Ačiuks visom už pagyras mano žvėrims ir mikės pagalvytei. Blizguti11 jau ciuciuko grožis! Neatsilieki nuo senbuvių.Šaunuolė! Žvėrių schemą atsiųsiu vėliau. Atostogauju. Tokia keista mintis šovė. Ar kas nors žino nors vieną siuvinėjantį vyrą?
libaja, gražu. Gaila, kad dėmės niekaip nepasidavė tavo darbui. Bet svarbiausia, kiek širdies įdėta į patį darbą
Sveikos mielosios siuvinetojos! Labai labai grazus Jusu visu darbeliai, visoms po o as atejau pas Jus su klausimeliu, kaip atrodo ir kaip siuvinejama yra pusinis dygsnelis? ieskojau internete, bet neradau arba ieskot nemoku
Aciu is anksto uz pagalba!
QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 30, 21:31)
nugi tarp širdukių fonas rūūūūžavas ... O virš pirmosios kur iš arčiau nufotkinau tai išvis nuo lankelio kaip aureolė QUOTE(tute28 @ 2009 07 30, 21:31)
Ar kas nors žino nors vieną siuvinėjantį vyrą?
Aha, mano paraše pasidairyk Parašyta, kurie darbai vyro. Dabar jau Vervaco Kiss'ą įpusėjo, tipo, man vestuvių metinių dovaną daro, tik atsiprašė, kad bus maždaug apie lapkritį .
Papildyta:
QUOTE(Ewulia @ 2009 07 30, 21:55)
Sveikos mielosios siuvinetojos! Labai labai grazus Jusu visu darbeliai, visoms po o as atejau pas Jus su klausimeliu, kaip atrodo ir kaip siuvinejama yra pusinis dygsnelis? ieskojau internete, bet neradau arba ieskot nemoku
Na, kai visas kryžiukas - tai x, o pusinis arba / arba \. Žiūrint į katrą pusę siuvinėji.
QUOTE(Ewulia @ 2009 07 30, 20:55)
QUOTE(Ewulia @ 2009 07 30, 22:55)
Nelabai supratau klausimo jei ant aidos darai, tai tiesiog puse juosteles teturi but mano manimu.
O kur tu radai tapusini dygsni, jei schemoje tai tokio ilgumo linija turi buti kokia nupiešta
Florestina
Tai čia jie vadinami pusiniais?
Na aciu visoms!
ssamantaa, as tiesiog net zalio supratimo neturejau, kaip jis yra daromas tas dygsnelis. Ar kaip puse kryzelio ar kaip kitaip. Na dabar aisku, aciu dar kartelis
ssamantaa, as tiesiog net zalio supratimo neturejau, kaip jis yra daromas tas dygsnelis. Ar kaip puse kryzelio ar kaip kitaip. Na dabar aisku, aciu dar kartelis
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 30, 21:01)
O kur tu radai tapusini dygsni, jei schemoje tai tokio ilgumo linija turi buti kokia nupiešta
Florestina
Tai čia jie vadinami pusiniais?
Tu parašiai apie BS (ta linija nupiešta).
Taip čia pusiniai gryželiai, viršuje iš gerosios pusės, apačioje iš blogosios.
QUOTE(Ewulia @ 2009 07 30, 23:04)
Na aciu visoms!
atsiprašau tada aš kvaišela čia jau apie kažka kita galvojau
Aciu Tute28, lauksiu schemutes
Jurgita L
Gražus medelis
O ta nameli veliau siuvinesi>?
Gražus medelis
O ta nameli veliau siuvinesi>?