Įkraunama...
Įkraunama...

netikras zuikis

QUOTE(kristynka* @ 2013 12 11, 19:11)
Noreciau Kaledom issikepti zuiki netikra. bet noriu ji kepti netradiciskai. pavz ar jis man izkeptu kekso formoje, ir as lengvai issiimtu paskui man jis is jos ?
ar geriau nerizikuoti ir bandyti daryti didelius farso kepaliukus  g.gif
Forma stai tokia, nusiiima sonas
Forma

Mes irgi keksinėje formoje visada jį kepam. Kartais prikepa, bet apipjauni ratu ir issiima smile.gif
Atsakyti
Kad zuikis nepriliptų keksinėje formoje aš ją iškloju sviestiniu popieriumi. Tik ta forma pas mane pailga, o ne lenkta. Ir dar jei norite kažko įdomesnio, tai pusę faršo darykite klasikinį, o į kitą pusę įdėkite džiovintų spanguolių, kepintų džiovintų baravykų ar pistacijų. Iškepsite vienu metu du skirtingus zuikius. Klasikinis bus skanus kaip karštas užkandis, o kitą su įdarais galite suvalgyti šaltą. Aš visuomet taip šventėmis kepu: vieną su džiovintomis spanguolėmis arba smulkintais džiovintais persikais (ar abrikosais), o kitą pusę su pistacijomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 02 18, 19:27)
Kad zuikis nepriliptų keksinėje formoje aš ją iškloju sviestiniu popieriumi. Tik ta forma pas mane pailga, o ne lenkta. Ir dar jei norite kažko įdomesnio, tai pusę faršo darykite klasikinį, o į kitą pusę įdėkite džiovintų spanguolių, kepintų džiovintų baravykų ar pistacijų. Iškepsite vienu metu du skirtingus zuikius. Klasikinis bus skanus kaip karštas užkandis, o kitą su įdarais galite suvalgyti šaltą. Aš visuomet taip šventėmis kepu: vieną su džiovintomis spanguolėmis arba smulkintais džiovintais persikais (ar abrikosais), o kitą pusę su pistacijomis  smile.gif

idomu koks skonis su dziovintomis spanguolemis butu, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 03 20, 10:10)
idomu koks skonis su dziovintomis spanguolemis butu, aciukas 4u.gif

Sakyčiau toks neutralus. Ta prasme, kad nėra saldu, kaip kad dėtumėte džiovintus persikus ar abrikosus. Be to, su džiovintais vaisiais skaniau jei faršas bus iš paukštienos: vištienos arba kalakutienos.
Atsakyti
Labai skanus vegetariškas netikras zuikis.
Labai panašus į tikrą. Jei nebūčiau gaminusi pati, suabejočiau ar tikrai vegetariškas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indonezija_ @ 2016 12 27, 12:22)
Labai skanus vegetariškas netikras zuikis.
Labai panašus į tikrą. Jei nebūčiau gaminusi pati, suabejočiau ar tikrai vegetariškas.  biggrin.gif

Įdomus receptas!
Atsakyti