QUOTE(Medute28 @ 2009 09 29, 23:41)
Ramunka, num jis būna su ja, kai aš namuose, dabar jau pastoviai jam palieku žiūrėt, kad nesinervinčiau ir vaiko nenervinčiau, bet jei reiktų palikt ilgam, tai nežinotų kur ir ką paduoti valgyti..aišku, pasakyčiau ir išmoktų
bet mirt nesiruošiu, bent kol kas, tai vaiko valgymu pasirūpinti galiu ir pati 
num rimtai, nemoku šiaip valkiotis gatvėmis, o ir apsirengt nelabai yra ką, nes gi į miestą neisi su prastom kelnėm ar nudrižusiais batais...kai pagalvoju, kad dabar aš nesipuošiu, o kas bus, kai persikelsim, gi ten iš viso nebus poreikio nei rūbo gražesnio, nei pasidažymui, nei kitoms prašmatnybėms
reikės tik kaliošų, treningų ir pufaikos
Ernestuk, sakoma, geroms mergaitėms dangus, o blogoms viskas
bet reikia ir gera pabūti
džiugu, kad sveikatukė gerėja 

num rimtai, nemoku šiaip valkiotis gatvėmis, o ir apsirengt nelabai yra ką, nes gi į miestą neisi su prastom kelnėm ar nudrižusiais batais...kai pagalvoju, kad dabar aš nesipuošiu, o kas bus, kai persikelsim, gi ten iš viso nebus poreikio nei rūbo gražesnio, nei pasidažymui, nei kitoms prašmatnybėms

Ernestuk, sakoma, geroms mergaitėms dangus, o blogoms viskas

labukas,
as pamenu kai sirgau ir paprasiau vaiko tevo ,paziureti migle. na ir uzmigau prigulus,prabundu,vaikas guli salia ir verkia,o tas alaus mat isleke i parde, ir dabar viena auginu,sugyventinis nesiverzia man padeti. bet va savaitgali maunu i kaima. brolis ja paziuri ar mama. o as lekiu i miska grybauti,uogauti

va svieciasi ,kad vel su miglute liksime dviese,labai jau savanaudis ir egoistas jis... pykstames,barames,jis man nepadeda, gryzes po darbo tik prie kompo tupi.
sunku man su juo.
o tu nenori susitikti?

Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 29, 19:01)
Jolita Klinika vadinasi "Medea",Ukmergeje telefonas 834057554 arba 861855952. ortopedas-traumatologas Žitkauskas paimk siuntima tada konsultacija bus nemokama

aciu uz info. skambinsiu ir leksiu i ukmerge.