Sveikos!kaip ant pakuotes angliskai raso aliuminio druskos?ar tai aliumin choliridas?kiek skaiciau,supratau,kad jis yra vienas is kenksmingu medziagu?
labas
nerandu soliariumo temos,gal galit padeti?
o gal sioje temoje atsakytumet i klausima,kodel degu as soliariume raudonai,per daug min imu? nors nepersistengiau,pirma karta ejau 7 min,antra 8 min,ir siandien 10min .darau pertraukas po 2 dienas tarp ejimu,ir nesu labai baltaode,ir sauleje niekada raudonai nedegu ,ejau pries pusmeti i soliariuma tai taip nebudavo,idegdavau rudai
nerandu soliariumo temos,gal galit padeti?
o gal sioje temoje atsakytumet i klausima,kodel degu as soliariume raudonai,per daug min imu? nors nepersistengiau,pirma karta ejau 7 min,antra 8 min,ir siandien 10min .darau pertraukas po 2 dienas tarp ejimu,ir nesu labai baltaode,ir sauleje niekada raudonai nedegu ,ejau pries pusmeti i soliariuma tai taip nebudavo,idegdavau rudai
Gal kas patarsite, labai ieskau Bell firmos lupu dazu, jie lenkiski, raudona tubele su auksiniu uzrasu. Buvau ir stoty, ir kalvariju turguj, ir europos perejoj, bet reikiamos spalvos nerandu, gal kas naudojat, ir zinot, kur platus pasirinkimas spalvu? Mano mama juos gal jau 10 metu naudoja, ir vis praso nupirkti, o dabar va niekaip negaunu
Nepasimetusi,gal pabandykite paziureti zirmunuose minsko " IKI " zemutiniam aukste,ten kazkada berods maciau sios kosmetikos.
QUOTE(EWI @ 2011 01 05, 22:35)
Nepasimetusi,gal pabandykite paziureti zirmunuose minsko " IKI " zemutiniam aukste,ten kazkada berods maciau sios kosmetikos.
Aciu, siandien buvau, ir kaip tik radau reikalinga spalva
Dziugu
Merginos, gal numanot kokio atspalvio sie seseliai? Vis bandau atitaikyt, bet nesekmingai.
salotine spalva ir tiek
ir man panšu į salotinius tik dar lyg su auksiniais blizgučiais.
QUOTE(Juxt @ 2011 01 20, 10:27)
ir man panšu į salotinius tik dar lyg su auksiniais blizgučiais.
Ar panasu i kuriuos nors is siu?