Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 30, 15:04)
Nesistengiu čia rodyt metrikų, bet šis labai man mielas  ax.gif

Koks fainutis. wub.gif
Atsakyti
dovyda aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
paukščiuk --> Labai dailus metrikas ojau rozine spalva wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
paukščiuk, kai aš jau tiek tų meškių mėlynai prisiuvinėjus, tai man tavo rožinis kaip visiškai naujas atrodo biggrin.gif labai mielas wub.gif
Atsakyti
pauksciuk, metrikutis thumbup.gif 4u.gif o man visvien grazus, pirmas ar 100-asis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 30 liepos 2009 - 15:59
nagi nagi... rodausi ir ašsavo bėdą... Tik šiandien rėminimo salone žiauriai gerai nuteikė: padarė nuolaidą 6 Lt. ir dar padovanojo specialų kabliuką paveikslams kabint bigsmile.gif O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais hihihi.gif. Bet man tai skaudu labai dėl tų "perėjimų"
Taigi: visas paveikslas, rėmo kampas, dėmės.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 20:02)
nagi nagi... rodausi ir ašsavo bėdą... Tik šiandien rėminimo salone žiauriai gerai nuteikė: padarė nuolaidą 6 Lt. ir dar padovanojo specialų kabliuką paveikslams kabint  bigsmile.gif O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais hihihi.gif. Bet man tai skaudu labai dėl tų "perėjimų"

Teko gerokai pasedėt kad pamatyčiau tas "dėmes"
Tikrai nieko ten baisaus nėra, nuteikai čia taip žiauriai doh.gif
Viskas tvarkoi, pasakiškas darbas, puikus rėmas, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 20:02)
nagi nagi... rodausi ir ašsavo bėdą... Tik šiandien rėminimo salone žiauriai gerai nuteikė: padarė nuolaidą 6 Lt. ir dar padovanojo specialų kabliuką paveikslams kabint  bigsmile.gif O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais hihihi.gif. Bet man tai skaudu labai dėl tų "perėjimų"

Nematau cia nieko blogo. Manau saunus darbas wub.gif
Graziai ireminta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 19:02)
O dėl tų dėmių, tai bendradarbės net klausinėjo, kaip aš čia taip siuvinį prie rėmo priderinau, su perėjimais hihihi.gif

Na man irgi derinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 19:02)
nagi nagi...

labai graži idėja tokį originalų vestuvių metriką daryt wub.gif o dėl tų dėmių... kai nežinai, tai ir atrodo, kad taip ir turi būti cool.gif
Atsakyti
sakykim, paguodėt ax.gif Žiūrėsiu kaip maniškis ryt įvertins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 18:02)

Labai gražu, o dėl dėmių- tai tiksliai atrodo, kad taip ir turi būti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 30, 19:38)
sakykim, paguodėt  ax.gif Žiūrėsiu kaip maniškis ryt įvertins  rolleyes.gif

ei ... apie kokias demes kalbat ?
nesuprantu ... nieko as cia nematau g.gif g.gif
Atsakyti