Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio ir kosmetikos informacinė tarnyba

QUOTE(emiliuxas @ 2010 01 11, 17:26)
jei megstate naturaluma ir nereikia ypatingai spakliupoti tai siulyciau kokybiska mineraline pudra, ne kokia lorealio, ar pan. o tikrai naturalia kaip kad everyday minerals ar bare minerals ar kita panasia, bus tikrai naturalu, nekenks odai,suteks naturalaus svytejimo...

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 01 03, 18:14)
Sveikos  4u.gif  Niekada nesu naudojus jokių pudrų ir pan. priemonių odai. O dabar sugalvojau išbandyt, tik neįsivazduoju, ką rinktis: kreminę pudrą/kompaktinę/birią/mineralinę/dar kokią nors? blush2.gif
Maskuoti man nėra ką, norėtųsi, kad kažkiek lygintų veido spalvą, atrodytų kuo natūraliau. Veido oda sausa, žiemą linkusi rausti nuo šalčio. Laukiu patarimų  4u.gif

Aš tai siūlyčiau arba kremą su spalva-dieninis,drėkinamasis kremas su spalva yra įvairių firmų arba "Egipto žemę" iš BI-KOR.Tiek su tuo tiek su anuo atrodysi natūraliai ir nesprisipudravus,o lenvai,natūraliai parudus,žinoma jai neperlenksi lazdos įpač su "Egipto žeme".Jai nori kažką pigiau tai rinkis kokį makiažo pagrindą,pvz.Maxfaktor Color adapt,tik atsargiai su spalva,neišsirink per tamsios,rinkis kuo panašiasnę į natūralią savo odos spalvą,nes labai baisiai atrodo,gatvjėje panelės kaip su kaukėm,o ypač jai šviesiaplaukės.
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2010 01 11, 16:26)
jei megstate naturaluma ir nereikia ypatingai spakliupoti tai siulyciau kokybiska mineraline pudra, ne kokia lorealio, ar pan. o tikrai naturalia kaip kad everyday minerals ar bare minerals ar kita panasia, bus tikrai naturalu, nekenks odai,suteks naturalaus svytejimo...

O per internetą tai nesiūlyčiau pradžioj pirkt,nes nemokės spalvos išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 13, 00:09)
O per internetą tai nesiūlyčiau pradžioj pirkt,nes nemokės spalvos išsirinkti.

pvz. Bare Escentuals paletė labai plati ir nesunkiai gali nutaikyti reikiamą atspalvį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 13, 07:56)
pvz. Bare Escentuals paletė labai plati ir nesunkiai gali nutaikyti reikiamą atspalvį  rolleyes.gif

O tai jūs siūlot jai parsisiūst visą paletę mėginukų iš kurių tiks tiktai vienas.Skamba kaip pinigų švaistymas. :4u:Tada geriau aš siūlyčiau egipto žeme iš BI-KOR,šita yra orginali,yra dar ir daugiau tų egipto žemių,bet gražiausią atspalvį tai šita duoda,kitos turi tikį orandžinį.Egipto žemę siūlau nes ji puikiai prisitaiko prie odos,spavą išgauni tokio tamsumo kokio nori,šeip turi visokių gydomūjų savybių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 13 sausio 2010 - 13:52
QUOTE(astor @ 2010 01 13, 15:43)
O tai jūs siūlot jai parsisiūst visą paletę mėginukų iš kurių tiks tiktai vienas.Skamba kaip pinigų švaistymas. :4u:Tada geriau aš siūlyčiau egipto žeme iš BI-KOR,šita yra orginali,yra dar ir daugiau tų egipto žemių,bet gražiausią atspalvį tai šita duoda,kitos turi tikį orandžinį.Egipto žemę siūlau nes ji puikiai prisitaiko prie odos,spavą išgauni tokio tamsumo kokio nori,šeip turi visokių gydomūjų savybių.

Na, jei oda šviesi, tai tikrai nerekomenduočiau EŽ schmoll.gif , nes tokiai odai ji ir per tamsi gerokai, ir šiaip turi oranžinio atspalvio. Pati turėjau "BI KOR", todėl žinau, ką sakau cool.gif Daug kam atrodo, kad EŽ gražiai "pasirudina" ir dailiai atrodo veidas, bet realiai tik oranžinį efektą duoda šviesiai odai cool.gif Taip pat "pasakos" apie EŽ gydomąsias savybes - sudėty talkas, parabenai ir t.t.
Kitas mineralinės pudros variantas "Everyday Minerals" (yra ir tema kosmetikos gamintojų subforume). Tai nebrangi kosmetika. Atspalvių pasirinkimas gausus ir pagal forumiečių atsiliepimus galima jį išsirinkti. Taip pat jie gali atsiųsti nemokamą mėginėlių rinkinį atspalvius pabandyti 4u.gif Vaizdas su mineraline pudra labai natūralus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 sausio 2010 - 14:26
QUOTE(astor @ 2010 01 13, 13:43)

nu kad kaip ir nesiūliau mėginukų siųstis mastau.gif
interneto puslapyje yra pakankamai išsamūs aprašymai ir visas vadovas, kaip tą spalvą išsirinkti. aš nesunkiai išsirinkau, draugės irgi nutaikė.

dėl EŽ pritariu Victorious, netinka nenorinčioms būti rudmėsytėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 13, 15:22)
nu kad kaip ir nesiūliau mėginukų siųstis mastau.gif
interneto puslapyje yra pakankamai išsamūs aprašymai ir visas vadovas, kaip tą spalvą išsirinkti. aš nesunkiai išsirinkau, draugės irgi nutaikė.

dėl EŽ pritariu Victorious, netinka nenorinčioms būti rudmėsytėmis  biggrin.gif

Dėl EŽ,tai reikia pirkt orginalą,nes ta tikroji rudina o ne orandžinė ir parudina tiek kiek nori.Nereikia daug dėt,jai oda balta ir nori tik sveiko paraudimo,tai vos vos ir brūgštelni sukamaisiais judesiais ir tikrai netapsi nei orandžinė,nei pajuodus.
Aš nieko nesakau,gal geros ir tos kur jūs siūlot,aš nesu bandžius,tai negaliu ginčytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 13 sausio 2010 - 15:32
QUOTE(astor @ 2010 01 13, 17:28)
Dėl EŽ,tai reikia pirkt orginalą,nes ta tikroji rudina o ne orandžinė ir parudina tiek kiek nori.Nereikia daug dėt,jai oda balta ir nori tik sveiko paraudimo,tai vos vos ir brūgštelni sukamaisiais judesiais ir tikrai netapsi nei orandžinė,nei pajuodus.

Tai aš ir turėjau tą originalą iš "Erdesos" skyrelio biggrin.gif Baltai odai jokiu būdu schmoll.gif Ji suteikia ne "sveiką paraudimą" ar įdegį, o rudmėsišką efektą cool.gif Tarp "Olialia" labai populiari EŽ g.gif Šiaip galima rast žymiai natūraliau atrodančių ir oranžinio atspalvio neturinčių bronzantų. Skonio reikalas, tsakant ax.gif
http://m.lrytas.lt/-...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 sausio 2010 - 15:46
QUOTE(Victorious @ 2010 01 13, 15:37)
Tai aš ir turėjau tą originalą iš "Erdesos" skyrelio biggrin.gif Baltai odai jokiu būdu schmoll.gif Ji suteikia ne "sveiką paraudimą" ar įdegį, o rudmėsišką efektą  cool.gif Tarp "Olialia" labai populiari EŽ g.gif Šiaip galima rast žymiai natūraliau atrodančių ir  oranžinio atspalvio neturinčių bronzantų. Skonio reikalas, tsakant  ax.gif
http://m.lrytas.lt/-...

Geras straipsnis thumbup.gif lotuliukas.gif Šeip aplamai visas pudras reik rinktis tik tonu tamsesnias už savo odos spalvą ir nepadauginti.Man tai žiemą geriausias variantas kremas su spalva ir drėkina ir spalva suvienodina ir nuo aplinkos poveikio saugo.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 13, 15:54)
Geras straipsnis thumbup.gif  lotuliukas.gif Šeip aplamai visas pudras reik rinktis tik tonu tamsesnias už savo odos spalvą ir nepadauginti.Man tai žiemą geriausias variantas kremas su spalva ir drėkina ir spalva suvienodina ir nuo aplinkos poveikio saugo.

pudros spalva turi idealiai atitikti veido spalvą. jei norisi paryškinimų, tam yra skaistalai ir bronzantai, bet pudros spalva turi atitikti tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 13, 16:08)
pudros spalva turi idealiai atitikti veido spalvą. jei norisi paryškinimų, tam yra skaistalai ir bronzantai, bet pudros spalva turi atitikti tiksliai.

Aš turėjau omenį jai panelės nori atrodyt šiek tiek rudesnės nei yra ištikrūjų.O kaip spalva turi atitikt tai aš žinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 13, 17:45)
Aš turėjau omenį jai panelės nori atrodyt šiek tiek rudesnės nei yra ištikrūjų.O kaip spalva turi atitikt tai aš žinau.  mirksiukas.gif

Tokiu atveju vistiek reikia rinktis savo odos spalvos krempudra ir naudoti saules pudra.

Jei rasosi su e, prisimink tai kaip sutrumpinimas nuo jeigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 13 sausio 2010 - 17:53