Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Sveikos, pietinės kavos pertraukėlė, vaišinu ir jus, nes be manęs žiuriu, niekas neverda kavutės rolleyes.gif

user posted image

QUOTE(Jameelah @ 2009 08 01, 21:39)
O mes siandien pirma banana suvalgem wub.gif Siaip visada springdavo, o vat siandien jau ismoko kramtyti

nu va, pažanga kokia, šaunuolė mažylė bigsmile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 01, 22:22)
bet gulėt nenori, jai reikia stovėti, kai pastatau, jau per sunku, tada rėkia, bet vis tiek dar gulėt nenori

tai labai gerai, kad nori judėt, dabar belieka tik išmokt tai daryt.

QUOTE(kruopa perline @ 2009 08 02, 10:00)
cia mes pasiruose ir laukiame sveciu 4u.gif

fainuoliai, dvigubas grožis wub.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 02, 10:46)
*Mums Andrėja šią naktį festivalius kėlė iki pat trijų nakties  doh.gif , matyt pilvuką skaudėjo, daviau vakare varškytės pirmą kartą, gal nuo jos  unsure.gif  tai šiek tiek su vyru kaip sulaužyti jaučiamės  unsure.gif

**Kažkaip stebint dukrą matau, kad ėmė ryškėti protinis atsilikimas... verysad.gif  būna žiūri tokiu tuščiu žvilgsniu į kažkur, kalbini, o ji pažiūri ir nesupranta ko iš jos norima..nebendrauja su vaikais, apskritai nebendrauja su kt žmonėmis  verysad.gif niekuom nesidomi......tokie mano pastebėjimai..prie fizinės dar ir protinė negalia bus, ir matyt, labai ryški...  verysad.gif

*vargšiukai, gali būt nuo varškytės, reikėjo tik šaukščiuką duot pirmam kartui paragaut, o gal tik taip sutapo, gal pervargo vaikas.

**baik tu, nebūk sau pati daktaras, suprantu, kad su baime lauki ateities. Ir aš matydavau ko nebuvo, dabar jau juokas ima, kiek buvau prisigalvojus visko doh.gif

O aš jau priviriau puodą padažo ale Uncle Ben'so, nu koks jis man skanus bigsmile.gif Pernai tik 10 stiklainiukų padariau, tai mažai, šiemet jau varysiu kokias tris normas, gal atsivalgysim pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 02, 11:46)
Oho kokie vyrai  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Mums Andrėja šią naktį festivalius kėlė iki pat trijų nakties  doh.gif , matyt pilvuką skaudėjo, daviau vakare varškytės pirmą kartą, gal nuo jos  unsure.gif  tai šiek tiek su vyru kaip sulaužyti jaučiamės  unsure.gif
Kažkaip stebint dukrą matau, kad ėmė ryškėti protinis atsilikimas... verysad.gif  būna žiūri tokiu tuščiu žvilgsniu į kažkur, kalbini, o ji pažiūri ir nesupranta ko iš jos norima..nebendrauja su vaikais, apskritai nebendrauja su kt žmonėmis  verysad.gif niekuom nesidomi......tokie mano pastebėjimai..prie fizinės dar ir protinė negalia bus, ir matyt, labai ryški...  verysad.gif

Medute, mano naktys dar kaip tavo, jei ne vienas tai kitas ar trecias, bet ragavimus ir naujus maistus duodu tik pirmoje dienos puseje, kad naktis butu kiek ramesne, nes kitaip doh.gif
o cia jums 4u.gif vakaras dar toli...
O mano Jokubelis iki siol bendrauja tik su seimos nariais ir pasitiki tik tais kuriuos daznai mato, nes jis man rodosi bijo kitu, kad kas ko nedarytu jam doh.gif ir gal dar kas pasikeis del tavo lelytes, nes ir as turejau tokiu minciu, bet gal tik viskas veluoja.Del vaiku, o ji ju daug mato per diena? gal mazai ju mato, todel ir nebendrauja? o domisi mano vaikas tik tuo kuo ji sudominsi ir tai trunka pvz., keliata dienu, bet mums tikrino raida pagal amziu ir tik nustate velavima jos, bet dabar tiesiog viskas tvarkosi ir gan greitai...Oji maza ir is jos "isspausti' dar daug galima tik nepraras noro tai padaryti, juk jie musu ANGELAI

QUOTE(NikeZ @ 2009 08 02, 12:55)
reikia tiketis geriausio  4u.gif

tiesa jums dare disc'a ?

