyje, mergytei vieneri suejo. Na man po tokiu pasisedejimu sunku buna  verysad.gif perdaug akivaizdu koks skirtumas yra, kai ji jau laksto, o mano dar nesedi verysad.gif

Siaip masaziste man patiko, jauciasi geras zmogus, tik nezinau ar jos metodika mums tinka, nezinau jos kompetencijos dirbti su tokiais vaikais. Ji lietuve. Be to sutiko i namus antradieniais ir ketvirtadieniais atvaziuoti,sake pabandys bent jau , nes turi laisvus rytus  thumbup.gif tai mums gautusi 4 dienos savaitej. Visas tas malonumas atseis mums labai daug  doh.gif , bet jei ji dirba teisingai bandytume bent kelis menesius.

sveikute,
na,matai,kaip del to masazo. kaip man aiskino,jei per didelis raumenu tonusas, masazas turi buti atpalaiduojantis raumenukus. o jei per mazas tonusiukas, tai stipresnis,raumenis stiprinantis.
migle irgi labai kantria mankstinas smile.gif tik kai jau labai skauda verkia.
sveikatytes juma per manksteles. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 03, 23:03)
Jolituk, mane ir užpuola tos mintys, nors, tiesa pasakius, šiuo metu esu apleidusi vaiką.
laikas eina, o šitos žaizdos deja, negyja, o sako, kad laikas gydo..aš su tuo jau negaliu sutikti, mūsų vaikai yra ir bus visada atvira žaizda..kai pagalvoji, už ką tokie žmonės nusipelno kančios..bet matyt yra už ką tiek jiems, tiek mums..va ir nešam savo kryželį..
O su Miglute bus taip, kaip jau skirta jai, jei neskirta eiti, tai neis, bet už tai šauniai stovės  4u.gif  svarbiausiai, kad ji pati stengiasi ir nori, nes noras yra pats didžiausias ir geriausias rezultatas  4u.gif

oi tos zaizdos net iki dabar negyja. kazkaip kai ji buvo mazesne,maziau mates ta jos negalia,tai maziau ir skaudejo. net tokia apatija apninka. ai tegu guli,kam mankstint,jei nepadeda. visokiu etapu pergyvenau, o dar kiek ju laukia. o ji nors ir ligota,bet vis sypsosi vaikas
va pora nuotraukeliu is musu atostogu. buvome prie ezero.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
JOlituk, va kokia šauni mergina auga pas tave smile.gif kiek pamenu, pas Miglutę irgi spazminė kvadriplegija? sad.gif nes ir Andrėja tokia sulinkusi, kai statau..nors neleidžiu taip riestis, tiesinu ir paskui jau stovi tiesiai..matau, kad blauzdyčių raumenukai beveik neišsivystę sad.gif Andrėjai ir panašiai kojytės atrodo sad.gif tik ji jų nekryžiuoja... Bet šaunuolė kokia, kaip vaikui smagu matosi, juk supranta, kad po vandenuką braido smile.gif

Linele, na kai mano mažę masažuoja, tai daro kartu ir patempimus, bet tikrai ne grubiai, gal tu paprašyk, kad pradžiai lengviau darytų, o mankšta vyksta ant kamuolio ir ant stalo. Ant pastarojo moko vartytis ir stato keturiom, o ant kamuolio ir sodina ir varto ir ko tik nedaro biggrin.gif
Atsakyti
Oi kokia graži nuotraukytė, Joolituk. thumbup.gif wub.gif Kokia jau paūgėjus Miglutė, išgražėjus, kaip ir mamytė. bigsmile.gif thumbup.gif Labai tau tinka ilgesni plaukai. mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
O Miglutė tai tikra šaunuolytė kad taip noriai stovi stove, labai jame gerai. O mankštuose nebando Miglutės statyt į tokią specialia vaikštynę kur ir pažastelėse atramos yra ir rankom galima stumtis, tarp kojyčių tokia sedynėlė yra? Jos kiek mačiau labai padeda pradėt po truputėlį vaikščiuot patiems sunkiausiems. Prisimenu mokykloje visiškai neeinančius, visiškai neturinčius lygsvaros, rankom negalinčius stumtis dėdavo į tokias vaikštynes ir po kiek laikučio pamažu pradedavo po truputi vaikščiuot. g.gif rolleyes.gif

Niu o aš lyg ir nesu jau tokia pasiutusi mergyška, Medute28 ir Linele.m. blush-anim-cl.gif Tik mano berniukai vat tokie visi pasiute, ginkis nesigink nuo jų, ką aš tokia gležnutė jiems bepadarysiu. biggrin.gif Stengiuos kiek galiu atmušt kupras po tokiu visokių išpuolių bet tik tam kartui šiaip ne taip atsiginu. doh.gif O Tomasiukas mano šis tai mikliai išmokes mano centro vairuotojo pamokas kaip su merginoms reik elgtis. doh.gif Va čia didysis mano siaubas ir Tomo mokytojukas. Kurį, jei kada dingsiu ilgesniam laikui, žinokit prismaugus sėdžiu kaliuzėj..
new_russian.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 02, 21:22)
Įdedu nuotraukytę, Linele.m, su savo Tomuku, Ramunka vienoje nuotraukytėje jau matė šį mano padykėlį. Matot koks velniukštis, norėjau gražiai su juo nusifotkint vakar, mikliai sumastė pasinaudoti progyte ir kad stvėrė glėbyn tai stvėrė, nė sureaguot nespėjau.

lotuliukas.gif jetus koks padukelis lotuliukas.gif ziuriu i fotke ir galvoju negi mano Zygis toks pats bus doh.gif nes jau dabar kai pamato grazias merginas ir jei dar su miniaku tai akys va tokios bigsmile.gif buna doh.gif lotuliukas.gif nujauciu,kad turesiu as su juo vargelio lotuliukas.gif

QUOTE(joolita @ 2009 10 03, 06:46)
mano miglutei tuoj bus 5m, bet musu gabumai nekokie.

man buvo stebuklas,kai vaikas ismoko, i ranka  ideta kokoruza isideti i bura.  dabar ta technika labiau isdirbta, beveik iskart i burna pataiko. piesia vaikas, sau rankas bet vistiek darbuojas.
vat anksciau tai zingsniuodavo daugiau, dabar tik kojas uz kojos kabina.  nepaeina. o stoveti labai megsta. buna verkia,kad reikia isimti. sako pusvalandi turi stoveti stove, o ji man valanda isstovi  ir dar kriokia,kad nenori kad isimciau.

Jolituk paziurek kiek ji pas tave daug daro bigsmile.gif o tu sakai mazi pasiekimai unsure.gif saunuole tavo Miglute thumbup.gif

QUOTE(linalink @ 2009 10 03, 12:27)
Niekas nepasikeitę, procedūros irgi tos pačios, tik be proto šalta, niekas neskuba vaikučių šildyti, taupo... Dabar jau pasiimsiu radiatorių, tai galėsim šiltai miegoti. Daug sergančių ir mes neišvengėm kosulio, bet paskyrė vaistus, inchaliacijas, bioptroną ir dabar jau geriau. Jei kas planuojat važiuoti, tai geriau palaukit šildymo. Tai tiek naujausių žinių iš Saulutės

Va kodel man nepatinka vaziuot i sanatorija rudeni schmoll.gif del situ priezasciu neisbuni visu dienu ir turi gryst namo verysad.gif

