Dvi --> Labai grazus darbeliai
drafe --> Labukas, lauksiu pasirodant
Jeeeetus kokios jus stropuoles... net pavidu pasidare.O as dabar negaliu net prisiliesti prie siuvinio nes po akiu operacijos dar 2 menesiu negalesiu krapstytis savo siuvinukuose..Tai groziuosi jusu darbeliais ir jau tada jauciuosi kaip pati kaska pkrizevus Tikrai darbeliai visu tiesiog nuostabus...ir nerinukai ,ir metrikiukas ir atvirute darbstuoles jus..
Dvi, gražios dovanėlės rėmelis labai tinka
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 08, 10:23)
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 08, 10:47)
drafe --> Labukas, lauksiu pasirodant
butinai pasirodysiu savo procesiukus kai jau pradesiu nauja darbeli siuvineti
Sveikos merginos
Nuostabus jusu darbeliai saunuoles
Nuostabus jusu darbeliai saunuoles
QUOTE(Dvi @ 2009 08 07, 21:27)
Kita karta sudek schemas i www.dump.ru, nereiks visoms siusti
Visi adresai kurie baigiasi žodeliu RU man sunkiai įkandami aš tik šiaip juokavau, iš tikrųjų tai nesunku ir šiaip persiųsti el. paštu
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 07, 21:48)
Dzeine, Zundyte, kad tik macytu
Mergaites, kas naudojat zymejimo markerius, piestukus. sakykit, ar kai audini imerki i vandeni tas zymejimas iskart turi pranykti, ar reikia patrinti/paglamzyti? nusipirkau toki melyna piestuka GA. ant audinio kampelio pameginau papiesti, o tada praplauti. pasirode, kad taip visiskai lengvai neissiplauna. o gal per smarkiai ji spaudziau, per ryskias linijas dariau zinau, kad apie tai kalbeta n kartu. ale kol pati ko nors nepradedi daryti, tai atrodo viskas aisku.
Mergaites, kas naudojat zymejimo markerius, piestukus. sakykit, ar kai audini imerki i vandeni tas zymejimas iskart turi pranykti, ar reikia patrinti/paglamzyti? nusipirkau toki melyna piestuka GA. ant audinio kampelio pameginau papiesti, o tada praplauti. pasirode, kad taip visiskai lengvai neissiplauna. o gal per smarkiai ji spaudziau, per ryskias linijas dariau zinau, kad apie tai kalbeta n kartu. ale kol pati ko nors nepradedi daryti, tai atrodo viskas aisku.
Na aš su savo pieštuku galiu piešti ką noriu, o pakišus po vandeniu greitai išnyksta.
Esu skaičiusi, kad kai kuriuos tokius pieštukus tik po šaltu vandeniu reikia plauti. Gal tavo toks
Labas mergytes ,seniai jau buvau pas jus uzklydus,darbeliai fantastiski
Zinau kad ne i tema bet turiu prasyma Mergaites prabalsuokit cia uz Kristina Bakanaite,mano brolio mergyte soka ,busim labai dekingi 4u.gif
http://whatson.delfi...72260999977_257
Kuo daugiau kartu tuo geriau,balsu kiekis neribotas ax.gif
Zinau kad ne i tema bet turiu prasyma Mergaites prabalsuokit cia uz Kristina Bakanaite,mano brolio mergyte soka ,busim labai dekingi 4u.gif
http://whatson.delfi...72260999977_257
Kuo daugiau kartu tuo geriau,balsu kiekis neribotas ax.gif
QUOTE(Dvi @ 2009 08 08, 00:16)
Ir dar padariau atviruką sesės mažyliui.
koks mielas atvirukas, nuostabi dovanele
reiks pabandyti tik po saltu vandeniu pakisti audini papiesta tuo piestuku.
Astulia, dovyda, gal galite parodyti, kaip jusu markeriukai atrodo. buciau labai dekinga
čia kažkas klausė su kokiu stiklu rėmina ,tai man visada rėmina su matiniu stiklu,(gal jis ir yra antirefleksinis,nežinau)ir niekas nespindi,netgi sakyčiau išryškėja siuvinio faktūra ,lyg kryžiukai ryškesni,žodžiu man taip patinka
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 07, 19:39)
nėrinukai labai dailūs per vieną siūliuką ar ne?
Taip, siuvinėju per vieną siūlą QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 07, 19:47)
ruci , o kryžiukų smulkumas
Sveikos, ir vel visokiu groziu prigaminot Pagaliau ir as galiu pasirodyt Taip taip aguoneles zydi:
Ziedas is arciau:
Vertinama labai priestaringai. MB kaip didis meninykas apziurejo ir liepe dalipdyt dar viena lapuka Mamai parodziau tai sako: vajeee, kodel toks ilgas kotas?? Nu man tai ilgas kotas geriau negu trumpas Tai vat, laukiu jusu ivertinimu
Ziedas is arciau:
Vertinama labai priestaringai. MB kaip didis meninykas apziurejo ir liepe dalipdyt dar viena lapuka Mamai parodziau tai sako: vajeee, kodel toks ilgas kotas?? Nu man tai ilgas kotas geriau negu trumpas Tai vat, laukiu jusu ivertinimu