QUOTE(Dviveide @ 2010 01 16, 17:20)
Sveikos, susigundziau ir as padaryt netikra zuiki. Jautienos ir kiaulienos farsa paskaninau kmynais ir rozmarinu, imusiau pora kiausiniu, idejau mirkytos piene bulkos, tarkuotu smulkiai zaliu morku ir smulkiai pjaustyto svoguno. Formavau zuiki sluoksniais, i vidu idejau pora vistu kiausiniu, apglosciau slapiomis rankomis ir padriau tris duobutes. Kepiau apie 40min 200C laipsniu temperaturoje.
Is kilo farso isejo du nedidukai zuikiai. Tik nelabai gavosi vientisa mase, o labiau kotletas. Kita syki bandysiu labiau sumalt farsa blenderiu, dar ipilt kokio sultinuko, kad gautusi labiau tesla, o ne farsas.
Siaip labai skanu
Is kilo farso isejo du nedidukai zuikiai. Tik nelabai gavosi vientisa mase, o labiau kotletas. Kita syki bandysiu labiau sumalt farsa blenderiu, dar ipilt kokio sultinuko, kad gautusi labiau tesla, o ne farsas.
Siaip labai skanu
Šiaip gal nereikia skystesnio faršo, tik reikia jį truputį daugiau pamušti (pvz į stalo paviršių). Turėtų netrupėti tada, vientisesnė masė gaunasi.
O atrodo tai baisiai gražiai