QUOTE(GREK @ 2009 10 03, 15:48)
Labiausiai liūdna dėl tavęs, Medute Patikėk, kaip gerai tave suprantu. Dar pakentėk šiek tiek, ūgtels tavo mažoji, bus lengviau kažkiek. Sunku, kai atsiremt gali tik pats į save, ir ne nudėvėti drabužiai čia kalti, ir ne vaikas nenorintis valgyt, susiimk pati iš visų jėgų, tikrai ateis geresni laikai. Lengva jum visom pasakyt, kad palik vaiką ir eik kur nors - nu neišeina, aš irgi vargau viena, nors turiu mamą, sesę, draugų, tiesiog širdis negali paleist vaiko, negalėdavau peržengt namų slenkščio. Apie vyrą iš vis tyliu, čia jau kita kalba, jau daug metų jis ne tas žmogus, kurį sutikau prieš 16 m. Tai va, net liūdna pasidarė prisiminus, bet dabar jau viskas praeity, atsigavau, išgyvenau viską pati ir matau šviesesnę ateitį, nors nepasikeitė nei finansinė padėtis, nei santykiai su vyru ar artimais žmonėmis, tik nuoskauda liko, bet įveiksiu ir ją.

Išmoko vaikas košes valgyt, nes namie net prie stalo neina jei košę pamato, o darže valgo, žodžiu, net nesigilu, nes nelabai suprantu kaip jis ten elgiasi, nes auklėtojos tai vadina auksiniu vaiku.

Tai vadinama nenutraukta mamos bambagysle biggrin.gif kuo ja anksciau nutrauki tuo lengviau toliau gyvent buna bigsmile.gif mirksiukas.gif

Ir mano ta pati darydavo drinks_cheers.gif net aukletojos pastebedavo kol mamos nera vaikas auksinis.as tik izengiu i grupe,toks vaizdas kad i ji velniukas isiskunydavo doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 03, 23:03)
laikas eina, o šitos žaizdos deja, negyja, o sako, kad laikas gydo..aš su tuo jau negaliu sutikti, mūsų vaikai yra ir bus visada atvira žaizda..kai pagalvoji, už ką tokie žmonės nusipelno kančios..bet matyt yra už ką tiek jiems, tiek mums..va ir nešam savo kryželį..

O su Miglute bus taip, kaip jau skirta jai, jei neskirta eiti, tai neis, bet už tai šauniai stovės  svarbiausiai, kad ji pati stengiasi ir nori, nes noras yra pats didžiausias ir geriausias rezultatas

mano žmogus, po pasikalbėjimo ir patylėjimo drauge suprato mane, dabar labiau stengiasi, va rytoj eisiu į susitikimą su mamom iš rugsėjinukų  kepsim čeburekus ir bulvytes fri  ir išleidžia mane be jokių bumbėjimų  geras jis, bet ir labai pavargęs, juk jis visai neturi į ką remtis, aš palūžtu, ir tikiuosi iš jo stiprybės, va ir vaidina tokį, nors matau, kad taip nėra..jis lb lb stengiasi dėl mūsų..Dieve, sveikatos jam..

Nu uzmetikit mane akmenim,bet nesutinku su tavim schmoll.gif lotuliukas.gif prisipazynsiu kad ir as taip galvojau tik pirmus metus!kol susivokiau ir nesisiziurejau i viska kitu kampu ir kitomis akis.supratau kad nera cia jokios kancios ir jokio kryziaus as nenesu schmoll.gif neturi iseities is padeties KEISK poziuri i ja!!!!!!!

Vel nesutinku lotuliukas.gif ne kiek jai skirta o kiek mama ides darbo,kiek ides tiek ir tures 4u.gif

O cia super clap.gif Pagaliau Medute saunuole thumbup.gif

QUOTE(linele.m @ 2009 10 04, 00:27)
buvome pirmame gimtadienyje, mergytei vieneri suejo. Na man po tokiu pasisedejimu sunku buna perdaug akivaizdu koks skirtumas yra, kai ji jau laksto, o mano dar nesedi 

Ne nera tikrai, Oxsfordo genetikos archyve nieko nera, mes uzsiregistravom "Unique" tai mums surado seima kuri augina mergaite, jai dabar beveik 5, jos kereotype beveik kaip Olio. Susirasiau su ta seima, tai yra panasumu.

