as zuiki kepu is kalakutienos farso ir butinai itarkuoju didele zalia morka labai skaniai man gaunasi ir nekoloringa
QUOTE(varhay @ 2008 07 16, 11:51)
as zuiki kepu is kalakutienos farso ir butinai itarkuoju didele zalia morka labai skaniai man gaunasi ir nekoloringa
nejaugi??
maniskis kaip tik dabar orkaiteje kepa, jau visa valanda praejo, bet dar kokio pusvalandzio reikes, o dariau is 1kg.farso, primaisiau morka, 2 kiausinius, dziuveseliu, prieskoniu ir suformavau. tik dabar pasiskaiciau kad ji dauzyt i stala reikejo, kad gerai farsas pasiskirstytu ir nesubyretu, na bet nieko, gal kaip nors... suformavus padariau triju pirstu poza (kaip temos pradzioje buvo patarta) ir skylutes praduriau...
laukiu nesulaukiu kada iskeps - tai pirmas mano blynas tik va padaziuko irgi neismastau koki paruosus
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 08 28, 16:55)
nejaugi??
maniskis kaip tik dabar orkaiteje kepa, jau visa valanda praejo, bet dar kokio pusvalandzio reikes, o dariau is 1kg.farso, primaisiau morka, 2 kiausinius, dziuveseliu, prieskoniu ir suformavau. tik dabar pasiskaiciau kad ji dauzyt i stala reikejo, kad gerai farsas pasiskirstytu ir nesubyretu, na bet nieko, gal kaip nors... suformavus padariau triju pirstu poza (kaip temos pradzioje buvo patarta) ir skylutes praduriau...
laukiu nesulaukiu kada iskeps - tai pirmas mano blynas tik va padaziuko irgi neismastau koki paruosus
Kaip pirmas zuikis? Ar pavyko
As dar i farsa imaisau pakepintas tarkuotas morkas su smulkiai pjaustytais svogunai. Labai gera skoni suteikia
Prisiskaičiau receptėlių liuks. Eisiu ir aš kepti zuikiuką. Gerų patarimų daug radau. ačiū visoms. uriu virtos maltos stirnienos. bandysiu ją sudėti Gal nepamaišys?
As irgi pirma karta kepiau zuiki,bet nenusivyliau.Nutariau kepti is vistienos farso, na skonis tai super!!!!Ji stoks minkstutis gavosi ir ne toks kaloringas,kaip is kiaulienos Receptuko nerasysiu,nes ziuriu,kad cia ju nemazai....As i visa iprasta mase dar imaisiau surio,pjaustyto kubeliais
Aš kepiau iš Sonatinos receptų zuikį su sūriu ir su morkom. Tai su morkom labai skanus gavosi
Kazkada ieskodama, kaip issikepti zuiki, uzklydau i angliskus puslapius. Tai is esmes receptukai kaip ir supermamu, tik ten visur pabaigoj siuloma pries kepant aptepti pavirsiu pomidoru padazu su prieskoniais ar pamidoru padazo ir medaus misiniu. Kiek pamenu, gavosi tokiai visai nieko blizganti plutele Siulau pameginti!
Sveikos, gal kuri turit minciu kaip papuosti netikra zuiki?
as tai visada puosiu taip: is lauro lapu padarau ausytes,o is pipiru nosi,akis ir burna
as tai visada puosiu taip: is lauro lapu padarau ausytes,o is pipiru nosi,akis ir burna
Aš pati kepiau tik vieną kartą neseniai, bet močiutė puošia su makaronais...
sveikutės, ką reikia daryti, kad zuikis nebūtų toks sausas, nes gaunasi pakankamai sausas, sprangus.... ačiukas už atsakymus
QUOTE(jurgita:) @ 2008 11 17, 17:38)
sveikutės, ką reikia daryti, kad zuikis nebūtų toks sausas, nes gaunasi pakankamai sausas, sprangus.... ačiukas už atsakymus
idek svieste kepinto svoguno, bandele mirkyk piene ...
As moku labai skanu zuiki-puiki :
vistienos farsa paruosiu , kaip kotletams, idedu smulkiai pjaustytos paprikos, gerai isminkau. Tada mase isploju ant folijos, i viduriuka dedu tarkuoto surio, suformuoju zuiki (suris turi but vidury). Vistienos farsas skystokas, todel is folijos krastu formuoju 'loveli'. Tikrai skan u