Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio ir kosmetikos informacinė tarnyba

QUOTE(Porcelianinė @ 2011 01 20, 11:50)
Ar panasu i kuriuos nors is siu?

čia kiek matau tokie labiau matiniai, reiktų ieškoti su blizgučiu, nes bent toje foto ten matau aukso spindesį. reiktų ieškoti su blizgučiais jei būtent tokių ieškote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2011 01 04, 04:24)
Gal kas patarsite, labai ieskau Bell firmos lupu dazu, jie lenkiski, raudona tubele su auksiniu uzrasu. Buvau ir stoty, ir kalvariju turguj, ir europos perejoj,  bet reikiamos spalvos nerandu, gal kas naudojat, ir zinot, kur platus pasirinkimas spalvu? Mano mama juos gal jau 10 metu naudoja, ir vis praso nupirkti, o dabar va niekaip negaunu  doh.gif

Tokio "slamstelio" pilna Vilkpedes bazese...
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 01 20, 11:50)
Ar panasu i kuriuos nors is siu?
user posted image

į šiuos panašiausia manau..
man dar panašu į šiuos, tą šviesiai žalią spalvytė dešiniau g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 22, 10:53)
į šiuos panašiausia manau..
man dar panašu į šiuos, tą šviesiai žalią spalvytė dešiniau  g.gif

Givenchy cia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 01 22, 14:56)
Givenchy cia?  4u.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 01 19, 17:32)
Merginos, gal numanot kokio atspalvio sie seseliai? Vis bandau atitaikyt, bet nesekmingai.

Paziurekit Ruby Rose seseliu paletes (berods nedidele, pailga, ~12 spalvyciu, permatomu dangteliu) - turejau kazkada su zalsvais atspalviais, tai man rodos ir tokia buvo.

Visas kitas rieketu eit ir testuot kaip realybej, nes foto gali vienaip atrodyt, o uztepus kitaip. Na gla ir verta tada pereit samas, kristianas, drogus ir tt ir izuret ka turi is salotinio repertuaro ir bandyt.
Atsakyti
Sveikos, noriu isigyti rutuliukus arba bronzata. Gal galite kazka parekomenduoti? unsure.gif Is kokios firmos geriau? brozatas ar rutuliukai? g.gif Bciau dekinga labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elektronlituokle @ 2011 01 31, 22:54)
Sveikos, noriu isigyti rutuliukus arba bronzata. Gal galite kazka parekomenduoti? unsure.gif  Is kokios firmos geriau? brozatas ar rutuliukai? g.gif  Bciau dekinga labai uz pagalba  4u.gif

trečia tema apie bronzantus http://www.supermama...?...6643&st=444 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
is kur galima uzsisakti NARS kosmetikos ( be tarpininkiu), nes HQHAIR.com nebeprekiauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beiley @ 2011 02 01, 18:03)
Sveikos,
is kur galima uzsisakti NARS kosmetikos ( be tarpininkiu), nes HQHAIR.com nebeprekiauja  4u.gif

http://eu.strawberry...om/makeup/nars/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 01, 00:57)

Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beiley @ 2011 02 01, 18:03)
Sveikos,
is kur galima uzsisakti NARS kosmetikos ( be tarpininkiu), nes HQHAIR.com nebeprekiauja  4u.gif

asos pradejo prekiaut mirksiukas.gif
Atsakyti