Ramunka o Zygiui yra ir autizmas plius?

Medute 28 sako,kad skausmas visada liks. Gal dalinai taip Bet as jauciu, kad man su laiku lengveja. 3 menesiai kai zinau ir tikrai jauciuosi visai kitaip nei pirma menesi, tikiu ,kad po metu bus dar lengviau.

Siandien buvom pas masaziste, kai as tariausi telefonu sake, kad ji masazuoja ir po to manksta daro. Pasirodo ji tik masazuoja, o manksta kaip po kartu skaitosi  Kai mes ejome lietuvoje, tai mus maszuodavo su aliejuku ir tokiais daugiau svelniais judesiukais, pavirsutiniais. Ji dirbo kitaip. Jos pasazas stiprus, isjudina giliai raumenukus ir taskus, taip pat tempe kojites,rankytes na as nezinau ar jis toks ir turi buti kudykiams  Olis ziauriai kantrus, bet kelis kartus suverke, sucype isskausmo. Ji pati kelis kartus sake, kad vaikas begalo kantrus kitas jau ziauriai verktu Masazavo gal kokias 40min, na mes valanda isbuvom bet dar ir kalbejomes. Patarkite ar tai yra tai ka ir jusu maziukams daro? po masazo jautesi,kad yra pavarges, pietu miegojo neblogai, bet va dabar kai paguldziau nakciai tai jau 4 kartus begau, verke per miegus lovytej gal tai tik sutapimas.
Siaip masaziste man patiko, jauciasi geras zmogus, tik nezinau ar jos metodika mums tinka, nezinau jos kompetencijos dirbti su tokiais vaikais. Ji lietuve. Be to sutiko i namus antradieniais ir ketvirtadieniais atvaziuoti,sake pabandys bent jau , nes turi laisvus rytus  tai mums gautusi 4 dienos savaitej. Visas tas malonumas atseis mums labai daug, bet jei ji dirba teisingai bandytume bent kelis menesius.

Kai sustipresi psichologiskai veliau tokiu dalyku tiesiog nepastebesi mirksiukas.gif

Ne autizmo jis neturi,nes labai bendraujantis kartais net per daug doh.gif biggrin.gif turi tik kelis pozymius,bet neryskius 4u.gif

drinks_cheers.gif taip ir bus pamatysi drinks_cheers.gif

Mano Zygi taip masazuodavo superiniai rezultatai buvo,cia apie ta grubu kalbu.ispradziu verkdavo,bet poto po 5 karto apsiprasdavo,o va gryzom namo ir eidavom i poliklinika ten budavo vadinamas "masazas" paglostymas ir ka nulis rezultatu.tai as asmeninskai uz ta grubu ax.gif zinoma daugiau ta diena jokiu mankstu nes labai daug enegijos jis atima,poto miegodavo kaip barsukas nors sok prie jo smile.gif bet vel gi kai mums toki masaza dare Zygiui buvo jau 2.5m o taviskis dar maziukas g.gif cia zinok kiek kineziu tiek nuomoniu,bet nusprest turesi tu 4u.gif

QUOTE(joolita @ 2009 10 04, 08:37)
va pora nuotraukeliu is musu atostogu. buvome prie ezero.

Jetus kokia jau didele tavo mergyte bigsmile.gif ir kokios jus abi fainuoles wub.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 04, 14:23)
Va čia didysis mano siaubas ir Tomo mokytojukas. Kurį, jei kada dingsiu ilgesniam laikui, žinokit prismaugus sėdžiu kaliuzėj..

