Įkraunama...
Įkraunama...

netikras zuikis

o tai ka tos skylutes duoda?

Tose stebuklingose skylutėse susirenka skystis, tada zuikis tolygiai perkepa ir nesutrūkinėja tongue.gif
Atsakyti
O kokio karštumo orkaitėje ir kiek laiko kepti taip ir neparašėt cry.gif ax.gif
Atsakyti
O kokio karštumo orkaitėje ir kiek laiko kepti taip ir neparašėt

Kepti karštoje orkaitėje kol iškeps megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
o man dėt bulkos nesakanu. primena tokį valgyklinį zuikį. vakar dėjau, nes faršo mažokai turėjau. tai nieko gero......
Atsakyti
ax.gif blush2.gif ... o iš tikro, kiek laiko kepat?
Atsakyti
as tai kepiau apie 40 min,bet mano zuikis nebuvo labai didelis.Zodziu kepk tol , kol virsus paruduos
Atsakyti
aš tai kepiau vakar, ko "be namų negerai" žiūrėjai, tai man rodos koks pusvalandis. po to prakrapščiau skylę ir pamačiau, kad jau iškepęs.
Atsakyti
O aš kepu taip.
Idarui sutarkuoju sūrį olandišką, įmaišau kiaušinį ir džiovintų abrikosų + razinų arba slyvų+ razinų.Na galima ir be razinų aiškuO dažniausiai darau du skirtingus: vieną su slyvom, o vieną su abrikosais.
O į faršą, na viskas kaip kotletams bet dar įtarkuoju morką.
Receptas tikrai daug kartų patikrintas ir gaunasi skaniai.Ir kepdama įvinioju į foliją, o bebaiginėjant kept , pravynioju ją, na kad apkeptų viršus.

pabandykite, tikrai bus skanu.,Ir ne taip kaip rašo...paprasčiausias didelis kotletas .Tikrai ne.
Atsakyti
Aš taip darau mažiukus zraziukus. Skanu thumbup.gif Niam niam essen.gif
Atsakyti
Mano receptas ax.gif .
0,5 kg maltos kiaulienos ir jautienos (maišyta)
3 kiaušinai
2 valg. šaukštai bulvių krakmolo
Svogunas arba česnakas
Prieskoniai kas kokius mėgsta
Kmynai

Kiaušinius su prieskoniais ir krakmolu išplakti iki vientisos masės. Supilti į faršą. Gerai išmaišyti. Pridėti česnakų ar pakepinto svoguno, kmynų. Galima dėti į vidų ką tik širdis geidžia. Bet aš nededu nieko. Man ir taip skanu mirksiukas.gif . Bulves apšlakstyti aliejumi ir prieskoniais su druska. Į skardą įpilti vandens suformuotą zuikį dėti į skardą. Aplink zuikį apdėlioti bulvėmis apšlakstytomis aliejumi. Kepti elektrinėje orkaitėje 1 h. 200 laipsnių temperatūroje. Mūsų šeimą labai mėgsta šį patiekalą. Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
O kokiu padazu uzpilat ta zuiki? Pas mus darbe valgykloje ta zuiki uzpila kazkokiu baltu padazu, hmm, kaip skanu...
Atsakyti
o as i farsa dedu virtus makaronus,tada gerai susiklijuoja ir labai skanu:)
Atsakyti