Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(dovyda @ 2009 08 08, 16:14)
mano markeris is Ka.siulai, VA TOKS

mano irgi toks, super išsilpauna, tik reikia skalauti kambario temp. vandeny, kažkada skalavau "lediniam" vandeny, tai liko pilki taškeliai, iš tolo nesimato, bet iš arti doh.gif

Mur mur o šis pieštukas kartais ne siuvėjų irankis??? g.gif
aš balta toki turiu (juodai medžiagai žimėtis), tai tuos taškelius su dantų šepetuku plaunu, nes kitaip matos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 08, 19:41)
stai, koks mano piestukas pirktas GA

panasu i kreidini piestuka. Pabandyk pavalyti sepeteliu kol medziaga sausa.

Instrukcijoje po juom berods parasyta, kad dingsta po pirmo plovimo g.gif, Bet va pavadinimas sukele abejoniu. Cia gali buti piestukas motyvamas nuo popieriaus perkelti ant medziagos lyginant per popieriu. Tada juo negalima tiesiai ant medziagos piesti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 08 rugpjūčio 2009 - 19:27
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 08, 20:20)
Bet va pavadinimas sukele abejoniu. Cia gali buti piestukas motyvamas nuo popieriaus perkelti ant medziagos lyginant per popieriu. Tada juo negalima tiesiai ant medziagos piesti  g.gif

tikriausia busi teisi. ant popierelio buvo kazkas pazymeta su lyginimu "Iron pattern pencil". kadangi lietuvisko apraso nebuvo, vokiskai nesuprantu, o angliskai vienintelis uzrasas, kuri auksciau uzrasiau, tai klausiau "paslaugiosios" pardavejos. ji prisieke, kad lengvai turi issiplaut doh.gif nors imk ir ant zlasties grazink. bandysiu isigyti, ta Pry firmos, turkio spalvos. idomu GA jais prekiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 08, 21:16)
tikriausia busi teisi. ant  popierelio buvo kazkas pazymeta su lyginimu "Iron pattern pencil". kadangi lietuvisko apraso nebuvo, vokiskai nesuprantu, o angliskai vienintelis uzrasas, kuri auksciau uzrasiau, tai klausiau "paslaugiosios" pardavejos. ji prisieke, kad lengvai turi issiplaut  doh.gif  nors imk ir ant zlasties grazink. bandysiu isigyti, ta Pry firmos, turkio spalvos. idomu GA jais prekiauja  g.gif

Tai jis lengvai ir issiplauna, tik paskirtis ne ta, ir naudojamas kitaip. Bet siaip, labai geras daiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 08 08, 00:27)
Mergaite kai jus nesate savo darbelius reminti ar jums deda paprasta stikla ar ne (ta esme stiklas neturi blizgesio)
Kaip kada. Paskutiniosios mano širdutės labai negražiai atrodė po antirefleksiniu, dėmės labai išryškėjo.
QUOTE(Dvi @ 2009 08 08, 00:54)
Žavus man šitas metrikiukas wub.gif
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 08, 16:10)
Vertinama labai priestaringai.
O kaip tau pačiai? Man tai labai "prie meno" wub.gif
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 08 08, 16:47)
Čia mano maži darbeliai:
Oi koki prikolistai thumbup.gif
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 08, 21:16)
idomu GA jais prekiauja  g.gif
Ne. Turi tik išnykstančius. Bet tų nepirk schmoll.gif . Markeriai turkio spalvos tikrai yra parduotuvėj Vilniaus g. O šitą tai manau kad gali gražint, turi tokią teisę.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 08 08, 22:45)
O šitą tai manau kad gali gražint, turi tokią teisę.

Pritariu, ir aš manau kad gali gražinti ji, ir tai pardavejai nepyragai bus lotuliukas.gif
Ir aš esu su tokia susidurusi doh.gif nebenoriu jos daugiau matyt, kol siuliuka anchor randa, ir dideleis skaičiais kainos užrašytos nemato, neapsikenčiu su tokiom schmoll.gif
Atsakyti
Pries aguona nieko blogo neturiu ko sakyti nes tikrai labai grazi wub.gif O kotas man graziau buna kai yra ilgesnis mirksiukas.gif
Paukstukai tai labai prikolni ir nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Ar kasnors kuria nauja temelia, žiuriu kitai neapsieisim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 08, 22:03)
Ar kasnors kuria nauja temelia, žiuriu kitai neapsieisim biggrin.gif

Sukurs mums ta tema dar visas puslapis prirasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 08, 21:25)
Tai jis lengvai ir issiplauna, tik paskirtis ne ta, ir naudojamas kitaip. Bet siaip, labai geras daiktas  ax.gif

na, bet siuvinejimui zymetis vis tik netinkantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 08, 23:06)
Sukurs mums ta tema dar visas puslapis prirasyti smile.gif

Na gerai, lekiu kurti naujos temelės mirksiukas.gif, o top 10 reikia skaičiuoti visas žinutes ar yra kur parašyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 08 rugpjūčio 2009 - 21:11
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 08, 22:10)
Na gerai, lekiu kurti naujos temelės mirksiukas.gif, o top 10 reikia skaičiuoti visas žinutes ar yra kur parašyta biggrin.gif

Tai geriau tegul sukuria patyres dalyvis kuris zino kaip kurti ir kaip skaiciuoti top 10 blink.gif dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 08 rugpjūčio 2009 - 21:27