Labas vakarelis

siandiena buvo diena pilna ispudziu Oliveriui ir mums. Ryte pas masaziste, o po pietu buvome pirmame gimtadienyje, mergytei vieneri suejo. Na man po tokiu pasisedejimu sunku buna

perdaug akivaizdu koks skirtumas yra, kai ji jau laksto, o mano dar nesedi
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 02, 13:52)
Bet negi tikrai nieko nera
Ne nera tikrai, Oxsfordo genetikos archyve nieko nera, mes uzsiregistravom "Unique" tai mums surado seima kuri augina mergaite, jai dabar beveik 5, jos kereotype beveik kaip Olio. Susirasiau su ta seima, tai yra panasumu.
Ramunka o Zygiui yra ir autizmas plius?
Ernestytaaa na tu ir padykusi pana

ziuriu draugu netruksta

Aha labai graziai atrodai
QUOTE(joolita @ 2009 10 03, 04:46)
mano miglutei tuoj bus 5m, bet musu gabumai nekokie. pamenu kai nustate negalia,tai sunku buvo su tuo susitaikyti, vien tik tas zodis kele siurpa,baime...
tik dabar matau kokia ta musu negalia,ir kokia ji yra sunki. kai jai buvo 8 men,nustate visiska negalia. tuo metu negalejau pagalvoti,jog ji va tokia vat...
man buvo stebuklas,kai vaikas ismoko, i ranka ideta kokoruza isideti i bura. dabar ta technika labiau isdirbta, beveik iskart i burna pataiko. piesia vaikas, sau rankas bet vistiek darbuojas.
vat anksciau tai zingsniuodavo daugiau, dabar tik kojas uz kojos kabina. nepaeina. o stoveti labai megsta. buna verkia,kad reikia isimti. sako pusvalandi turi stoveti stove, o ji man valanda isstovi ir dar kriokia,kad nenori kad isimciau.
labai dziugu skaitinetu,kai jus dalinates vaikiuku pasiekimais. ir vis atrodo,o kodel mes to nepasiekem. atrodo ir dirbu su ja.
suprantu kaip nelengva

turbut tik lieka dziaugtis ,kad musu stebukleliai yra su mumis ir negalvoti kodel taip yra
Medute 28 sako,kad skausmas visada liks. Gal dalinai taip

Bet as jauciu, kad man su laiku lengveja. 3 menesiai kai zinau ir tikrai jauciuosi visai kitaip nei pirma menesi, tikiu ,kad po metu bus dar lengviau.
Papildyta:
Dar
turiu prasyma visoms kas pas kinezeterapiautes vaikucius vedete ar vedat. Siandien buvom pas masaziste, kai as tariausi telefonu sake, kad ji masazuoja ir po to manksta daro. Pasirodo ji tik masazuoja, o manksta kaip po kartu skaitosi

Kai mes ejome lietuvoje, tai mus maszuodavo su aliejuku ir tokiais daugiau svelniais judesiukais, pavirsutiniais. Ji dirbo kitaip. Jos pasazas stiprus, isjudina giliai raumenukus ir taskus, taip pat tempe kojites,rankytes

na as nezinau ar jis toks ir turi buti kudykiams

Olis ziauriai kantrus, bet kelis kartus suverke, sucype isskausmo. Ji pati kelis kartus sake, kad vaikas begalo kantrus kitas jau ziauriai verktu

Masazavo gal kokias 40min, na mes valanda isbuvom bet dar ir kalbejomes. Patarkite ar tai yra tai ka ir jusu maziukams daro? po masazo jautesi,kad yra pavarges, pietu miegojo neblogai, bet va dabar kai paguldziau nakciai tai jau 4 kartus begau, verke per miegus lovytej

gal tai tik sutapimas.
Siaip masaziste man patiko, jauciasi geras zmogus, tik nezinau ar jos metodika mums tinka, nezinau jos kompetencijos dirbti su tokiais vaikais. Ji lietuve. Be to sutiko i namus antradieniais ir ketvirtadieniais atvaziuoti,sake pabandys bent jau , nes turi laisvus rytus

tai mums gautusi 4 dienos savaitej. Visas tas malonumas atseis mums labai daug

, bet jei ji dirba teisingai bandytume bent kelis menesius.