Dantiste, man laaabai gražu
QUOTE(astisius @ 2009 08 08, 16:38)
Dantiste, man laaabai gražu
Aciu.
O sakykit kaunietes, kur jus visas priemones perkat? Norejau nusipirkt plastikines kanvos, ar tu juosteliu skirtukam siuvinet, bet va Lanoj nebuna, o daugiau nezinau kur ieskot ir guminiu lankeliu neturi, o mano plastikinis jau gabalais lupasi
Kibirkštėle, labai mieli paukstukai, ypac tas kur golfa eina zaist
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 08, 16:10)
Vertinama labai priestaringai. MB kaip didis meninykas apziurejo ir liepe dalipdyt dar viena lapuka Mamai parodziau tai sako: vajeee, kodel toks ilgas kotas?? Nu man tai ilgas kotas geriau negu trumpas Tai vat, laukiu jusu ivertinimu
nuostabi aguonėlė, mano akiai nieko nereikia keisti, tobula...
Dantiste
Man viskas labai gražuuuu
Kibirkštėle
Kokie prikolni pralinksmino mane
Man viskas labai gražuuuu
Kibirkštėle
Kokie prikolni pralinksmino mane
aš manyčiau, kad aguonėlei nieko netrūksta, man ji tokia lengva, tarsi vėjyje
kibirkstėle, mieli paukštukai
kibirkstėle, mieli paukštukai
Dantiste, man aguonele pats tas labai grazu
QUOTE(dovyda @ 2009 08 08, 17:14)
Dvi---> labai mielas metrikiukas
Dantiste--> man irgi kotas kuo ilgesnis graziau
kibirkstele---> zaismingi tavo zvirbliai
mano markeris is Ka.siulai, VA TOKS
Dantiste--> man irgi kotas kuo ilgesnis graziau
kibirkstele---> zaismingi tavo zvirbliai
mano markeris is Ka.siulai, VA TOKS
nu mano irgi toks, bet as tai net susibraizau linijas su juo, susitaskuoju kur reikai siuvineti, bet man jis dingsta net paseilinus biskiuka o kai idedu darbeli skalbti tai per akimirka isnyksta
kazin kodel tau taip ten gaunasi
Aciu uz pagyrimus mano aguonelei einu dabar savo zodiako mergaite siuvinet, gal greitu laiku vel pasirodysiu
kažkas ieškojo sudėtingų klasikinių paveikslų schemų anksčiau ,tai va radau tokį puslapį,kur viskas supersudėtinga
http://www.free-cros...istic/index.php
Dantiste-su ta aguonėle viskas gerai ,nieko jai netrūksta
http://www.free-cros...istic/index.php
Dantiste-su ta aguonėle viskas gerai ,nieko jai netrūksta
stai, koks mano piestukas pirktas GA
neissiplauna nei saltu, nei siltu vandeniu. 14lt ismesti kaip i bala.
tiesa, viskas vokiskai, gal yra kazkokie nurodymai pardaveja ta dien buvo tokia jauna ir atzagari, nieko ji nezinojo.....as jos paklausiau, kiek kainuoja servetele, o ji man atsove, kad reikia pirma nuskanuoti....nu, tai valioooo, to ir prasau
neissiplauna nei saltu, nei siltu vandeniu. 14lt ismesti kaip i bala.
tiesa, viskas vokiskai, gal yra kazkokie nurodymai pardaveja ta dien buvo tokia jauna ir atzagari, nieko ji nezinojo.....as jos paklausiau, kiek kainuoja servetele, o ji man atsove, kad reikia pirma nuskanuoti....nu, tai valioooo, to ir prasau