Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Medute28 @ 2009 09 29, 23:41)
Ramunka, num jis būna su ja, kai aš namuose, dabar jau pastoviai jam palieku žiūrėt, kad nesinervinčiau ir vaiko nenervinčiau, bet jei reiktų palikt ilgam, tai nežinotų kur ir ką paduoti valgyti..aišku, pasakyčiau ir išmoktų smile.gif bet mirt nesiruošiu, bent kol kas, tai vaiko valgymu pasirūpinti galiu ir pati biggrin.gif
num rimtai, nemoku šiaip valkiotis gatvėmis, o ir apsirengt nelabai yra ką, nes gi į miestą neisi su prastom kelnėm ar nudrižusiais batais...kai pagalvoju, kad dabar aš nesipuošiu, o kas bus, kai persikelsim, gi ten iš viso nebus poreikio nei rūbo gražesnio, nei pasidažymui, nei kitoms prašmatnybėms  blink.gif reikės tik kaliošų, treningų ir pufaikos  lotuliukas.gif
Ernestuk, sakoma, geroms mergaitėms dangus, o blogoms viskas biggrin.gif bet reikia ir gera pabūti wink.gif džiugu, kad sveikatukė gerėja smile.gif

labukas,

as pamenu kai sirgau ir paprasiau vaiko tevo ,paziureti migle. na ir uzmigau prigulus,prabundu,vaikas guli salia ir verkia,o tas alaus mat isleke i parde, ir dabar viena auginu,sugyventinis nesiverzia man padeti. bet va savaitgali maunu i kaima. brolis ja paziuri ar mama. o as lekiu i miska grybauti,uogauti thumbup.gif
va svieciasi ,kad vel su miglute liksime dviese,labai jau savanaudis ir egoistas jis... pykstames,barames,jis man nepadeda, gryzes po darbo tik prie kompo tupi.
sunku man su juo.
o tu nenori susitikti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 29, 19:01)
Jolita Klinika vadinasi "Medea",Ukmergeje telefonas 834057554 arba 861855952. ortopedas-traumatologas Žitkauskas paimk siuntima tada konsultacija bus nemokama  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

aciu uz info. skambinsiu ir leksiu i ukmerge. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 09 29, 22:41)
Ramunka, num jis būna su ja, kai aš namuose, dabar jau pastoviai jam palieku žiūrėt, kad nesinervinčiau ir vaiko nenervinčiau, bet jei reiktų palikt ilgam, tai nežinotų kur ir ką paduoti valgyti..aišku, pasakyčiau ir išmoktų smile.gif bet mirt nesiruošiu, bent kol kas, tai vaiko valgymu pasirūpinti galiu ir pati biggrin.gif
num rimtai, nemoku šiaip valkiotis gatvėmis, o ir apsirengt nelabai yra ką, nes gi į miestą neisi su prastom kelnėm ar nudrižusiais batais...kai pagalvoju, kad dabar aš nesipuošiu, o kas bus, kai persikelsim, gi ten iš viso nebus poreikio nei rūbo gražesnio, nei pasidažymui, nei kitoms prašmatnybėms  blink.gif reikės tik kaliošų, treningų ir pufaikos  lotuliukas.gif
Ernestuk, sakoma, geroms mergaitėms dangus, o blogoms viskas biggrin.gif bet reikia ir gera pabūti wink.gif džiugu, kad sveikatukė gerėja smile.gif

