Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio ir kosmetikos informacinė tarnyba

QUOTE(ambicija @ 2009 12 20, 12:33)
Sally Hansen"nail growth miracle", Kur dingo šis nagų stipriklis?
Tik su juo uzsiauginau nerealiai stiprius ir ilgus nagus per greita laika, bet kur jis dingo? Niekur nebera pirkti! Ne vienam mieste ir miestelyje ieskojau, kaip taip gali buti? sad.gif

Is tikro toks geras?Kokie tavo nagai?
Atsakyti
taip, geresnis uz visus nail tekus, nes nereikia bijot, kad pernaudosi ir prades vel luzinet, nu geresnio lako nesu turejus, SM forume jau buvo aptartas ir isgirtas, po geliniu nagu nueimimo super dalykelis jis man buvo, tokie grazus nagai buvo sad.gif o dabar vargstu su nail teku, tai padauginu, tai dar kas...
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2009 12 20, 12:33)
Sally Hansen"nail growth miracle", Kur dingo šis nagų stipriklis?
Tik su juo uzsiauginau nerealiai stiprius ir ilgus nagus per greita laika, bet kur jis dingo? Niekur nebera pirkti! Ne vienam mieste ir miestelyje ieskojau, kaip taip gali buti? sad.gif

po geliniu nagu nuemimo isvis nebuvo nagu, o ir siaip niekada jie neuzaugdavo schmoll.gif
Atsakyti
sita sally hansen ir as bandzius. Tikrai geras produktas. Su juo ir as buvau stiprius uzsiauginus, nes seip manieji megsta luzinet..tai rimtai nebera jo prekyboje? kazkaip neatkreipiau demesio.. g.gif
Atsakyti
parekomenduoki gera apsauga nuo karcio plaukams, dziovinant fenu g.gif nelabai randu temose apie tai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 22, 12:35)
sita sally hansen ir as bandzius. Tikrai geras produktas. Su juo ir as buvau stiprius uzsiauginus, nes seip manieji megsta luzinet..tai rimtai nebera jo prekyboje? kazkaip neatkreipiau demesio..  g.gif

nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 22, 22:48)
parekomenduoki gera apsauga nuo karcio plaukams, dziovinant fenu  g.gif  nelabai randu temose apie tai..  4u.gif

TBS melyniu purskiklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 12 23, 14:34)
TBS melyniu purskiklis thumbup.gif

user posted image

sitas? o jis ne dazytiems plaukams? ir ar neriebina plauko? 4u.gif
Atsakyti
Dazytiem,saugo nuo karscio ir UV,visiskai neriebina,kaip tik lengvas ir kvepia melynem mirksiukas.gif Pabandyt galima pardej,man konsultante pries metus kokius apipurske plaukus tiesiog parduotuvej smile.gif
Atsakyti
aciu Malena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Niekada nesu naudojus jokių pudrų ir pan. priemonių odai. O dabar sugalvojau išbandyt, tik neįsivazduoju, ką rinktis: kreminę pudrą/kompaktinę/birią/mineralinę/dar kokią nors? blush2.gif
Maskuoti man nėra ką, norėtųsi, kad kažkiek lygintų veido spalvą, atrodytų kuo natūraliau. Veido oda sausa, žiemą linkusi rausti nuo šalčio. Laukiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 01 03, 19:14)
Sveikos  4u.gif  Niekada nesu naudojus jokių pudrų ir pan. priemonių odai. O dabar sugalvojau išbandyt, tik neįsivazduoju, ką rinktis: kreminę pudrą/kompaktinę/birią/mineralinę/dar kokią nors? blush2.gif
Maskuoti man nėra ką, norėtųsi, kad kažkiek lygintų veido spalvą, atrodytų kuo natūraliau. Veido oda sausa, žiemą linkusi rausti nuo šalčio. Laukiu patarimų  4u.gif

jei megstate naturaluma ir nereikia ypatingai spakliupoti tai siulyciau kokybiska mineraline pudra, ne kokia lorealio, ar pan. o tikrai naturalia kaip kad everyday minerals ar bare minerals ar kita panasia, bus tikrai naturalu, nekenks odai,suteks naturalaus svytejimo...
Atsakyti