Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Ernestuk, susirakinsi kokioj pozoj ir teks tave atlaužti lotuliukas.gif lotuliukas.gif būk atsargi, nepervertink savo sausgyslių mirksiukas.gif
Ramunka, nuostabios foto wub.gif wub.gif
Jolituk, niu gi galime kurią dieną pasimatyti, tik kad aš ne ratuota, tai man sunku kur judėti...šiandien atidaviau savo mielą geldutę gerų dėdžių rankoms, kad ją prikeltų kitam gyvenimui ir gerą šeimininką surastų..kažkaip net suspaudė dūšią, kai ją buksavo iš kiemo .. atvažinėjau 3,5 metų su ja, smagi mašiniukė buvo smile.gif
kol dar ne taip baisiai šalta, važinėsime į namuką, va šiandien, kol tėtis dirbo, mudvi pūtėm į akį šiltai apsiklojusios ant čiužinio biggrin.gif
o nuo lapkričio trečos dienos lėksim į pūšyno kelią, mažoji atostogaus biggrin.gif
oi, labuka smile.gif
Linele, Andrėja ir nesėdi, bet paramstyta mielai smile.gif tiesa, stovėti visai nenori, dingo atrama sad.gif ir žingsniuoti nebenori....bet turiu vilties, kad po biskį viskas susitvarkys tiek, kiek tai bus įmanoma smile.gif
einu liūlio, ir jumis labos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 30, 21:49)
Su dabartine mankšta stiprėja visi visi kuno raumenukai, labai daug nugaros raumenims, lygsvarai darbuko tenka, kas pas mane buvo silpniausios sritys, ir rimčiausias pavojus eit vienai lauke.  Jas susistiprinsiu, nieks išvis nebesulaikys. 

Labai gerai kad pradejei joga uzsiemimus thumbup.gif thumbup.gif as vis ruosiuosi ruosiuosi ir taip metai is metu niekaip neprisiruosiu doh.gif biggrin.gif bet reik butinai nes nugara labai kartais suriecia unsure.gif cool.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 01 spalio 2009 - 09:03
4u.gif sveikos,[
QUOTE(linele.m @ 2009 09 30, 19:03)
Ramunka:) koks grazus vaikinukas isaugo  wub.gif susigraudinau, nejau ir mano toks didelis isaugs  ax.gif
Na tu saunuole, paseket geru rezultatu  4u.gif o Oliveris dar nesedi ir paramstytas ne, nori stotis, bet pats irgi negali, nori,kad ji laikytum pastatyta smile.gif

svarbiausia nenusimink, maniskis ir gi pats neatsiseda, bet pasodintas jau sedi, o tai paseka mankstu ir masazu, baseino.zinai jei galima, duosiu patarima ka daryti tokiu atveju jei vaziuosi tik du kartus per sav, i manksta, jei tik turi galimybe viska nusifilmuok, as taip dariau o poto pati bandyk atkartoti, ir dar paprasyk kad tave po truputi pamokytu ,kad tu namuose galetum daryti kasdiena pati 4u.gif

Ramunka, saunuole tu mama, va tau 4u.gif
kai skaiciau visur save maciau, toks jausmas kad cia as rasiau smile.gif ,
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 10 01, 11:55)
Ramunka, saunuole tu mama, va tau 4u.gif
kai skaiciau visur save maciau, toks jausmas kad cia as rasiau smile.gif ,

Dekui 4u.gif bet juk ir tu tokia pati mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 30, 17:09)
ir masazais.mazytis jis dar pas tave  rolleyes.gif as su zygiu pradejau rimtai dirbt tik nuo 1.6men,o iki tol masazai ir lengva mankstele ant volo,kamuolio,kilimo,tempimo pratimai rolleyes.gif gerai butu kad rastum kokia masaziste pas save  cool.gif viska jus darysit tik tuo tikek,na ir zinoma dirbk ta linkme 

