Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio ir kosmetikos informacinė tarnyba

QUOTE(mexica @ 2010 10 05, 21:16)
Sveikos,
norejau paklausti gal kas neseniai Vilniuje matet Boromed tepaliuko?
Toks geras buvo bet niekur neberandu.. sad.gif
Va tokie:
http://www.alibaba.c...ptic_Cream.html

Boro plius mačiau Saulės išparduotuvėj, o Boromedo nelabai... gal bandyk žiūrėti kur rusiška kosmetika prekiauja. Gal Kalvarijų turguje g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 05, 21:53)
Boro plius mačiau Saulės išparduotuvėj, o Boromedo nelabai... gal bandyk žiūrėti kur rusiška kosmetika prekiauja. Gal Kalvarijų turguje g.gif:

Taj va,kad boromed pilna visur, net vaistinese,o boroplius nebeliko sad.gif
tas boroplius man ne is tolo neprilygsta boromedui schmoll.gif
Atsakyti
Užmačiau vakar stotelėje kažkurio Olay Total Effects veido kremo reklamą. Kažkaip praleidau, kada čia LT pradėjo prekiauti Olay? Ir kas? Kokios kainos? g.gif
Thomas Phillips tubūt taip nereklamuotų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 08 spalio 2010 - 19:48
Ai neskauda sakė, kad "Kosmadoj" matė kažkiek "Olay" asortimento : prausiklių, tonikų, kremų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 spalio 2010 - 18:25
QUOTE(mexica @ 2010 10 06, 11:34)
Taj va,kad boromed pilna visur, net vaistinese,o boroplius nebeliko sad.gif
tas boroplius man ne is tolo neprilygsta boromedui  schmoll.gif

"Boroplius" bent anksčiau esu pirkusi "Europos" perėjoj, rusiškos kosmetikos parduotuvėlėj.
Atsakyti
Beje, "Olay" kainos lyg apie 20-30Lt.
Atsakyti
Atsirado ir lietuviškas puslapis - http://www.olay.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 spalio 2010 - 13:26
Norėjau paklausti, ar dar prekiaujama Lietuvoje Vitaskin odos priežiūros priemonėmis? Jei taip, tai kur? Aš jų niekur nebeužmatau, ar tik nebus išimta iš prekybos? O galtik pavadinimą pakeitė?
Atsakyti
Sveikos, kaip sudetis, ar labai bloga?
Sudėtis: Mineral clay 250mg, Carica papaya 50mg, Cucumis sativus 10mg, Pyrus malus 10mg, Ficus carica 10mg, Aqua, Bentonite, Glycerin, Cetyl palmitate, Cetyl alcohol, Kaolin, Caprylic, Dimethicone, Xanthan gum, Methylparaben, Propylparaben, Sodium lauryl sulfate, 2-bromo-2-nitropropane, Disodium EDTA, Colour Tartrazine yellow, Perfume Gardenia WS 1156, Colour Ponceau SX.
Atsakyti
Sveikos!

Maciau diskutavot apie jau naudojamu kosmetikos priemoniu galiojima. O kaip su nenaudotom priemonem? Va radau pas save uzsilikusi krema, taip ir nepradeta naudot. Tikrai seniai pirktas, pora metu gali but. Tai jau ismesti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2010 12 08, 14:05)
Sveikos!

Maciau diskutavot apie jau naudojamu kosmetikos priemoniu galiojima. O kaip su nenaudotom priemonem? Va radau pas save uzsilikusi krema, taip ir nepradeta naudot. Tikrai seniai pirktas, pora metu gali but. Tai jau ismesti?  blush2.gif

Jai nupiešta dėžutė ant kurios parašyta 6 arba 12 mėn,tai reiškia,kad tiek laiko galioja nuo to momento kai pradaroma pakuotė,jai dar yra pagaminimo data nurodyta tai reiškias galioja 36 mėnesius nuo pagaminimo ir 6 arba 12 nuo pradarymo.
Atsakyti
Sveikutes,

nusprendziau, kad mano sausai jautriai odai (beje jau kai 30 meteliu yra ir nuo raukslyciu) reiktu kazko kaip koks nors serumas ax.gif
Tai va darbar niekaip negaliu issirinkt g.gif Ar gerai sis 100% tikras hialeronas?
Hialeronas 100%
o gal geriau rinktis si siu kazkokiu tai miksu:
Miksas 1
Miksas 2
Miksas 3
Miksas 4
Miksas 5
Ju tiek daug, kad galva raibsta kuris cia geriausias variantas.ar gal suporuot kuriuos du doh.gif blink.gif
Patarkit ka nors blush2.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti