Labutis
QUOTE(linele.m @ 2009 10 01, 13:25)
As tikiu kad sedes ir vaikscios,
bet norisi,kad kuo greiciau
mane kas neramina, kad jis ziauriai judrus yra, malasi istisai spardosi kojom,rankom, siekia daiktu, nenubuna vietoj. Kai susikoncentruoja tai ir pasedi "isodintas" kelias sekundes. Bet jis toks makalas pastoviai Kiek neurologes klausiau tai sako jis dar nesubrendes, tiesiog jam veliau viskas vyksta Na atrodo pakankamai stiprus ir galetu sedeti, bet koordinacijos jokios ir saugumo jausmo nera, nededa rankos i sona ir netiesia i prieki kai parasiuta darai.
O kaip dabar Zygiui sekasi, mokosi kaip supratau
Zinau ka tai reiskia

atrodo dirbi dirbi mankstini ir kaip nera rezultato taip ner

o viena diena ima ir padaro kai visiskai to nesitiki ir padaro daug daugiau

mano Zygis ejo etapais kaip jau rasiau.kaip sirdies kardiograma, kilom-leidomes ir vel kilom
Oj mano lygiai toks pats buvo

nesinervuok turetu isaugt.mano hyperiukas buvo

dabar jau ramesnis siek tiek. ropojo taip kad vos pagaudavau,nenusededavo vienoj vietoj o apie susikaupima net ner ka pasakot,kartais atrode kad turi kirmeliu vienoj vietoj

maniskiui padedavo deliones,lego kaladeles,makaronu,pupeliu skaiciavimas.butinai pagirdavau uz pabaigta darba.dar kabindavau matomoj vietoj ant saldytuvo taisykles kurias turejo laikytis kaip pvz:pavalgius nusinest lekste i kriaukle,dantu valymas tik vonioj,televizorius max 2-3val per diena,ir daaaaaug kalbejimo

jokiu diskusiju ar gincinimusi (o sita jis mego ir megsta iki dabar labai

) nes mes esam tevai ir musu zodis visada paskutinis,didele klaida daro kartais tevai jei nesilaiko duoto zodzio ir nuolaidziauja,vaikai greit tai supranta ir prasideda manipuliacijos

dar jei yra galimybe labai veiksminga zirgu terapija,delfinai,piesimo pamokeles

bet jums visa sita dar ateity kai pradesit sedet,vaiksciot
Mokosi spec.klasej dabar yra penktokas. rasymas sekasi visai neblogai kaip ir skaiciavimas iki 10,bet va su skaitymu tai beda

bet nenuleidziam ranku

ismoko naudotis kompu zaidimu sudetingesniu nelabai sugeba,bet isirasyt i yuotuba savo megiamus filmukus moka

siemet ismoko naudotis mikrobangine pasisildo valgi.o uzsirist batu raistelius mokomes iki dabar nu toks jam sudetingas darbas sitas
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 01, 23:05)
Ramunka
Tikrai verta pradėti.
Ir mano draugiukas Tomas, kur pasakojau irgi tos pačios genetinės ligelės, dar ir dabar užauges tikras strakalas makalas.

Ramiai nusėdėt vietoj niekaip negali, nebent kas labai sudomina.

Bet negaliu koks jis man fainučiukas, kaip prie visų prisirišes, padeda, man labai padeda, nerealus draugiukas ir žmogiukas.

reiks susiimt pagaliau
Viens prie vieno mano Zygimantas

neveltui abu wiliamsiukai