As tikiu kad sedes ir vaikscios, bet norisi,kad kuo greiciau, nes fizinis atsilikimas stabdo ir protini vystimasi(pas mus jis irgi veluoja). Mes pirmus masazus ir mankstas darem nuo 3.5men, tada galvytes dar nelaike, o rezultatai buvo thumbup.gif po savaites. Po to buvo ilga pertraukas nes sirgom rimtai, ir po to ziauriai veme, tai negalejom net pajudinti visas turinys lauk iseidavo, net po keliu val, tai teko nutraukti mankstas doh.gif
mane kas neramina, kad jis ziauriai judrus yra, malasi istisai spardosi kojom,rankom, siekia daiktu, nenubuna vietoj. Kai susikoncentruoja tai ir pasedi "isodintas" kelias sekundes. Bet jis toks makalas pastoviai biggrin.gif Kiek neurologes klausiau tai sako jis dar nesubrendes, tiesiog jam veliau viskas vyksta verysad.gif Na atrodo pakankamai stiprus ir galetu sedeti, bet koordinacijos jokios ir saugumo jausmo nera, nededa rankos i sona ir netiesia i prieki kai parasiuta darai. schmoll.gif
O kaip dabar Zygiui sekasi, mokosi kaip supratau wub.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2009 10 01, 09:55)
svarbiausia nenusimink, maniskis ir gi pats neatsiseda, bet pasodintas jau sedi, o tai paseka mankstu ir masazu, baseino.zinai jei galima, duosiu patarima ka daryti tokiu atveju jei vaziuosi tik du kartus per sav, i manksta, jei tik turi galimybe viska nusifilmuok, as taip dariau o poto pati bandyk atkartoti, ir dar paprasyk kad tave po truputi pamokytu ,kad tu namuose galetum daryti kasdiena pati 4u.gif

Aciu uz patarima. Jeigu mums ji patiks ir lankysimes pas ja butinai taip ir darysiu thumbup.gif
Mes lapkricio gale pradesime viena programa trumpai apie ja. Vaziuoji i centra 2 dienom, pirma diena jie dirba su vaiku ir sustato individualia programa. Antra diena apmoko tevus, viskas irasoma i DVD. Po to gali jiems skambinti jei kas neaisku. Esme tame,kad namuose kasdien pats dirbi su vaiku ir vaziuoji i centra kas 4-6 men, priklauso nuo to kaip zengia i prieki. Tevu atsiliepimai labai geri smile.gif http://www.brainwave.org.uk/index.aspx Uzregistravau rugpjuti tai lapkricio galui gavom doh.gif o kainuoja irgi nemazai unsure.gif panasu ,kad Uk trukumas specelistu sitoj srity blink.gif Yra youtube video geras blush2.gif
na pripasakojau as cia smile.gif Medute 28 sake, kad uzsenyje geriau, nezinau gal jeigu daug pinigu turi lotuliukas.gif nes ka valdiskai gavom kolkas man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linele.m: 01 spalio 2009 - 12:26
Linele, man draugė pasakojo, kaip prancūzų šeima įsivaikino neįgalią mergytę, ir kuri po metų jau lakstė, dainavo prancūziškai ir buvo normalus sveikas vaikas. Ta šeima eilinė...nei turtai nepasižymi. Kaip kurioj šaly matyt rūpinasi neįgaliais vaikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 01, 13:16)
Linele, man draugė pasakojo, kaip prancūzų šeima įsivaikino neįgalią mergytę, ir kuri po metų jau lakstė, dainavo prancūziškai ir buvo normalus sveikas vaikas. Ta šeima eilinė...nei turtai nepasižymi. Kaip kurioj šaly matyt rūpinasi neįgaliais vaikais smile.gif

drinks_cheers.gif bet ir nuo pacio vaiko neigalumo priklauso, pvz musu atveju chromosomu nepakeisi verysad.gif gali tik stengtis,kad maziau "jaustusi", bet juk ir sveiki vaikai ne visi vienodi, nevisi pirmunai ar sportininkai. Teoriskai UK labai daug pagalbos, praktiskai kokybe nekokia. Pvz fizioterapiaute ateina i namus karta i 2 savaites. Apziuri vaika ir parodo 1-2 pratimus. Jokio masazo ir jokio uzsiemimo tik parodo ka daryti, ir po to mama jau pati turi uzsiimti su vaikuciu. taip tai nieko nekainuoja, bet... taip pat ir lokopedas ateina, ir visi kiti specelistai kuriu reikia... na cia tik mano nuomone... na ziuresim kas gausis mums privaciai g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Medute 28