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 04, 14:57)
Labutis  4u.gif
lotuliukas.gif jetus koks padukelis  ziuriu i fotke ir galvoju negi mano Zygis toks pats bus  doh.gif nes jau dabar kai pamato grazias merginas ir jei dar su miniaku tai akys va tokios   buna   nujauciu,kad turesiu as su juo vargelio  lotuliukas.gif
Jolituk paziurek kiek ji pas tave daug daro   o tu sakai mazi pasiekimai saunuole tavo Miglute 

Papildyta:

drinks_cheers.gif taip ir bus pamatysi  drinks_cheers.gif

Mano Zygi taip masazuodavo superiniai rezultatai buvo,cia apie ta grubu kalbu.ispradziu verkdavo,bet poto po 5 karto apsiprasdavo,o va gryzom namo ir eidavom i poliklinika ten budavo vadinamas "masazas" paglostymas ir ka nulis rezultatu.tai as asmeninskai uz ta grubu   zinoma daugiau ta diena jokiu mankstu nes labai daug enegijos jis atima,poto miegodavo kaip barsukas nors sok prie jo  bet vel gi kai mums toki masaza dare Zygiui buvo jau 2.5m o taviskis dar maziukas   cia zinok kiek kineziu tiek nuomoniu,bet nusprest turesi tu 

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Na jei Žygutis užaugs toks lovelasas kaip šis, tai doh.gif lotuliukas.gif Nors šiaip ankščiau Tomas buvo lovelasas irgi bet džentemeniškai, va šis vairuotojuks kaip atėjo jį iš kelelio pavedė. smile.gif Kažkaip jie iškart labai susidraugavo, o kadangi šitas vairuotojas gerai velnių privalgęs, tai ir Tomukas labai greit pasekė jo "geru" pavyzdziu. doh.gif Tad važinėjant man su jais tai bokso ringas buna, dar neduok dieve mikriuke į priekį tarp judvieju pasisodina. Išlipu su tokiu skaudančiu nuo juoko pilvu ir atsimušinėjus nuo jų kad neduok dieve. Laime dabar rečiau su jais tenka važiuot, pagrinde tik rytais, ramiau truputi. Centre po vieną lengviau su jais susitvarkyt. lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif Grubus masažas iš ties geresnis žymiai už paglostanti, skaudėt skauda tikrai ir po masažo sunkoka pajudėt tas tai taip, bet vėliau rezultatai buna nepalyginimai geresni. O aš manau dėl gero rezultato verta truputuką ir pakentėt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 04 spalio 2009 - 16:56
labas rytas visoms 4u.gif
bandysiu migle i darzeli siandiena nuvezti. tikesimes neatkris ji pas mane. kazkaip nuo vakar nosis pas ja truputi uzgulta. bet neteka liulys. na papurskiau ryte ir lyg nieko visa diena. o siandiena ryte vel uzgulta g.gif kazkokia sloga,kaip ne sloga unsure.gif

mano dama tai jau supranta kas per skonis per vandeni braidzioti. patikekit barzda net pamelsta,o ta rekia jei jau i kranta einam doh.gif
pradejo dabar daugiau balbatuoti kazka ten sau. gal kada ir mama pasakys lotuliukas.gif
o plaukus tai auginu mirksiukas.gif tai va nezinau tik,kada leksiu vel nukirpti. pas mane taip bangom buna. paauginu ir nusikerpu ax.gif
ramunka, nepergyvenk, kai ateis laikas ir parves tau marcia thumbup.gif auginsi anukus drinks_cheers.gif
ernestulkai desim skaistybes dirza muset lotuliukas.gif ba tuoj ciuciuos leliuka.
mano svajone didziausia,kad miglute pasitaisytu iki tiek,ka seima galetu susikurti. bet ....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 04, 17:50)
Na jei Žygutis užaugs toks lovelasas kaip šis, tai  Nors šiaip ankščiau Tomas buvo lovelasas irgi bet džentemeniškai,

