Sena tema.
Nori gauti protingą atsakymą, klausk protingai. /J. V. Gėtė/
Sutirštėjo mano brangus ir mėgstamiausias nagų lakas Ar dar įmanoma jį kažkaip išgelbėt?
QUOTE(Victorious @ 2009 08 05, 17:47)
Sutirštėjo mano brangus ir mėgstamiausias nagų lakas Ar dar įmanoma jį kažkaip išgelbėt?
Kiek žinau, būna specialūs skiedikliai, vitrinoj gal reiktų pažiūrėt
gal galetumet parekomenduot gera tiesinamaji plauku purskala? labai norisi tiesinimo znyples pakeist
QUOTE(pompaduska @ 2009 08 12, 22:45)
gal galetumet parekomenduot gera tiesinamaji plauku purskala? labai norisi tiesinimo znyples pakeist
o jūsų plaukai ploni ir paslankūs? jei ne, tai žnyplių nepavyks pakeisti arba teks susitaikyti su šiokiu tokiu banguotumu
aš dabar drėgnus plaukus sutepu glotninančiu aliejuku ir iššukuoju - nebūna plaukai tiesūs, bet išrodo visai padoriai, ypač turint omeny, kad maniškiai nepaslankūs, stori ir linkę pūstis
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 13, 07:08)
o jūsų plaukai ploni ir paslankūs? jei ne, tai žnyplių nepavyks pakeisti arba teks susitaikyti su šiokiu tokiu banguotumu
aš dabar drėgnus plaukus sutepu glotninančiu aliejuku ir iššukuoju - nebūna plaukai tiesūs, bet išrodo visai padoriai, ypač turint omeny, kad maniškiai nepaslankūs, stori ir linkę pūstis
mano plaukai siaip yra paslankus ir banguotys patys nemegsta, bet man reikia idealiai tiesiu galiuku, vat jie megsta uzsiriest i jiems norima sona:[ o del ju kankint visu plauku znyplem nesinori. mastau gal apie Tigi tiesala berods zaliam buteliuke
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 13, 09:08)
aš dabar drėgnus plaukus sutepu glotninančiu aliejuku ir iššukuoju - nebūna plaukai tiesūs,
O kokį glotninantį aliejuką naudoji?
QUOTE(pompaduska @ 2009 08 13, 09:42)
mano plaukai siaip yra paslankus ir banguotys patys nemegsta, bet man reikia idealiai tiesiu galiuku, vat jie megsta uzsiriest i jiems norima sona:[ o del ju kankint visu plauku znyplem nesinori. mastau gal apie Tigi tiesala berods zaliam buteliuke
tai galima tiesinti tik galus
QUOTE(Victorious @ 2009 08 13, 09:44)
O kokį glotninantį aliejuką naudoji?
Goldwell Kerasilk
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 13, 09:05)
tai galima tiesinti tik galus
tai vat, kad bijau jog jie ilgainiui pasidarys ploni triusenos nuo znypliu
QUOTE(pompaduska @ 2009 08 13, 11:10)
tai vat, kad bijau jog jie ilgainiui pasidarys ploni triusenos nuo znypliu
jei gera apsauga nuo karscio, veliau po tiesinimo patepi kuo, tai tikrai nenusiurs
Papildyta:
beje, koki pasiulytumet efektyvu nagu odleiu tirpikli ar kazka pan? paskaiciau manikiuro temoj, kad victorious uzklause, paciai reikia
QUOTE(Obuolinė @ 2009 08 15, 15:59)
jei gera apsauga nuo karscio, veliau po tiesinimo patepi kuo, tai tikrai nenusiurs
tai yra iliuzijaaaaaa
zaidziu dabar su Tigi purskalu tiesinanciu ir tiesinu su sukom dziovindama su fenu. manau mazesnis blogis negu dziovint su fenu ir paskui dar tiesint. nes man kai znyples naudoju net jauciu kaip plaukai kencia cia jau psichologiskai veikia