Norėčiau įsigyti pudrą iš Make up forever. Ar KAUNE ja prekiaujama tik Akropolio Sarmoje?
QUOTE(Pichouette @ 2011 03 20, 20:21)
Kur gauti tokio auskinio lako,gal kas uzmatet?
man rodos, čia ne lakas, o taip vadinama folija (nail foil), tokia plėvelė, jų įvairių raštų būna, specialiu laku (klijais) lakuojami nagai, palaukiama, kol nudžius ir tada klijuojama ta plėvelė ir nuplėšiama, raštas lieka ant nago ir išgaunami tokie blizgūs nagai deja Lietuvoj nemačiau pirkti
e-bay buvau radusi Amerikoj parduoda, bet deja į Lietuvą nesiunčia...
Jei kur nors matėt pirkti, aš ir norėčiau įsigyti
noreciau ir as tokiu nagu
QUOTE(agnite @ 2011 02 11, 11:40)
Norėčiau įsigyti pudrą iš Make up forever. Ar KAUNE ja prekiaujama tik Akropolio Sarmoje?
Tik ten, kur paminejot, nors pries perkant dar paskaitykit atsiliepimus apie kremines pudras, nelabai jau ji verta tu pinigu
nori suzinoti daugiau apie tendencijas,kuno prieziura,bei geriausia ir tinkamiausia kosmetika uz preinama kaina?Prisijunk ir ieskokime geriausio kartu! http://www.facebook....197535396953195.
QUOTE(Stichija @ 2011 04 17, 17:40)
Tik ten, kur paminejot, nors pries perkant dar paskaitykit atsiliepimus apie kremines pudras, nelabai jau ji verta tu pinigu
Na jau panaudojau ją nemažai laiko. Priekaištų neturiu. Žinoma, norėtųsi dar kažko idealesnio
gal zinote is kur galima atsisiusti beauty blender kempine makiazui ?
Laba diena,
Gavau dovanų "grynojo augalų distiliato (hidroliato), laukinių levandų vandens", gal pusę metų buvau užmiršusi kad tokį daiktą turiu, šiandien pabandžiau ir pasirodė jis labai jau specifinio kvapo rašo kad galioja iki 2011 metų rugpjūčio. gal dar kuri turit tokį daiktą ir jis pas jus irgi tokio pat keisto kvapo? ar maniškis čia ankščiau laiko suseno? ir gal galit patart kaip jį naudot kaip prausiklį, maišyt su vandeniu? pirmą kartą turiu tokį dalyką tai žalio supratimo nėra nei kaip nei su kuo
Gavau dovanų "grynojo augalų distiliato (hidroliato), laukinių levandų vandens", gal pusę metų buvau užmiršusi kad tokį daiktą turiu, šiandien pabandžiau ir pasirodė jis labai jau specifinio kvapo rašo kad galioja iki 2011 metų rugpjūčio. gal dar kuri turit tokį daiktą ir jis pas jus irgi tokio pat keisto kvapo? ar maniškis čia ankščiau laiko suseno? ir gal galit patart kaip jį naudot kaip prausiklį, maišyt su vandeniu? pirmą kartą turiu tokį dalyką tai žalio supratimo nėra nei kaip nei su kuo
QUOTE(Vook @ 2011 07 08, 12:30)
Laba diena,
dėl kvapo nieko nepasakysiu, bet naudojamas purškiant tiesiai ant odos, leidžiant nudžiūt http://kvapai.aromat.../produktas/505/