sakykit mielosios tas paveikslelis mergaite su kaciuku yra siuvinejamas Madeiros siulais ... o ju klaipedoj yra ? kur ?
QUOTE(Arveda @ 2009 07 31, 12:18)
Gal kas žinot kaip paroje atrasti kelias papildomas valandas?
Geras klausimas Net nežinau TV+siuviėjimas
Nors akims tai nelabai sveika
QUOTE(IngaKo @ 2009 07 31, 10:26)
Mergaites, turiu DMC siuliuku pardavimui
kokiu nauju?ar jau biski panaudotu ir po kiek?
tai gal nepanaudotų ,o likusių nuo siuvinėjimo ,jei panaudoti tai būtų ardyti
ps tik nesupyki t,čia šiaip mintis linksma užplaukė, kokie būtų panaudoti siuvinėjimo siūlai..
ps tik nesupyki t,čia šiaip mintis linksma užplaukė, kokie būtų panaudoti siuvinėjimo siūlai..
as skubejau rasyt ir net nepagalvojau ka rasiau
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 31, 11:26)
Būna ir tv+siuviėjimas, ir tv+nėrimas, ir tv+mezgimas Jau per siuvinėjima net kitus darbus užmečiau i šoną Jau net ir tašėj visad su savim ka nors nešiojuos, kur prisėdu ten ir rankdarbiauju
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 31, 00:18)
Sveikos. Visų darbeliai tikrai nuostabūs- šaunuolės. Dar norėjau paklausti - kodėl visos rašote,kad darbelius plaunate su feiri??Ar su feiry geriau???
aš irgi neplauni darbelių su jokiu fairy tiesiog drungnam vandeny ištirpdau truputį paprasto muilo ir išskalauju, ir su paprastu vandeniu dar perskalauju, juk darbelis nėra toks purvinas, kad reiktų taip trint. plaukit rankas prieš imdamos darbą
QUOTE(IngaKo @ 2009 07 31, 11:26)
Mergaites, turiu DMC siuliuku pardavimui
gal gali man sąrašiuką, kokių turi, atsiųst? pažiūrėsiu, kokių dar neturiu, paimčiau ir kokia jų kainytė? kažkada jau pirkau iš tavęs
QUOTE(libaja @ 2009 07 31, 08:34)
Vyras išsyk pamatė.. Bet paklausė, kaip padariau šešėlį
Ačiū visom už komplimentus ir palaikymą, paveikslas jau ieško vietos ant sienų .
Jurgita L. mano vyras šituos bonsus visus 3 yra išsiuvinėjęs. Tik spalvas patys rinkom, tai tokie šviesesni pas mus yra.
Ačiū visom už komplimentus ir palaikymą, paveikslas jau ieško vietos ant sienų .
Jurgita L. mano vyras šituos bonsus visus 3 yra išsiuvinėjęs. Tik spalvas patys rinkom, tai tokie šviesesni pas mus yra.
Libaja, bet jau ten tas vienas rėmas iš kamštinės dangos tai superinis, liuks idėja, kaip jūs jį padarėt?
QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 31, 11:13)
sakykit mielosios tas paveikslelis mergaite su kaciuku yra siuvinejamas Madeiros siulais ... o ju klaipedoj yra ? kur ?
Bandžiau konvertuotis į DMC, bet kadangi konverteris išmesdavo po kelis variantus, tai galų gale nusprendžiau nerizikuoti - vis tik darbelis nemažas ir norisi , kad galutinis variantas nenuviltų, tai internetu pirkau Madeiros siūlus ( http://darbstuole.lt...93350e2dc1e1adb ), buvau labai maloniai nustebinta - jų supakavimas koks patogus ir kaina geresnė nei DMC, likau sužavėta.
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 31, 11:27)
kokiu nauju?ar jau biski panaudotu ir po kiek?
Kiek žinau - naujų, o dėl kainos - tai irgi pigiau nei kitur, klausk pardavėjos per až.
QUOTE(vilmado @ 2009 07 31, 12:00)
Bandžiau konvertuotis į DMC, bet kadangi konverteris išmesdavo po kelis variantus, tai galų gale nusprendžiau nerizikuoti - vis tik darbelis nemažas ir norisi , kad galutinis variantas nenuviltų, tai internetu pirkau Madeiros siūlus ( http://darbstuole.lt...93350e2dc1e1adb ), buvau labai maloniai nustebinta - jų supakavimas koks patogus ir kaina geresnė nei DMC, likau sužavėta.
o po kiek pirkai ? nemanau kad visu po viena uzteks ... nes juk gan didelis paveikslas ...
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 31, 10:28)
Vieni turi omeni šita, ir vadina kitaip, jai idėjau tai tikrai nebus pro šali, kam reikės ar bus neaišku visada galima paaiškinti.
na bet pusinis ir dalinis tai du skirtingi dalykai. Ir kitoks jų pavadinimas keičia dalyko prasmę iš esmės