irnesakyk.gif Danguj dar spėsiu prisibūt, kol yra galimybių man reikia visko. biggrin.gif Sveikatai jau ir taip per gera esu, atsisakiau šokių kad ir kaip skaudėjo širdį, daug visokių kitų darbukų, nes taip silpnumai, galvos svaigimai nuo pervargimo buvo suėme kad siaubas. Dabar dvi dienas esu pasidarius poilsio namie į kurį įeina tik dvi jogos treniruotės, daugiau pailsiu, pagulinėju, manau užtenka rupinimosi sveikata jau per akis, dar išleps paskui ji man. schmoll.gif lotuliukas.gif Dar turbūt ir šį savaitgalį liksiu jau namie, kad neduok dieve neatkrisčiau, leisiu mamą vieną į kaimus, tik rytoj labai atsargiai nulėksiu į centrą atrepetuot. smile.gif
Dėl vyro nesugebėjimo prižiurėti mažių tai suprantu. smile.gif Pasakojo sesė kaip viena syk nuėjo į darželį pasiimt dukterėčios pirmasyk išleistos vyro kadangi ji nuo pat ryto kažkur buvo su reikalais išvažiavus, tai vos neapalpo pamačius pagal kokia naują "madą" mazgė aprengta buvo. lotuliukas.gif Arba šiaip palieka kada vyrą ir dukrytę namie, gryžta, namai kaip po karo, svainis lovoj tv žiuri ir nekaltom akytėm "mes gi žaidėm".... Ir svarbiausia jo kaip žaidėjo vaidmuo, iš lovos komentarai mažės žaidimui doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 30 rugsėjo 2009 - 10:37
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 29, 22:25)
Kaip visi mane gerai jau pažysta..

Valio, ką tik pasimatavau tempą, nebėra, tfu tfu.

tongue.gif biggrin.gif

Saunuole thumbup.gif dar savaitgaliuka pasilepink ir busi kaip ridikelis thumbup.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 09 29, 23:41)
bet jei reiktų palikt ilgam, tai nežinotų kur ir ką paduoti valgyti..

kai persikelsim, gi ten iš viso nebus poreikio nei rūbo gražesnio, nei pasidažymui, nei kitoms prašmatnybėms  blink.gif reikės tik kaliošų, treningų ir pufaikos

Moka jie viska oj moka patikek rolleyes.gif taik kai yra kas tai padaro uz juos uztat ir nesistengia cool.gif

Va man taip Danijoj zinok doh.gif biggrin.gif su treningais visur pats geriausias rubas ir niekas ten nekreipia demesio kaip tu apsirengias svarbu tau patogu thumbup.gif

QUOTE(joolita @ 2009 09 30, 06:02)
va svieciasi ,kad vel su miglute liksime dviese,labai jau savanaudis ir egoistas jis... pykstames,barames,jis man nepadeda, gryzes po darbo tik prie kompo tupi.
sunku man su juo.

Tai rimtai nieko gero? verysad.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 30, 11:29)
Pasakojo sesė kaip viena syk nuėjo į darželį pasiimt dukterėčios pirmasyk išleistos vyro kadangi ji nuo pat ryto kažkur buvo su reikalais išvažiavus, tai vos neapalpo pamačius pagal kokia naują "madą" mazgė aprengta buvo.  lotuliukas.gif Arba šiaip palieka kada vyrą ir dukrytę namie, gryžta, namai kaip po karo, svainis lovoj tv žiuri ir nekaltom akytėm "mes gi žaidėm".... Ir svarbiausia jo kaip žaidėjo vaidmuo, iš lovos komentarai mažės žaidimui

As atsimenu kaip drauge pasakojo kaip jos vyras i darza mergaite vede lotuliukas.gif lotuliukas.gif sako ateinu pasiimt o ji tik su pedkelnem klausiu o kur sijonas ar kelnes ta sako:" tetis sake:o kam dar vienu?" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 29, 17:01)
Jolita Klinika vadinasi "Medea",Ukmergeje telefonas 834057554 arba 861855952. ortopedas-traumatologas Žitkauskas paimk siuntima tada konsultacija bus nemokama  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

Kazkaip neitiketinai sitas skamba is tavo lupu  lotuliukas.gif zinant tavo pomegi i nuogas bambas  biggrin.gif

