Įkraunama...
Įkraunama...

netikras zuikis

as zuiki kepu is kalakutienos farso ir butinai itarkuoju didele zalia morka labai skaniai man gaunasi ir nekoloringa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 07 16, 11:51)
as zuiki kepu is kalakutienos farso ir butinai itarkuoju didele zalia morka labai skaniai man gaunasi ir nekoloringa thumbup.gif

nejaugi?? g.gif ax.gif

maniskis kaip tik dabar orkaiteje kepa, jau visa valanda praejo, bet dar kokio pusvalandzio reikes, o dariau is 1kg.farso, primaisiau morka, 2 kiausinius, dziuveseliu, prieskoniu ir suformavau. tik dabar pasiskaiciau kad ji dauzyt i stala reikejo, kad gerai farsas pasiskirstytu ir nesubyretu, na bet nieko, gal kaip nors... bigsmile.gif suformavus padariau triju pirstu poza biggrin.gif (kaip temos pradzioje buvo patarta) ir skylutes praduriau...
laukiu nesulaukiu kada iskeps - tai pirmas mano blynas ax.gif tik va padaziuko irgi neismastau koki paruosus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 28 rugpjūčio 2008 - 15:56
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 08 28, 16:55)
nejaugi??  g.gif  ax.gif

maniskis kaip tik dabar orkaiteje kepa, jau visa valanda praejo, bet dar kokio pusvalandzio reikes, o dariau is 1kg.farso, primaisiau morka, 2 kiausinius, dziuveseliu, prieskoniu ir suformavau. tik dabar pasiskaiciau kad ji dauzyt i stala reikejo, kad gerai farsas pasiskirstytu ir nesubyretu, na bet nieko, gal kaip nors... bigsmile.gif  suformavus padariau triju pirstu poza  biggrin.gif (kaip temos pradzioje buvo patarta) ir skylutes praduriau...
laukiu nesulaukiu kada iskeps - tai pirmas mano blynas  ax.gif tik va padaziuko irgi neismastau koki paruosus  g.gif

Kaip pirmas zuikis? Ar pavyko mirksiukas.gif
As dar i farsa imaisau pakepintas tarkuotas morkas su smulkiai pjaustytais svogunai. Labai gera skoni suteikia thumbup.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau receptėlių liuks. Eisiu ir aš kepti zuikiuką. Gerų patarimų daug radau. ačiū visoms. uriu virtos maltos stirnienos. bandysiu ją sudėti Gal nepamaišys? rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi pirma karta kepiau netikra zuiki, gavosi tikrai skaniai, kepiau kiauliena, bet tokia riebesne, idejau morka, svoguna, kiausini ir prieskoniu
Atsakyti
As irgi pirma karta kepiau zuiki,bet nenusivyliau.Nutariau kepti is vistienos farso, na skonis tai super!!!!Ji stoks minkstutis gavosi ir ne toks kaloringas,kaip is kiaulienos ax.gif Receptuko nerasysiu,nes ziuriu,kad cia ju nemazai....As i visa iprasta mase dar imaisiau surio,pjaustyto kubeliais thumbup.gif
Atsakyti
Aš kepiau iš Sonatinos receptų zuikį su sūriu ir su morkom. Tai su morkom labai skanus gavosi wub.gif
Atsakyti
Kazkada ieskodama, kaip issikepti zuiki, uzklydau i angliskus puslapius. Tai is esmes receptukai kaip ir supermamu, tik ten visur pabaigoj siuloma pries kepant aptepti pavirsiu pomidoru padazu su prieskoniais ar pamidoru padazo ir medaus misiniu. Kiek pamenu, gavosi tokiai visai nieko blizganti plutele smile.gif Siulau pameginti!
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit minciu kaip papuosti netikra zuiki? 4u.gif
as tai visada puosiu taip: is lauro lapu padarau ausytes,o is pipiru nosi,akis ir burna biggrin.gif
Atsakyti
Aš pati kepiau tik vieną kartą neseniai, bet močiutė puošia su makaronais...smile.gif
Atsakyti
sveikutės, ką reikia daryti, kad zuikis nebūtų toks sausas, nes gaunasi pakankamai sausas, sprangus.... ačiukas už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita:) @ 2008 11 17, 17:38)
sveikutės, ką reikia daryti, kad zuikis nebūtų toks sausas, nes gaunasi pakankamai sausas, sprangus.... ačiukas už atsakymus  4u.gif

idek svieste kepinto svoguno, bandele mirkyk piene ... g.gif
As moku labai skanu zuiki-puiki cool.gif :
vistienos farsa paruosiu , kaip kotletams, idedu smulkiai pjaustytos paprikos, gerai isminkau. Tada mase isploju ant folijos, i viduriuka dedu tarkuoto surio, suformuoju zuiki (suris turi but vidury). Vistienos farsas skystokas, todel is folijos krastu formuoju 'loveli'. Tikrai skan u 4u.gif
Atsakyti