Nagai gelsta nuo tamsių,raudonų atspalvių nagų lakų.Kad negelstų nagai reik naudot nagų lako pagrindą,prieš padengiant spalvotu laku.Su citrina kiek esu bandžius šviesint tai ji man persilpna,tai naudoju citrinos rūgštelę,tai net nuo mėlynių pajuodusias panages atmirko.
Man gelsta nuo nailteko, ryškių nagų lakų vengiu, bet kolkas dar nenoriu baigti naudoti nailteką, nes nagai pastebimai atsigauna, tik va, kad geltonuoja...
Man gelsta nuo nailteko, ryškių nagų lakų vengiu, bet kolkas dar nenoriu baigti naudoti nailteką, nes nagai pastebimai atsigauna, tik va, kad geltonuoja...
Ar jūs kalbant apie nagų stiprinimo priemonę nuo sluoksniavimosi?Jai apie ją tai nagai tikrai sustiprėja ir auga geriau,bet,kad gelstų tai nežinau,tikrai nebepamenu,jau seniai naudojau,be to mėgstu raudonus nagų lakų atspalvius.
Ar jūs kalbant apie nagų stiprinimo priemonę nuo sluoksniavimosi?Jai apie ją tai nagai tikrai sustiprėja ir auga geriau,bet,kad gelstų tai nežinau,tikrai nebepamenu,jau seniai naudojau,be to mėgstu raudonus nagų lakų atspalvius.
Dėl priemonių tai taip kiekvienam skirtingai kaip ir su plaukų dažais ar kremais.Dar gali gelsti ir nuo nagų lako valiklio,juk karts nuo karto nuvalot užteptą Nailteko sluoksnį ir tepat naują.
Dėl priemonių tai taip kiekvienam skirtingai kaip ir su plaukų dažais ar kremais.Dar gali gelsti ir nuo nagų lako valiklio,juk karts nuo karto nuvalot užteptą Nailteko sluoksnį ir tepat naują.
Gal kam pasirodys naudinga patarimai manikiūrui ir pedikiūrui namų sąlygomis man asmeniškai buvo naujiena, kad nėra svarbu, kokia kryptimi dildinti nagus, nes svarbiausia - tai daryti švelniai ir neperspausti dildės
Sally Hansen"nail growth miracle", Kur dingo šis nagų stipriklis? Tik su juo uzsiauginau nerealiai stiprius ir ilgus nagus per greita laika, bet kur jis dingo? Niekur nebera pirkti! Ne vienam mieste ir miestelyje ieskojau, kaip taip gali buti?
"You become responsible, forever, for what you have tamed."Antoine de Saint-Exupery