Sveikutes 4u.gif na jeigu cia tas pats Zitkauskas pas kuri mes Oliveri vedem del klubu, nesiojom (pelviko dirzelius) tai jis Vilniuje privaciai dirba Seimos klinikoje. mes pas ji buvome vasario menesi uz konsultacija ir eckoskopa klubu mokejome 50 lt. Tikrai geras gydytojas thumbup.gif dirzelius rankinuke parsiveziau lotuliukas.gif
joolita jeigu Vilniuje gyvenat manau neapsimoka i Ukmerge trenktis. Jeigu nori galiu rasti numeri, dabar darbe esu tai nelabai galiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2009 09 30, 14:21)
Sveikutes  4u.gif na jeigu cia tas pats Zitkauskas pas kuri mes Oliveri vedem del klubu, nesiojom (pelviko dirzelius) tai jis Vilniuje privaciai dirba Seimos klinikoje. mes pas ji buvome vasario menesi uz konsultacija ir eckoskopa klubu mokejome 50 lt. Tikrai geras gydytojas  thumbup.gif dirzelius rankinuke parsiveziau  lotuliukas.gif
joolita jeigu Vilniuje gyvenat manau neapsimoka i Ukmerge trenktis. Jeigu nori galiu rasti numeri, dabar darbe esu tai nelabai galiu  blush2.gif

As apie sita kalbu .ar tas pats?
http://www.mct.lt/st...trid=1384&s_h=1

Radau kad dirba ir Vilniuje.tik pasiskambink ar su siuntimais priima mirksiukas.gif
http://www.pylimas.l...hp/pages,id.185
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 30, 11:38)
tongue.gif  biggrin.gif

Saunuole  thumbup.gif dar savaitgaliuka pasilepink ir busi kaip ridikelis  thumbup.gif
Moka jie viska oj moka patikek  rolleyes.gif taik kai yra kas tai padaro uz juos uztat ir nesistengia  cool.gif

As atsimenu kaip drauge pasakojo kaip jos vyras i darza mergaite vede  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sako ateinu pasiimt o ji tik su pedkelnem klausiu o kur sijonas ar kelnes ta sako:" tetis sake:o kam dar vienu?"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai va kokie tie tėčiai geri auklytės. lotuliukas.gif
O aš jau "nuvažiavau" tik rytoj į centrą atsargiai atsargiai, juo....Planai tai gražūs buvo... doh.gif Tik nurašiau tą žinute čia, ir parėjo sms'as iš dramistų kad rytoj būčiau tikrai jau nes penktadienį kažkur kaune mums pasirodymas. doh.gif smile.gif Žodžiu prisiilsėjau ir gana. doh.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos dar karteli, norejau pakomentuoti, bet kai darbe esu tai ziurek pasizymejau, nespejau ir tenka uzdaryti, na nenoriu,kad kas pamatytu ka veikiu blush2.gif
tai ka prisiminsiu , visoms sergancioms ir besveikstancioms 4u.gif

joolita man keista ,kad nieko gydytojai nesake del kojyciu ir dabar staiga tokios rimtos bedos g.gif butinai pasikonsultuok ir nepanikuok. Trumpai musu istorija buvo 2.5 men Oliveris uzdejo mums palviko dirzelius cia uk, ir gydytoja spejo uzsiminti,kad nesiosim iki 6 men ir jeigu nepades operacija doh.gif oi verkiau, patikekit. Po 5 sav nesiojimo, grieztai nenuimant, 2 sav net nemaudem, taip buvo liepta. Vaziavo i Lt buvom pas galvydiene ir pas Zitkauska abu pasake ta pati viskas ok. Nors nesakiau kur buvo beda, patys atspejo,kad buvo kairys klubas. Matyt tu 5 sav uzteko, susitvarke thumbup.gif uztrukom Lt, po to kai pasirodem 6 men pas gydytoja uk uztikrino ,kad viskas thumbup.gif Aisku jums kitaip, mergyte jau didele, bet tik norejau pasakyti,kad bereikalo iskarto neverta panikuoti,kad bus blogiausia.
Medute28suprantu tave kaip jautiesi, bet pritarsiu kitom mergytem, kad turi pasirupinti pati savimi,kitaip nieko nepakeisi, o tai blogai tiek tau tiek seimai mirksiukas.gif
Ernestytaaa sauniu tau gastroliu, saugok save 4u.gif

Ramunka:) papasakok apie Zygi blush2.gif kada pradejo sedeti, vaikscioti, kalbeti. Zinau,kad tai individualu, skaiciau,kad sunki buvo pradzia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 30, 12:59)
As apie sita kalbu .ar tas pats?
http://www.mct.lt/st...trid=1384&s_h=1

Radau kad dirba ir Vilniuje.tik pasiskambink ar su siuntimais priima  mirksiukas.gif
http://www.pylimas.l...hp/pages,id.185

tas pats thumbup.gif
jo pamirsau ir pylimo g dirba, mums ten laikas netiko.

priima ir su siuntimais, mes savo buvom MDC panaudoje, ot galvele pamirsau pasakyti doh.gif
Papildyta:
savaite kai skelbima idejau del fizioterapeutes, nei vieno skambucio doh.gif
radau per pazystama viena, bet i namus nesutinka vaziuoti, jau labai toli gaunasi, kitoj miesto pusej gyvena 1.5 val i viena puse. Mama irgi neprivezios metro su persedimais doh.gif vakar jau tokia nuotaika buvo verysad.gif vaziuojam pas ja sestadieni , bandysiu dar sekmadieniais tartis. Bus parduoti savaitgaliai, bet nors tiek tikiuosi 2 dienos geriau nei nieko verysad.gif
O kas liecia teciu vaiku prieziura, tai as SB pratinau nuo pirmu dienu, galiu palikti ramiai rolleyes.gif bet kokius namus randi po dienos doh.gif darbo uztenka visai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 30, 15:08)
Tik nurašiau tą žinute čia, ir parėjo sms'as iš dramistų kad rytoj būčiau tikrai jau nes penktadienį kažkur kaune mums pasirodymas. Žodžiu prisiilsėjau ir gana.

bigsmile.gif o taip va gana sirgt hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(linele.m @ 2009 09 30, 15:24)
Ramunka:) papasakok apie Zygi  blush2.gif kada pradejo sedeti, vaikscioti, kalbeti. Zinau,kad tai individualu, skaiciau,kad sunki buvo pradzia  blush2.gif

savaite kai skelbima idejau del fizioterapeutes, nei vieno skambucio 

Sedeti pradejo beveik metuku cia kalbu kai jau pats tvirtai,o ne pagalvese biggrin.gif vaikscioti pradejo 2-2.5m jei gerai pamenu blush2.gif jetus kaip tai seniai buvo doh.gif vedziau jo dienorasti,bet kraustemes i nauja buta ir kazkur pasimete,niekur nerandu iki siol.taip gaila verysad.gif tai kiek atsimena mano bilobiline galva biggrin.gif doh.gif tai parasysiu.sunkiai jam su vaiksciojimu pradzia ejosi,bet dirbom kasdien labai stipriai.mankstas darydavom kasdien po 2 kartus,verkdavo labai,kartais iki rekimo,nes savaitgali leisdavau pailset.o nuo to raumuo staigiai sustingdavo ir kai pirmadieni reikejo vel mankstint saukdavo is skausmo,ko pasekoje kaimynai dauzydavo i radiatorius (gyvenom daugiabuti kur sienos popierines doh.gif gal galvojo kad as ji musu blink.gif ) tada prasidejo vasara ir isvaziavom i kaima pas mano tevus ten buvo lengviau,tik sunku budavo girdet mamos zodzius,kad darau vaika dar didesniu invalidu verysad.gif bet kai pamate po vasaros kad jis EINA.poto atsiprase smile.gif kaimas buvo labai gera terapija todel kad ten kalnai kalneliai lipom kartu visur.krisdavo vel keldavosi vel krisdavo labai norejo eiti pats wub.gif risdavau ji prie lentos verkdavom abu apsikabine jis is skausmo as is minciu kad gal kankinu vaika "o jei nesigaus".bet labai tikejau kad jis prades vaiksciot todel nenuleidau ranku smile.gif ir ka rezutata pasiekiau dabar vaiksto,begioja,sokineja,laipioja visur kaip normalus vaikas tik aukscio baime isliko iki dabar smile.gif o kalbet pradejo mazdaug 3.5-4m ir sito mes mokemes abu.pasisodindavau ji pries save ir liepdavau ziuret i mano lupas tardavau zodzius ir jis is paskos,sunkiai sekesi.dariau masazus,pratimukus thumbup.gif ir viena diena pramuse po ilgo tylejimo ir vienskiemeniu zodziu,kad pasipyle zodziai:"mama,tete.kose,auau ir t.t" thumbup.gif dabar kalba neuzsiciaupdamas doh.gif biggrin.gif nu ir prirasiau,atsiprasau kad tiek daug blush2.gif

Papildyta:
Idesiu susipazinimui savo jaunuoli smile.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na ir pasirodysim abu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Ramunka:) koks grazus vaikinukas isaugo wub.gif susigraudinau, nejau ir mano toks didelis isaugs ax.gif
Na tu saunuole, paseket geru rezultatu 4u.gif o Oliveris dar nesedi ir paramstytas ne, nori stotis, bet pats irgi negali, nori,kad ji laikytum pastatyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 30, 16:50)
bigsmile.gif o taip va gana sirgt  hihihi.gif
Papildyta:
sunkiai jam su vaiksciojimu pradzia ejosi,bet dirbom kasdien labai stipriai.mankstas darydavom kasdien po 2 kartus,verkdavo labai,kartais iki rekimo,nes savaitgali leisdavau pailset.o nuo to raumuo staigiai sustingdavo ir kai pirmadieni reikejo vel mankstint saukdavo is skausmo,ko pasekoje kaimynai dauzydavo i radiatorius (gyvenom daugiabuti kur sienos popierines doh.gif gal galvojo kad as ji musu  blink.gif  ) tada prasidejo vasara ir isvaziavom i kaima pas mano tevus ten buvo lengviau,tik sunku budavo girdet mamos zodzius,kad darau vaika dar didesniu invalidu  verysad.gif bet kai pamate po vasaros kad jis EINA.poto atsiprase  smile.gif kaimas buvo labai gera terapija todel kad ten kalnai kalneliai lipom kartu visur.krisdavo vel keldavosi vel krisdavo labai norejo eiti pats  wub.gif risdavau ji prie lentos verkdavom abu apsikabine jis is skausmo
Idesiu susipazinimui savo jaunuoli  smile.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na ir pasirodysim abu  rolleyes.gif
user posted image

Ochocho, kokios gražios nuotraukytės. wub.gif wub.gif wub.gif Koks paauges Žygutis, tikras vyras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ech, negaliu kaip gaila kad aš vaikystėj neturėjau tokios griežtos rankos, kad taip lengvai užsikaprizijus praslysdavau nuo intensyvių mankštų per savo durna galvą. doh.gif Dabar irgi taip lakstyčiau kaip Žygutis. Na bet dar lakstysiu, tikrai lakstysiu, po tokių akrobatikų kokių dabar mokaus kitaip negalės būt. Mano mama, puskės, daug kas tai negali žiurėt dabar kaip išsilankstau, išsitampau, unkščių iš skausmo bet visvien darau. Sako kad visiškai išprotėjau. doh.gif lotuliukas.gif Bet pažiurėsiu ką jie pasakys po metelių kitų . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 30 rugsėjo 2009 - 18:07
QUOTE(linele.m @ 2009 09 30, 18:03)
Ramunka:) koks grazus vaikinukas isaugo  wub.gif susigraudinau, nejau ir mano toks didelis isaugs 
o Oliveris dar nesedi ir paramstytas ne, nori stotis, bet pats irgi negali, nori,kad ji laikytum pastatyta smile.gif

Uzaugs pamatysi,net neabejok tuo mirksiukas.gif man pradzioj kol jis dar mazas buvo lysdavo visiokios mintis doh.gif ypac po gydytoju vizitu kai nurasydavo ji galutinai verysad.gif bet imdavau is kazkur jegu vel kabinausi i gyvenima.daug ko jis mane ismokino pirmiausiai tai kantrybes,uzsispyrimo ir tikejimo.kai maciau kad judam vis geryn,sedi,zengia pirmus zingsnius,taria pirmus zodzius viskas pasimirsdavo ka mes abu su juo isgyvenom smile.gif o dabar apsikabinimas kasdien ir zodziai:"mamyte ar zinai kaip as tave myliu,va taip (isskecia placiai rankas biggrin.gif ) iki begalybes" apsikabina pabuciuoja,kai darzeli savo rankutem padarydavo gelyte mamos dienos proga,dabar mokykloj deklamuoja eilerasti man ar dainuoja daina zinok sedziu tokiom akimirkom ir verkiu is laimes,kad viska padariau kad jam tik butu geriau,kad kuo maziau jaustu,kad jis kitoks wub.gif myliu savo berniuka wub.gif wub.gif
Nenusimink kad nesedi.as labai pergyvendavau:"kodel nesedi,o gal nesedes" tokios mintis neduodavo ramybes,kol sanatorijoj gydytojas nepasake:"jis nesede dabar,bet su jusu pagalba jis tai padarys.gal ne ryt ar uz savaites,bet sekanti karta kai atvaziuosit pas mane jis netik sedes,bet ir EIS" ir as tuo tikejau rolleyes.gif taip ir buvo thumbup.gif bet tai ivyko tik begaliniu darbu mankstom ir masazais.mazytis jis dar pas tave rolleyes.gif as su zygiu pradejau rimtai dirbt tik nuo 1.6men,o iki tol masazai ir lengva mankstele ant volo,kamuolio,kilimo,tempimo pratimai rolleyes.gif gerai butu kad rastum kokia masaziste pas save cool.gif viska jus darysit tik tuo tikek,na ir zinoma dirbk ta linkme ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 30, 18:52)
Na bet dar lakstysiu, tikrai lakstysiu, po tokių akrobatikų kokių dabar mokaus kitaip negalės būt. Mano mama, puskės, daug kas  tai negali žiurėt dabar kaip išsilakstau, išsitampau, kartais net paunkščių iš skausmo bet visvien darau. Sako kad visiškai išprotėjau.  Bet pažiurėsiu ką jie pasakys po metelių kitų .  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lakstysi ir dar kaip,bet pala g.gif tu jau daba lakstai biggrin.gif thumbup.gif
Man irgi taip visi sakydavo kas pamatydavo kaip as Zygi mankstinu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 30, 18:09)

Papildyta:
drinks_cheers.gif lakstysi ir dar kaip,bet pala g.gif tu jau daba lakstai  biggrin.gif  thumbup.gif
Man irgi taip visi sakydavo kas pamatydavo kaip as Zygi mankstinu  doh.gif  biggrin.gif

Lakstyt tai teip, "lakstau" ir dabar kitų pagalba doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif , bet taip norėtusi pačiai vienai taip visur lakstyt. smile.gif Visą laimė kad dabar turiu daug visokiu šoferukų, artimujų, draugų parankių, kurie visur nuveža, palydi. Nedideliuose atstumuose viskas tvarkoj, savarankiška jau mergytė, bet kur reik toliau, greičiau paeit ir baigtos savarankiškos galimybės. biggrin.gif Na bet greit įveiksiu ir šį barjeriuką. Su dabartine mankšta stiprėja visi visi kuno raumenukai, labai daug nugaros raumenims, lygsvarai darbuko tenka, kas pas mane buvo silpniausios sritys, ir rimčiausias pavojus eit vienai lauke. Jas susistiprinsiu, nieks išvis nebesulaikys. thumbup.gif
drinks_cheers.gif Tai va, ir mane labai kartais suerzina kai darau koki sunku pratimą skausminga, neišeina iškęst tyliai skausmuko, aiktelių, pamato kas ir "jezau, gi tu susilaužysi. Kam darai jei taip skauda". Vaje kaip sunervina tai kartais. Bet jau imu įprast nekreipt demesio, ir nebeaušinu burnos aiškint kad taip REIKIA. irnesakyk.gif Susipras kaip ims ryškėti rezultatai. mirksiukas.gif
Atsakyti