Tai va va jis toks ir yra dabar biggrin.gif nu zodziu viskas jasna bus man su juo vargelio lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(joolita @ 2009 10 05, 07:48)
kazkaip nuo vakar nosis pas ja truputi uzgulta. bet neteka liulys. na papurskiau ryte ir lyg nieko visa diena. o siandiena ryte vel uzgulta  g.gif  kazkokia sloga,kaip ne sloga

o plaukus tai auginu  tai va nezinau tik,kada leksiu vel nukirpti. pas mane taip bangom buna.  paauginu ir nusikerpu

ramunka,  nepergyvenk, kai ateis laikas ir parves tau marcia  auginsi anukus

Man taip visada buna kai dar nebuna ijungtas apsildymas ir pradeda jaustis dregme namie doh.gif tas islipimas is lovos ryte kai salat ir rengimasis gregnus rubus tiesiog zudo doh.gif iskart kabinas liulys ir gerkle perstet pradeda doh.gif

Ilgesni tau labiau tinka ax.gif nekirpk ax.gif

Nu apie sita dar reiks pirma pagalvot cool.gif vistik genetikia yra genetika ir ji paveldima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 05, 09:00)
Labas rytas  4u.gif

Man taip visada buna kai dar nebuna ijungtas apsildymas ir pradeda jaustis  dregme namie  doh.gif tas islipimas is lovos ryte kai salat ir rengimasis gregnus rubus tiesiog zudo  doh.gif  iskart kabinas liulys ir gerkle perstet pradeda  doh.gif

Ilgesni tau labiau tinka  ax.gif nekirpk  ax.gif

Nu apie sita dar reiks pirma pagalvot  cool.gif vistik genetikia yra genetika ir ji paveldima  cool.gif

o tu nusipirk dregmes surinkeja. ta kur reklamuoja. jam maciau dabar akcija tik 29.99lt. as sakiau mamai i kaima toki nupirksiu.
maniskiui irgi patinki ilgi mano plaukai. o brolis lazdavoja, sako kaip pienburne atrodai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 10 05, 09:23)
o tu nusipirk dregmes surinkeja. ta kur reklamuoja.  jam maciau dabar akcija tik 29.99lt. as sakiau mamai i kaima toki nupirksiu.

o brolis lazdavoja, sako kaip pienburne atrodai ax.gif

Turi toki? bandei?nera pas mus labai didele ta dregme,jauciasi tik ant rubu ryte po nakties kai rektis reikia cool.gif ir tik tada kai lyja lauke doh.gif

Lai lazdavoja nekreipk demesio irnesakyk.gif tai pagal ji kaip tu turi vaiksciot,gal su skarele biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,
na kaip tas lietingas pirmadienis doh.gif , puse nakties vienas dvynys prastovejo lovytej, kitas ant ranku, o ryte gal, kad nemiegojus pasijauciau oi kaip ne kaip doh.gif, ko tai galva sunki ir kaulus skauda,vyrui ir sakau, cia turbut jau seni kaulai kapais atsiduoda lotuliukas.gif
dukra ryte sako man reikia gelyciu ir buvusiom aukletojom tai begome per balas, gelyciu ieskoti lotuliukas.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 04, 15:23)
elgtis.  doh.gif Va čia didysis mano siaubas ir Tomo mokytojukas. Kurį, jei kada dingsiu ilgesniam laikui, žinokit prismaugus sėdžiu kaliuzėj..
new_russian.gif

o sito vaikinuko vardas kartais ne MINDAUGAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 10 05, 09:58)
vyrui ir sakau, cia turbut jau seni kaulai kapais atsiduoda

dukra ryte sako man reikia gelyciu ir buvusiom aukletojom tai begome per balas, gelyciu ieskoti

o sito vaikinuko vardas kartais ne MINDAUGAS

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tu duodi thumbup.gif

Mes vakar ejom pirkt su Zygiu isrinko pats kokia nes mokytojai,siandien ejo su gele iskelias kaip veliava doh.gif biggrin.gif pasididziuodamas smile.gif

Rase kad TOMAS mirksiukas.gif
Atsakyti