Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 30, 13:59)
Kas galetu parasyti top 10?

O kam jis reikalingas?? blink.gif Kam labai rupi gali ir pats paziureti, bet jo skelbimas jokios informacijos neteikia.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 30, 14:26)
O kam jis reikalingas??  blink.gif  Kam labai rupi gali ir pats paziureti, bet jo skelbimas jokios informacijos neteikia.

nepradekim tik barniu.. ax.gif beto tavo zinute siuo atveju irgi jokios informacijos neteikia... blink.gif o top 10 man teikia informacija ... zinau kurios aktyvesnes ... i kurias galima kreiptis ir greiciau sulaukt informacijos ...
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 30, 13:07)
Blackvork tai ne firma, o siuvinejimo budas wink.gif
Tradiciskai juodu siulu, bet galima ir eksperimentuoti

o tas povas irgi is ten? noriu to povo 7taskeboruze@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 30 liepos 2009 - 13:35
QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 30, 15:29)
nepradekim tik barniu..  ax.gif  beto tavo zinute siuo atveju irgi jokios informacijos neteikia...  blink.gif  o top 10 man teikia informacija ... zinau kurios aktyvesnes ... i kurias galima kreiptis ir greiciau sulaukt informacijos ...

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 30, 14:33)
o tas povas irgi is ten? noriu to povo 7taskeboruze@gmail.com   4u.gif

As neturiu. Tiesiog parodziau, kad galima blackwork'u (juoduoju siuvinejimu) eksperimentuoti ir siuvineti spalvotai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 30 liepos 2009 - 13:55
ei klaipedietes .. tai kiek kainuoja medziaga ? blush2.gif
Atsakyti
Pirmiausia dėkui Florestinai už puiku kryželiu kampeli wub.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 30, 16:18)
ei klaipedietes .. tai kiek kainuoja medziaga ?  blush2.gif

Na ne iš klaupedos aš,negaliu atsakyti ... O kokios kainos šiauliuose?
Bet girdėjau kad yra kažkada buve gariunu turgui siuvinejimo medžiagos, ir kaip visada ten viskas papigiaja biggrin.gif bet pati tai niekada nesu mačiusi..
Atsakyti
Na,Jus ir greituoles,-tik spek skaityti. Visu darbeliai super smile.gif
Atsakyti
nespejau anoj temoj tutes pagirt, laaabai grazus gyvunijos paveikslas 4u.gif

ir blizgucio jorksiriukas super thumbup.gif sekmes pabaigt ax.gif

o as siandien PABAIGIAU afrikiecius doh.gif uffff...liko dar du sokejelius apdygsniuot (BS) mirksiukas.gif tada praplaunu ir parodysiu jums. va tik dar nesugalvoju kaip cia iremint ax.gif na gal jums kokiu minciu kils drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš tai ateinu su pagelbos šauksmu help.gif

kuri užmatysit kur nors šitą paveiksliuką - būkit geros, padėkit tetai mirksiukas.gif
svarbu - kad schema būtų visa, nes kiek esu radusi - iki šiol - visur trūksta 1 dalies:

Sveikos, as kazkda ieskojau vienai forumietei sios mergaites, bet is tikro buvo visos schemos ne pilnos. Ne per seniausiai kazkokiame rusu puslapyje vel ja aptikau ir lygtai pilna schema, esu namuose issisaugojus, vakare kai grisiu - perzvelgsiu ir parasysiu.

Visoms daug 4u.gif uz grazius darbus, kurie mums kaip varomoji jega bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 30, 15:18)
ei klaipedietes .. tai kiek kainuoja medziaga ?  blush2.gif

apie 40lt

Nesistengiu čia rodyt metrikų, bet šis labai man mielas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Paukščiukas
Ta rožinė spalva tiesiog super wub.gif wub.gif
Dailutis siuvinys ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti