Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

Dvi --> Labai grazus darbeliai wub.gif
drafe --> Labukas, lauksiu pasirodant thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 08 rugpjūčio 2009 - 10:15
Jeeeetus kokios jus stropuoles... bigsmile.gif net pavidu pasidare.O as dabar negaliu net prisiliesti prie siuvinio verysad.gif nes po akiu operacijos dar 2 menesiu negalesiu krapstytis savo siuvinukuose..Tai groziuosi jusu darbeliais thumbup.gif ir jau tada jauciuosi kaip pati kaska pkrizevus lotuliukas.gif Tikrai darbeliai visu tiesiog nuostabus...ir nerinukai ,ir metrikiukas ir atvirute darbstuoles jus.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dvi, gražios dovanėlės thumbup.gif rėmelis labai tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 08, 10:23)
Dvi
Labas rytas.lauksim pasirodant smile.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 08, 10:47)
drafe --> Labukas, lauksiu pasirodant  thumbup.gif

butinai pasirodysiu savo procesiukus kai jau pradesiu nauja darbeli siuvineti mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos merginos
Nuostabus jusu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoles
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 07, 21:27)
Kita karta sudek schemas i www.dump.ru, nereiks visoms siusti

Visi adresai kurie baigiasi žodeliu RU man sunkiai įkandami lotuliukas.gif aš tik šiaip juokavau, iš tikrųjų tai nesunku ir šiaip persiųsti el. paštu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 07, 21:48)
Dzeine, Zundyte, kad tik macytu  smile.gif

Mergaites, kas naudojat zymejimo markerius, piestukus. sakykit, ar kai audini imerki i vandeni tas zymejimas iskart turi pranykti, ar reikia patrinti/paglamzyti? nusipirkau toki melyna piestuka GA. ant audinio kampelio pameginau papiesti, o tada praplauti. pasirode, kad taip visiskai lengvai neissiplauna. o gal per smarkiai ji spaudziau, per ryskias linijas dariau  g.gif  zinau, kad apie tai kalbeta n kartu. ale kol pati ko nors nepradedi daryti, tai atrodo viskas aisku.

Na aš su savo pieštuku galiu piešti ką noriu, o pakišus po vandeniu greitai išnyksta. rolleyes.gif
Esu skaičiusi, kad kai kuriuos tokius pieštukus tik po šaltu vandeniu reikia plauti. Gal tavo toks g.gif
Atsakyti
Labas mergytes ,seniai jau buvau pas jus uzklydus,darbeliai fantastiski wub.gif 4u.gif

Zinau kad ne i tema bet turiu prasyma ax.gif Mergaites prabalsuokit cia uz Kristina Bakanaite,mano brolio mergyte soka ,busim labai dekingi 4u.gif
http://whatson.delfi...72260999977_257

Kuo daugiau kartu tuo geriau,balsu kiekis neribotas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwyte: 08 rugpjūčio 2009 - 11:41
QUOTE(Dvi @ 2009 08 08, 00:16)
Ir dar padariau atviruką sesės mažyliui.

koks mielas atvirukas, nuostabi dovanele wub.gif

reiks pabandyti tik po saltu vandeniu pakisti audini papiesta tuo piestuku.

Astulia, dovyda, gal galite parodyti, kaip jusu markeriukai atrodo. buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 08 rugpjūčio 2009 - 11:52
čia kažkas klausė su kokiu stiklu rėmina ,tai man visada rėmina su matiniu stiklu,(gal jis ir yra antirefleksinis,nežinau)ir niekas nespindi,netgi sakyčiau išryškėja siuvinio faktūra ,lyg kryžiukai ryškesni,žodžiu man taip patinka ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 07, 19:39)
nėrinukai labai dailūs  wub.gif per vieną siūliuką ar ne?
aciuks.gif Taip, siuvinėju per vieną siūlą blush2.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 07, 19:47)
ruci  wub.gif ,  o kryžiukų smulkumas blink.gif
aciuks.gif notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos, ir vel visokiu groziu prigaminot wub.gif Pagaliau ir as galiu pasirodyt ax.gif Taip taip aguoneles zydi:
user posted image
Ziedas is arciau:
user posted image
Vertinama labai priestaringai. MB kaip didis meninykas apziurejo ir liepe dalipdyt dar viena lapuka biggrin.gif Mamai parodziau tai sako: vajeee, kodel toks ilgas kotas?? blink.gif Nu man tai ilgas kotas geriau negu trumpas lotuliukas.giflotuliukas.gif Tai vat, laukiu jusu ivertinimu ax.gif 4u.gif
Atsakyti