Nu susirakinsiu tai atsirakinsiu. lotuliukas.gif O rimčiau, tai jau prieš pirmuosius paruošiamuosius jogos pratimus vadovas man pravedė visą paskaitą kaip taisyklingai viską daryt, kaip pajaust kada laikas sustot laužiantis tampantis, kad per daug neužsilaužt, kaip po truputi didint pratimų skaičių ir t.t taigi viska taip darau mirksiukas.gif

Ramunka

Tikrai verta pradėti.  mirksiukas.gif
Ir aš negaliu atsidžiaugt kad juos pradėjau.  thumbup.gif Visų pirma dėl to kad labai stiprėju, o visų antrą , seniai su pavydu žiurėdavau į labai lankščius žmones kur sugeba visaip išsivartyt išsiraityt, uj kaip man gražu. Dabar po kiek laiko pati taip tikiuosi išmoksiu, visokių akrobatiniu triukų, oi būtu jegelė.  rolleyes.gif

Linele.m

Būtinai ir Oliveriukas pradės vaikščiuot. thumbup.gif O dėl strakaliuko makaliuko, tai taip. Ir mano draugiukas Tomas, kur pasakojau irgi tos pačios genetinės ligelės, dar ir dabar užauges tikras strakalas makalas. wub.gif Ramiai nusėdėt vietoj niekaip negali, nebent kas labai sudomina. smile.gif Bet negaliu koks jis man fainučiukas, kaip prie visų prisirišes, padeda, man labai padeda, nerealus draugiukas ir žmogiukas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 01 spalio 2009 - 22:11
Labutis

QUOTE(linele.m @ 2009 10 01, 13:25)
As tikiu kad sedes ir vaikscios, bet norisi,kad kuo greiciau

mane kas neramina, kad jis ziauriai judrus yra, malasi istisai spardosi kojom,rankom, siekia daiktu, nenubuna vietoj. Kai susikoncentruoja tai ir pasedi "isodintas" kelias sekundes. Bet jis toks makalas pastoviai Kiek neurologes klausiau tai sako jis dar nesubrendes, tiesiog jam veliau viskas vyksta  Na atrodo pakankamai stiprus ir galetu sedeti, bet koordinacijos jokios ir saugumo jausmo nera, nededa rankos i sona ir netiesia i prieki kai parasiuta darai.

O kaip dabar Zygiui sekasi, mokosi kaip supratau

Zinau ka tai reiskia smile.gif atrodo dirbi dirbi mankstini ir kaip nera rezultato taip ner doh.gif o viena diena ima ir padaro kai visiskai to nesitiki ir padaro daug daugiau thumbup.gif mano Zygis ejo etapais kaip jau rasiau.kaip sirdies kardiograma, kilom-leidomes ir vel kilom smile.gif

Oj mano lygiai toks pats buvo drinks_cheers.gif nesinervuok turetu isaugt.mano hyperiukas buvo doh.gif dabar jau ramesnis siek tiek. ropojo taip kad vos pagaudavau,nenusededavo vienoj vietoj o apie susikaupima net ner ka pasakot,kartais atrode kad turi kirmeliu vienoj vietoj doh.gif lotuliukas.gif maniskiui padedavo deliones,lego kaladeles,makaronu,pupeliu skaiciavimas.butinai pagirdavau uz pabaigta darba.dar kabindavau matomoj vietoj ant saldytuvo taisykles kurias turejo laikytis kaip pvz:pavalgius nusinest lekste i kriaukle,dantu valymas tik vonioj,televizorius max 2-3val per diena,ir daaaaaug kalbejimo doh.gif jokiu diskusiju ar gincinimusi (o sita jis mego ir megsta iki dabar labai biggrin.gif ) nes mes esam tevai ir musu zodis visada paskutinis,didele klaida daro kartais tevai jei nesilaiko duoto zodzio ir nuolaidziauja,vaikai greit tai supranta ir prasideda manipuliacijos cool.gif dar jei yra galimybe labai veiksminga zirgu terapija,delfinai,piesimo pamokeles thumbup.gif bet jums visa sita dar ateity kai pradesit sedet,vaiksciot mirksiukas.gif

Mokosi spec.klasej dabar yra penktokas. rasymas sekasi visai neblogai kaip ir skaiciavimas iki 10,bet va su skaitymu tai beda smile.gif bet nenuleidziam ranku cool.gif ismoko naudotis kompu zaidimu sudetingesniu nelabai sugeba,bet isirasyt i yuotuba savo megiamus filmukus moka biggrin.gif siemet ismoko naudotis mikrobangine pasisildo valgi.o uzsirist batu raistelius mokomes iki dabar nu toks jam sudetingas darbas sitas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 01, 23:05)
Ramunka

Tikrai verta pradėti. 

Ir mano draugiukas Tomas, kur pasakojau irgi tos pačios genetinės ligelės, dar ir dabar užauges tikras strakalas makalas.  wub.gif Ramiai nusėdėt vietoj niekaip negali, nebent kas labai sudomina.  smile.gif Bet negaliu koks jis man fainučiukas, kaip prie visų prisirišes, padeda, man labai padeda, nerealus draugiukas ir žmogiukas.  wub.gif

drinks_cheers.gif reiks susiimt pagaliau doh.gif

Viens prie vieno mano Zygimantas drinks_cheers.gif neveltui abu wiliamsiukai smile.gif
Atsakyti
laba ,

prisiduodu trumpai ir islekiam i vyro teviske Lenkija savaitei 4u.gif ten interneto nera schmoll.gif
tai va nusiunciau vyra pas seimos gydytoja(su kuria kariauju) su ta diagnoze G80.0 (nedamaciau pries tai dar vieno nulio is pykscio) .Tai nepatikesit dave siuntima i santaru reabilitacija be problemu ........... lotuliukas.gif ir pasake kad jau galim vaziuotr i sanatorijas.... o sekancia diena skambina man gydytoja i mobilu ir klausia ar mes noresime tvarkyt vaiko neigaluma,ar neimsime ,sakau zinoma imsiu .... tai sako reikia daryt DISC sakau mesturim ......... tada ji sako nera,reiks musu poliklinikoj daryt .... sakau turiu originala galiu atnest,na tada po poros valanndu zinoma atsirado dokumentai poliklinikoj tai nieko man nereikia ........... traiva ........... kokios naujienos ,musu fronte ............Lauksiu skambucio gydytojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 10 02, 12:27)
tai va nusiunciau vyra pas seimos gydytoja(su kuria kariauju) su ta diagnoze G80.0 (nedamaciau pries tai dar vieno nulio is pykscio) .Tai nepatikesit dave siuntima i santaru reabilitacija be problemu ...........  lotuliukas.gif ir pasake kad jau galim vaziuotr i sanatorijas.... o sekancia diena skambina man gydytoja i mobilu ir klausia ar mes noresime tvarkyt vaiko neigaluma,ar neimsime ,sakau zinoma imsiu .... tai sako reikia daryt DISC sakau mesturim ......... tada ji sako nera,reiks musu poliklinikoj daryt .... sakau turiu originala galiu atnest,na tada po poros valanndu zinoma atsirado dokumentai poliklinikoj tai nieko man nereikia ........... traiva ........... kokios naujienos ,musu fronte ............Lauksiu skambucio gydytojos  4u.gif

Va taip va biggrin.gif kaip vyrai moka tvarka padaryt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sekmes jums tvarkant savo reikaliukus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,kiek jus cia priraset smile.gif grazus tavo berniokas, RAMUNKA. kaip ant mieliu auga smile.gif
NYKE Z, gerai pailseki smile.gif
o negalyte,tai susitvarkyki. nepamaisys pinigeliai.

buvom vakar polikninikoje,dare miglei biocheminius tyrimus kraujo, del kepenu.
geri atsakymai thumbup.gif
o del klubu sako tai, kitas ortopedas nieko naujo nepasakys,jei tie klubai isnire.
na zodziu reikia daryti operacija. o paskuikaip dievas duos. verysad.gif
dave 3men apsispresti del operacijos.
jau nuo tu galvojimu net galva plysta. ka beveikiu vis galvoju.
Atsakyti