Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(Jurgita L @ 2009 07 30, 21:54)
Sveikos siuvinetojos  4u.gif  As dar palyginus nesenai siuvineju ir ne taip greitai kaip jus  ax.gif bet noriu parodyti savo darbelius nors ju nera daug  ax.gif  Kitus kuriuos siuvinejau tiesiog nuotrauku nepasilikau ir negaliu jums parodyti  verysad.gif  Sitie darbeliai cia fotki

Šaunuolė esi. Gražūs tavo darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 30, 22:57)
Jurgita L
Gražus medelis biggrin.gif
O ta nameli veliau siuvinesi>? wub.gif

aciu uz gerus zodzius blush2.gif o sita nameliuka dabar siuvineju. jau baigiu stogiuka siuvineti visa biggrin.gif
Atsakyti
Jurgita L ---> Labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 19:02)
nagi nagi... rodausi ir ašsavo bėdą... Tik šiandien rėminimo salone žiauriai gerai nuteikė: padarė nuolaidą 6 Lt. ir dar padovanojo specialų kabliuką paveikslams kabint  bigsmile.gif O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais hihihi.gif. Bet man tai skaudu labai dėl tų "perėjimų"

viskas yra kuo geriausiai,net tas zmogus kuris nezino apie demes,tai net nepasakytu apie jas...labai grazus darbelis...saunuole 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Jurgita L @ 2009 07 30, 22:54)
Sveikos siuvinetojos  4u.gif  As dar palyginus nesenai siuvineju ir ne taip greitai kaip jus  ax.gif bet noriu parodyti savo darbelius nors ju nera daug  ax.gif  Kitus kuriuos siuvinejau tiesiog nuotrauku nepasilikau ir negaliu jums parodyti  verysad.gif  Sitie darbeliai cia fotki

grazus medelis ir busimas namelis thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Visų darbeliai tikrai nuostabūs- šaunuolės. Dar norėjau paklausti - kodėl visos rašote,kad darbelius plaunate su feiri??Ar su feiry geriau??? Ir dar dėl tų pusinių kryželių - ir aš nelabai juos suprantu-ar jie taip ir yra pažymėti schemoje??Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 31, 00:18)
Sveikos. Visų darbeliai tikrai nuostabūs- šaunuolės. Dar norėjau paklausti - kodėl visos rašote,kad darbelius plaunate su feiri??Ar su feiry geriau??? Ir dar dėl tų pusinių kryželių - ir aš nelabai juos suprantu-ar jie taip ir yra pažymėti schemoje??Ačiukas  4u.gif

Del fairio tai ir man idomu,nes as visada ukiniu muilu plaudavau ax.gif
O del kryziuku tai kur siuvinejau zvirbli taip ir buvo schemoj, ne uzspalvintas langelis, o toks istrizas bruksniukas. O dabar kur siuvineju aguona tai schemoj paprastai pazymeta, bet prie spalvu kodu ties atitinkamu zenklu rasoma "Half cross stitch" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 31, 00:18)
Sveikos. Visų darbeliai tikrai nuostabūs- šaunuolės. Dar norėjau paklausti - kodėl visos rašote,kad darbelius plaunate su feiri??Ar su feiry geriau??? Ir dar dėl tų pusinių kryželių - ir aš nelabai juos suprantu-ar jie taip ir yra pažymėti schemoje??Ačiukas  4u.gif

Oho, nue bet pas jus ir tempai plepejimo. Pusdieni nebuvau namie, o grizus jau randu nauja tema ir jos 5 puslapius prikalbeta. smile.gif Nu saunuoles, merginos !!!
-------------------

O as niekada nesu plovus su Fairy. Net nezinau kodel kitos taip daro? Man irgi idomu kodel butent su Fairy plaunat savo darbelius. As visada su ukiniu arba paprastu muilu perplaunu savo darbelius.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 19:02)
nagi nagi... rodausi ir ašsavo bėdą... Tik šiandien rėminimo salone žiauriai gerai nuteikė: padarė nuolaidą 6 Lt. ir dar padovanojo specialų kabliuką paveikslams kabint  bigsmile.gif O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais hihihi.gif. Bet man tai skaudu labai dėl tų "perėjimų"
Taigi: visas paveikslas, rėmo kampas, dėmės.

is tikro nesimato mirksiukas.gif kai tu zinai, tai ir matai ax.gif labai grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 21:58)
nugi tarp širdukių fonas rūūūūžavas sad.gif... O virš pirmosios kur iš arčiau nufotkinau tai išvis nuo lankelio kaip aureolė  doh.gif

Man tai atrodo, kad taip ir turi būti bigsmile.gif Ir derinasi ta dėm prie rėmo. Čia turbūt tik tau nepatinka, o man visai gražu. tongue.gif Beje čia tas pats kaip būna kirpykloje: išeini ir galvoji - kaip čia mane nukirpo baisiai, o visi aplinkiniai pradeda girti kaip gražiai apsikirpai... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 31, 00:15)
viskas yra kuo geriausiai,net tas zmogus kuris nezino apie  demes,tai net nepasakytu apie jas...labai grazus darbelis...saunuole 4u.gif  thumbup.gif
Vyras išsyk pamatė.. Bet paklausė, kaip padariau šešėlį lotuliukas.gif
QUOTE(cacukas @ 2009 07 31, 07:54)
Man tai atrodo, kad taip ir turi būti  bigsmile.gif Ir derinasi ta dėm prie rėmo. Čia turbūt tik tau nepatinka, o man visai gražu.  tongue.gif Beje čia tas pats kaip būna kirpykloje: išeini ir galvoji - kaip čia mane nukirpo baisiai, o visi aplinkiniai pradeda girti kaip gražiai apsikirpai...  doh.gif  rolleyes.gif
thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Ačiū visom už komplimentus ir palaikymą, paveikslas jau ieško vietos ant sienų smile.gif.

Jurgita L. mano vyras šituos bonsus visus 3 yra išsiuvinėjęs. Tik spalvas patys rinkom, tai tokie šviesesni pas mus yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 31 liepos 2009 - 07:34
Libaja tikrai gražu, ir pasakiškai atrodo irėmintas darbas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
libaja - man taip pat nekrenta i akis tos demes, tikrai grazus darbelis 4u.gif ir tavo albume uzmaciau tokias 3 lb grazias ir elegantiskas katytes, gal schemute butu galima.... ax.gif
Atsakyti