QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 19:02)
nagi nagi... rodausi ir ašsavo bėdą... Tik šiandien rėminimo salone žiauriai gerai nuteikė: padarė nuolaidą 6 Lt. ir dar padovanojo specialų kabliuką paveikslams kabint
O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais
. Bet man tai skaudu labai dėl tų "perėjimų"
Darbas labai gražus, ir rėmas fantastinis. Šešėliai man dar netgi gražiau - juk mes kartais pačios dažom kanvą, kad gauti po darbu kažkokią spalvą, o čia viskas gavosi natūraliai. Man labiau į akis krenta negerai išcentruotas apatinis tekstas.
QUOTE(tute28 @ 2009 07 30, 21:31)
Ar kas nors žino nors vieną siuvinėjantį vyrą?
Aš. Siuvinėtojų forume yra net vienas diedukas su bobute, kurie abu kartu siuvinėja daug metų. Ir į siuvinėtojų susitikimus abu atvažiuoja siuvinėtojo teisėmis.
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 31, 00:28)
O as niekada nesu plovus su Fairy. Net nezinau kodel kitos taip daro? Man irgi idomu kodel butent su Fairy plaunat savo darbelius. As visada su ukiniu arba paprastu muilu perplaunu savo darbelius.
Muile, tiek paprastame, tiek ypač ūkiniame, yra rūgščių, kurios potencialiai gali nuėsti dažų spalvą. Kol siuvinėjat DMC ar Ancor standartiniais siūlais, nieko jiems neatsitiks. Problemos prasideda, kai pradedadt siuvinėt rankų dažymo siūlais (kaip ir DMC melanžiniai, CCT, kt) arba šilku.
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 31, 09:09)
Apie pusinius(kitaip dar vadinami daliniais)
Čia kaip jie pažymeti schemoi
Čia ne pusiniai, čia daliniai. Pusinius mergaitės jau paaiškino aukščiau. Tai yra pusė kryželio, t.y. nusiuvinėtas kryželis pirmyn ir nesugrįžta atgal.