Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio ir kosmetikos informacinė tarnyba

Sveikos!kaip ant pakuotes angliskai raso aliuminio druskos?ar tai aliumin choliridas?kiek skaiciau,supratau,kad jis yra vienas is kenksmingu medziagu?
Atsakyti
Nesugalvojau kur dar paytalpinti savo skelbimą 4u.gif

Už protingą kainą pirkčiau, padėvėtą ar naują lagaminelį
kosmetikai, su išskleidžiamais stalčiukais, geros būklės.
Pasiūlymai į až.
gali būti nebūtinai metalinis, svarbu talpus ir gerai išlaikytas.

Atsakyti
labas 4u.gif
nerandu soliariumo temos,gal galit padeti?
o gal sioje temoje atsakytumet i klausima,kodel degu as soliariume raudonai,per daug min imu? g.gif nors nepersistengiau,pirma karta ejau 7 min,antra 8 min,ir siandien 10min .darau pertraukas po 2 dienas tarp ejimu,ir nesu labai baltaode,ir sauleje niekada raudonai nedegu g.gif ,ejau pries pusmeti i soliariuma tai taip nebudavo,idegdavau rudai g.gif
Atsakyti
Gal kas patarsite, labai ieskau Bell firmos lupu dazu, jie lenkiski, raudona tubele su auksiniu uzrasu. Buvau ir stoty, ir kalvariju turguj, ir europos perejoj, bet reikiamos spalvos nerandu, gal kas naudojat, ir zinot, kur platus pasirinkimas spalvu? Mano mama juos gal jau 10 metu naudoja, ir vis praso nupirkti, o dabar va niekaip negaunu doh.gif
Atsakyti
Nepasimetusi,gal pabandykite paziureti zirmunuose minsko " IKI " zemutiniam aukste,ten kazkada berods maciau sios kosmetikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 05 sausio 2011 - 22:37
QUOTE(EWI @ 2011 01 05, 22:35)
Nepasimetusi,gal pabandykite paziureti zirmunuose minsko " IKI " zemutiniam aukste,ten kazkada berods maciau sios kosmetikos.

Aciu, siandien buvau, ir kaip tik radau reikalinga spalva 4u.gif
Atsakyti
Dziugu smile.gif
Atsakyti
user posted image

Merginos, gal numanot kokio atspalvio sie seseliai? Vis bandau atitaikyt, bet nesekmingai.
Atsakyti
salotine spalva ir tiek cool.gif
Atsakyti
ir man panšu į salotinius tik dar lyg su auksiniais blizgučiais.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 01 20, 10:27)
ir man panšu į salotinius tik dar lyg su auksiniais blizgučiais.

Ar panasu i kuriuos nors is siu?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Porcelianinė: 20 sausio 2011 - 10:54
gal zinote ar kaune pardavinejama inglot kosmetika ir kur ax.gif
Atsakyti