Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(Mur mur @ 2009 08 08, 22:07)
na, bet siuvinejimui zymetis vis tik netinkantis g.gif

siuvinejimui kryziuku zymeti langelis - netinkamas, tik kitokiam siuvinejimui, kai reikalingas konturas ir detales. SIulau grazinti.

kaip skaiciuoti top 10

Forumu sarase prie temos paspausk ant skaiciaus kuris yra Atsakymai stulpelyje ir gausi ta savo top 10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 08 rugpjūčio 2009 - 21:34
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 08, 23:27)
Tai geriau tegul sukuria patyres dalyvis kuris zino kaip kurti ir kaip skaiciuoti top 10  blink.gif  dry.gif

O kaip daugiau išmoksi jei nepameginsi? unsure.gif
Kam reikės, tas ir pridės top10 mirksiukas.gif irnesakyk.gif
Tada sutvarkysiu ir aš ši rekala, dėkui liepsnikei

Nauja tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 08 rugpjūčio 2009 - 21:40
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 08, 22:36)
Tada sutvarkysiu ir aš ši rekala, dėkui liepsnikei

lotuliukas.gif as pasakiau ne tam, kad ikeltum, o tam, kam baisiai reikia, patys galetu paziureti. Nes mano nuomone zinuciu skaicius nerodo ju informatyvumo ir neduoda naudos koeficiento hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 08 rugpjūčio 2009 - 21:49
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 08, 23:47)
lotuliukas.gif  as pasakiau ne tam, kad ikeltum, o tam, kam baisiai reikia, patys galetu paziureti. Nes mano nuomone zinuciu skaicius nerodo ju informatyvumo ir neduoda naudos koeficiento hihihi.gif

Smagu kad tu turi savo nuomonę, aš išdalies tau pritariu, patirtis ne žinučiu skaičiui, na bet jei daugumai reikia, tegul buna . Man topas akiu nebado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 08, 22:47)
Nes mano nuomone zinuciu skaicius nerodo ju informatyvumo ir neduoda naudos koeficiento hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Aš tai nesuprantu kam tie top 10, ar čia kas lenktyniauja? Geriau palenktyniaukit kas daugiau kryžiukų padarys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 08 rugpjūčio 2009 - 21:58
QUOTE(Reska @ 2009 08 08, 23:57)
drinks_cheers.gif
Aš tai nesuprantu kam tie top 10, ar čia kas lenktyniauja? Geriau palenktyniaukit kas daugiau kryžiukų padarys...

Savo nuomonę išsakiau ankstesnioje žinutėjei, nėra ko kibti prie to top 10, jai kam reikia, tas ir pažes,juk niekam jis akiu neišbadys, tai ko čia bereikalo rietis nesuprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 08 rugpjūčio 2009 - 22:03
Sveikos. Tik neuzeik pas jus kokia dienele ir ziurek jau baiginejasi temuke. Nu ir plepses. Nebespeju su jumis - tiek prirodot visokiu grozybiu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 08 08, 22:16)
Sveikos. Tik neuzeik pas jus kokia dienele ir ziurek jau baiginejasi temuke. Nu ir plepses. Nebespeju su jumis - tiek prirodot visokiu grozybiu.  blink.gif

Pritariu biggrin.gif
Ir kaip Jūs viską spėjat g.gif . Gal turit dvi galvas ir dvi poras rankų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ŠAUNUOLĖS mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano siuvinejimo tempai siek tiek suletejo, nes atradau dar viena rankdarbiu rusi - dekupaza. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 08 08, 23:56)
Mano siuvinejimo tempai siek tiek suletejo, nes atradau dar viena rankdarbiu rusi - dekupaza.  rolleyes.gif

Jaučiu kaip sulėtėjo bigsmile.gif. tavo lėtas, kaip mano greitas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Jau maniau pasigirsiu greitu savo darbeliu, tai kur tau niekaip nepabaigiu rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti