Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(Mil@na @ 2009 07 31, 01:18)
Sveikos. Visų darbeliai tikrai nuostabūs- šaunuolės. Dar norėjau paklausti - kodėl visos rašote,kad darbelius plaunate su feiri??Ar su feiry geriau??? Ir dar dėl tų pusinių kryželių - ir aš nelabai juos suprantu-ar jie taip ir yra pažymėti schemoje??Ačiukas  4u.gif

Aš plaunu su minkštikliu kuris skirtas plaunant rankom, net pieštuka nugali biggrin.gif

Apie pusinius(kitaip dar vadinami daliniais)
Čia kaip jie pažymeti schemoi
user posted image
O čia iš siuvineju kryželiu žurnalo paaiškinimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 07 31, 08:58)
libaja - man taip pat nekrenta i akis tos demes, tikrai grazus darbelis  4u.gif  ir tavo albume uzmaciau tokias 3 lb grazias ir elegantiskas katytes, gal schemute butu galima.... ax.gif

AŽ prašau su mailu
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 19:02)
nagi nagi... rodausi ir ašsavo bėdą... Tik šiandien rėminimo salone žiauriai gerai nuteikė: padarė nuolaidą 6 Lt. ir dar padovanojo specialų kabliuką paveikslams kabint  bigsmile.gif O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais hihihi.gif. Bet man tai skaudu labai dėl tų "perėjimų"

Darbas labai gražus, ir rėmas fantastinis. Šešėliai man dar netgi gražiau - juk mes kartais pačios dažom kanvą, kad gauti po darbu kažkokią spalvą, o čia viskas gavosi natūraliai. Man labiau į akis krenta negerai išcentruotas apatinis tekstas.
QUOTE(tute28 @ 2009 07 30, 21:31)
Ar kas nors žino nors vieną siuvinėjantį vyrą?

Aš. Siuvinėtojų forume yra net vienas diedukas su bobute, kurie abu kartu siuvinėja daug metų. Ir į siuvinėtojų susitikimus abu atvažiuoja siuvinėtojo teisėmis.
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 31, 00:28)
O as niekada nesu plovus su Fairy. Net nezinau kodel kitos taip daro? Man irgi idomu kodel butent su Fairy plaunat savo darbelius. As visada su ukiniu arba paprastu muilu perplaunu savo darbelius.

Muile, tiek paprastame, tiek ypač ūkiniame, yra rūgščių, kurios potencialiai gali nuėsti dažų spalvą. Kol siuvinėjat DMC ar Ancor standartiniais siūlais, nieko jiems neatsitiks. Problemos prasideda, kai pradedadt siuvinėt rankų dažymo siūlais (kaip ir DMC melanžiniai, CCT, kt) arba šilku.
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 31, 09:09)
Apie pusinius(kitaip dar vadinami daliniais)
Čia kaip jie pažymeti schemoi

Čia ne pusiniai, čia daliniai. Pusinius mergaitės jau paaiškino aukščiau. Tai yra pusė kryželio, t.y. nusiuvinėtas kryželis pirmyn ir nesugrįžta atgal.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 31, 09:39)
Muile, tiek paprastame, tiek ypač ūkiniame, yra rūgščių, kurios potencialiai gali nuėsti dažų spalvą. Kol siuvinėjat DMC ar Ancor standartiniais siūlais, nieko jiems neatsitiks. Problemos prasideda, kai pradedadt siuvinėt rankų dažymo siūlais (kaip ir DMC melanžiniai, CCT, kt) arba šilku.

A mat kaip. Dekui uz info - ateityje zinosiu, nors dar kolkas niekada neteko siuvineti ranku dazymo siulais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 31, 10:39)
Čia ne pusiniai, čia daliniai. Pusinius mergaitės jau paaiškino aukščiau. Tai yra pusė kryželio, t.y. nusiuvinėtas kryželis pirmyn ir nesugrįžta atgal.

Vieni turi omeni šita, ir vadina kitaip, jai idėjau tai tikrai nebus pro šali, kam reikės ar bus neaišku visada galima paaiškinti.
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos 4u.gif Daug graziu darbeliujus cia pridariusios smile.gif As irgi jungiuosi prie jusu, savaitgali bandysiu nufotografuoti ir savo darbelius, pasirodyti visoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2009 07 31, 11:28)
Sveikos siuvinetojos  4u.gif Daug graziu darbeliujus cia pridariusios smile.gif As irgi jungiuosi prie jusu, savaitgali bandysiu nufotografuoti ir savo darbelius, pasirodyti visoms blush2.gif

Kaip smagu kai grupė plečiasi clap.gif
Sveika prisijungus ir lauksim nustebinant wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 31 liepos 2009 - 09:33
Sveikos mergaites,
Norejau pasiteirauti gal zinot sitos schemutes kokie siuliukai, nerandu kokios firmos, o taip noriu mazajai issiuvineti G raidele ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
pagal kodus tai atrodo DMC smile.gif
Atsakyti
Agnesk
Atsiusk man i el.pašta : ssamantaa999@gmail.com, pažiuresiu iš arčiau
Itariu kad DMC smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 31 liepos 2009 - 09:50
QUOTE(agnesk @ 2009 07 31, 10:38)
Sveikos mergaites,
Norejau pasiteirauti gal zinot sitos schemutes kokie siuliukai, nerandu kokios firmos, o taip noriu mazajai issiuvineti G raidele  ax.gif

Panasu, kad DMC
Atsakyti
Aciu uz pagalba smile.gif aciuks.gif
Atsakyti