Mums dare ir nekarta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa perline: 02 rugpjūčio 2009 - 13:10
QUOTE(GREK @ 2009 08 02, 13:50)
doh.gif
O aš jau priviriau puodą padažo ale Uncle Ben'so, nu koks jis man skanus  bigsmile.gif Pernai tik 10 stiklainiukų padariau, tai mažai, šiemet jau varysiu kokias tris normas, gal atsivalgysim pagaliau.

kaip darai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 08 02, 14:09)
kaip darai ?  ax.gif

Va, įkėliau jau į receptus, prašom bandyti, ragauti Uncle Ben's padažas lietuviškas variantas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ohoho kiek priplepėjot, jau ir nauji namučiai bigsmile.gif , registruojuos. hi.gif
Visų pirma, kiek paskaičius kam užkilo noras paprieštaraut, tai kad truputi yra nuvertinami čia žmogiukai su protine negalyte. Jokiais būdais nesutinku kad jie prastesni už fizine negalia turinčius, kad jų jau nieko negalima išmokyt. Dar ir kaip galima, reik gal tik truputi daugiau kantrybės o svarbiausia nuoširdumo, tikėjimo jais. Neuždarymo namie. Turiu nemažai draugiukų su protinę negalia ir dauguma jų be galo didžiuojuos. Dažnai net jie sugeba daug prasmingiau gyventi nei sveiki žmonės užsibarikadave gyvenimus kvailiausiais kompleksais.

Niu o aš tik vakar parskuodžiau namo. Praeita savaitgaliuką atšokom sesės vestuves labai smagiai, iš ten tiesiai pirmadienį išlekiau į kaimą su puskytėm atsikvėpt, o penktadienį jau gavau iškvietimą į darbus. doh.gif Nuo antradienio dramistai laušim jau dar atostogaujančio centro duris, ruošimes po truputi jau gastrolėms į Rygą. Butume penktadienį jau rinkėsi, bet rado gerą laikuti man parašyt paskutine minute kad nori atvažiuot pasiimt. doh.gif Pamiršo kokia aš gastroliantė ir kad turiu gerokai iš ankščiau žinot visus planukus. blush2.gif Niu turėsiu dabar antradienį dvigubai pasistengt repeticijoj už pravaikštą. doh.gif Oi kaip laukiu antradieniuko, taip pasiilgau jau dramytės, darbeliukų. wub.gif
Atsakyti
Ernestuk, jokiu būdu nenuvertinu, tik labai bijau aplinkinių, kad jos neskriaustų, kad neužjuoktų ,juk aš negalėsiu būti visur su ja...tuo pačiu labai bijau, kad ji gali nesuvokti pasaulio sad.gif juk norisi, kad vaikas bendrautų, kad būtų grįžtamasis ryšys...
Vaikų dažnai nemato, gal todėl ir nesidomi, bet juk sveiki vaikai domisi tiek bendraamžiais, tiek aplinka, o mano zuikis žiūri ir nesuprasi, ar ji suvokia ką mato ar tiesiog įsmeigusi žvilgsnį į niekur .. sad.gif
gal nuo pirmadienio, jei pasiseks, vėl kviesim daryti mankštos mažei, dabar jau ji stipresnė, gal ir rezultatų pasieksim daugiau smile.gif
Perline kruopa, agam, reikės naujus produktus duoti ryte, kad matyčiau reakciją..tiesa, šiandien daviau po pietų varškytės vėl, tai lyg ir neblogai buvo..pavakariams valgė jogurtą, labai patiko smile.gif tikiuosi ši naktis bus ramesnė, nes rytoj akis ramstysiu pagaliukais biggrin.gif
Ernestuk, laukiam foto iš veseilios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 01, 20:22)
gal jau nuo kitos savaitės mankštas pradėsim smile.gif ti va, tiek naujienų,

Saunu,kad jau visiskai pasveikot 4u.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2009 08 02, 08:00)
cia mes pasiruose ir laukiame sveciu 4u.gif

Kokie vyrukai wub.gif O mamyte tai is vis saunuole, kad taip viska daro 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 02, 09:46)
Nike, aš jau nieko nesitikiu. Bus kaip bus. Smegenų nepakeisi..

As irgi bijau ko tiketis schmoll.gif Geriau per daug nesitiketi, kad netektu paskui nusivilti, taciau deti visas pastangas, kad pagerinti vaiko sugebejimus IR jeigu kas nors pavyks, tada laaabai dziaugtis wub.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 08 02, 13:24)
Sveikos 4u.gif
kad truputi yra nuvertinami čia žmogiukai su protine negalyte. Jokiais būdais nesutinku kad jie prastesni už fizine negalia turinčius, kad jų jau nieko negalima išmokyt.

O kas cia sako, kad jie yra visiskai nuvertinami ri ju negalima nieko ismokinti? blink.gif

Bet kaip vis gi vaikuciai skiriasi... Manoji tai be galo noriai bendrauja su visais. Nesupranta ji nei savo, nei svetimo ri i kiekviena zmogu reaguoja vienodai, jeigu tik ja pakalbina smile.gif bet ziauriai nemegsta cigareciu dumu lotuliukas.gif jeigu jau kas nors prisirukes prieina, tai jau taaaip pradeda klykti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 08 02, 23:59)
Kokie vyrukai wub.gif O mamyte tai is vis saunuole, kad taip viska daro 4u.gif

4u.gif
Labas rytas,
Mes tai mankstas darome kaip ir sakiau, 3 kartus per diena, i savaite 2 kartus atvaziuoja masaziste, o dabar laukiame kada griz baseinas po atostogu, nes derinat viska kartu mano akims poveikis didesnis, sunus sustiprejo ir po jo buna, na toks sveikas nuovargis, beto mokosi plaukti, Jokubas ir vandenyje daro manksta, na aisku su asarytemis dar kartais, bet jis saunuolis kartais zinokit taip stengiasi ipatingai kai yra ijungiamos kokios nors sroves, poto su broliu parpia kokias 2 valandas, per kurias nezinau kur save padeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa perline: 03 rugpjūčio 2009 - 07:36
Labas rytas smile.gif
ką tik po rytinės košės dozės biggrin.gif
linkime visoms gero pirmadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 07 27, 20:54)
Jo,protinis atsilikimas tai ne kas... Kaip sakant, kai eiti negali, tai i vezimeli isesi ar lazda pasiremsi, bet kai jau galvvele neveikia, cia jau niekuom nebeparemsi verysad.gif

Va šis postukas man nelabai patiko, ir dar berods kažkur Medutės28 buvo parašyta kažkaip "Jei bus dar ir protinė negalia nieko nebepadarysi", neberandu kur. doh.gif Tiek prirašėt kol gastroliavau, nebesugaudau galų biggrin.gif
Tiesiog esu visom keturiom už žmogučius su psichine negalia, puikiai juos pažystu ir žinau kad neuždaryti tarp keturių sienų jie taip pat daug ką sugeba, buna ir savarankiški ir visa kita. Tik labai reik jausti juos, nerodyt gailesčių, ar kad jie kitokie, nes to labai jie nemėgsta, dėl to užsiblokuoja savy, tampa pikti.
Medute28, kolkas visos veselios fotkės pas sesę. Viska amžino fotografė, todėl visos foto dar pas sesę. Laukiam visi kompaktu iš jos. Kai turėsiu pas save fotkytes būtinai parodysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ernestuk, jei negalia tik fizinė, juk galima siekti rezultatų, bet jei dar ir protinė,norimų rezultatų gali ir nepasiekti. Nesakau, kad visos protinės negalios formos yra vienodos. Jei labai sunki negalia ir žmogutis net nesuvokia jo supančio pasaulio, aplinkos, neskiria savų žmonių, tuomet apie tokią negalią aš kalbu. Nesakau gi, kad jei žmogutis turi atminties problemų ar tiesiog nebeauga su metais, tai jau yra sunku, jį galima išmokyti daug ko, jis suvokia savo veiksmus ir padarinius smile.gif o svarbiausiai, visada ateis ir apkabins, pasakys "mama, aš tave myliu" smile.gif Mamai norisi visada girdėti šiuos žodžius, visada nori savo vaikui laimės ir linki gero. Ernestuk, tik tu neįsižeisk, visos mamos nori sveiko vaiko....manau, tu pati trokšti to paties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 03, 11:22)
Ernestuk, jei negalia tik fizinė, juk galima siekti rezultatų, bet jei dar ir protinė,norimų rezultatų gali ir nepasiekti. Nesakau, kad visos protinės negalios formos yra vienodos. Jei labai sunki negalia ir žmogutis net nesuvokia jo supančio pasaulio, aplinkos, neskiria savų žmonių, tuomet apie tokią negalią aš kalbu. Nesakau gi, kad jei žmogutis turi atminties problemų ar tiesiog nebeauga su metais, tai jau yra sunku, jį galima išmokyti daug ko, jis suvokia savo veiksmus ir padarinius smile.gif o svarbiausiai, visada ateis ir apkabins, pasakys "mama, aš tave myliu" smile.gif Mamai norisi visada girdėti šiuos žodžius, visada nori savo vaikui laimės ir linki gero. Ernestuk, tik tu neįsižeisk, visos mamos nori sveiko vaiko....manau, tu pati trokšti to paties smile.gif

Niu tai be abejo visos norim sveikų vaikučių, čia ir kalbėt nėr ką. drinks_cheers.gif Sutinku kad yra ir labai sunkiu negalyčių kur tikrai jau nieko negalima padaryti, bet jei yra nors lašeliukas vilties nereik jos prarast, ir sužinojus apie vaiko protine negalia nenumot ranka į lavinimą su mintim kad visvien jis nieko neišmoks. O teko realybėj pažint ir tokių mamyčių, kurios pačios taip nuvertina savo neįgaliukus kad baisu. doh.gif

O kas dėl vaikų, mamytės, nežinot tiksliai ką reiškia matyt aplink save skraidanti gandrą???? Maniškiai tai suprato tiesiogiai kaip papasakojau nuotykiuka kaime, oi kaip prisigasdinau dabar. doh.gif Deginomes kaime vieną dienelę su maže puskyte ir kad ėmė virš mūsų kiemo ratais kraidyt gandras ir tik aš su maže matėm. Kasžin ką iš tiesų tai gali reikšt? mastau.gif doh.gif Leliuko žinoma norėčiau, bet truputi dar ne dabar kai tiek naujų planų, darbukų laukia. Reiks atsargesniai pasibūt. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti