ar galima netikrą zuikį kepti silikoninėje formoje, nusipirkau vakar tokias nedideles zuikučio ir ėriuko formas
o čia mano zuikis prieš porą metų per velykas, vienas giminaitis neteisingai suprato žodį "zuikis", tai ir nulipdė galvą beigi kūną, sako, nu juk zuikį kepam, o ne kokį ten didelį kotletą...
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 03, 09:47)
o čia mano zuikis prieš porą metų per velykas, vienas giminaitis neteisingai suprato žodį "zuikis", tai ir nulipdė galvą beigi kūną, sako, nu juk zuikį kepam, o ne kokį ten didelį kotletą...
geras šaunuolis tas giminaitis
mielos, kepejeles, radau nesenai zurnale idomia zuikio gaminimo detale, jog norint, kad zuikis gerai pjaustytusi, netrupetu, nereikia i farsa nedeti kiausinio, o itarkuoti 2-3 zalias bulves,jos esa labai gerai sulipdo ir gaunasi puikus zuikutis.kaip tik sivakara galvoj kepti, tai gal pabandysiu sia technologija
gal kuri nors irgi taip kepate?
gal kuri nors irgi taip kepate?
gal kvailas klausimas, bet kaip valgyti ta zuiki, ar tinka karsta su bulvemis, ar jis saltas valgomas
QUOTE(aureku @ 2009 04 24, 16:03)
gal kvailas klausimas, bet kaip valgyti ta zuiki, ar tinka karsta su bulvemis, ar jis saltas valgomas
Man skanu ir šaltas,ir karštas o valgomas ir su karštom bulvėm,ir su duona,tinka prie jo ir majonezas
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 22, 12:25)
Esu taip kepusi,man gavosi neįspūdingai,gal dėl to kad per mažai kepiau,ir tos bulvės gerai neiškepė,ar per daug tiesiog jų buvo
as kepiau siandien zuiki, valgem karsta, padariau du, tai antras liko paragausim salto su duona. as kepiau su tarkuota bulve vietoj kiausinio, radau recepciuka "Zmonese" pries keleta savaiciu. labai puikiai gavosi, minkstas ir skanus.ir manau tarkis ten labai tiko, ir skonis truputi jautesi. dar dejau kiausinio virto, morku ir zinoma svoguno, tai liuks
QUOTE(aureku @ 2009 04 25, 00:31)
as kepiau siandien zuiki, valgem karsta, padariau du, tai antras liko paragausim salto su duona. as kepiau su tarkuota bulve vietoj kiausinio, radau recepciuka "Zmonese" pries keleta savaiciu. labai puikiai gavosi, minkstas ir skanus.ir manau tarkis ten labai tiko, ir skonis truputi jautesi. dar dejau kiausinio virto, morku ir zinoma svoguno, tai liuks
as apie ta pati recepta ir kalbejau taigi isbandziau kaip ten sutom bulvem.
turejau farso apie 700g tai itarkavau tris nedideles bulves, morku, pakepintu svogunu idejau,prieskoniu ivairiu ir zirneliu (kaip visada ) tai isejo tikrai puikiai anksciau gaudavosi zymiai biresnis. kepiau apie 45 min. ai tiesa dar dejau pora saukstu dziuveseliu.
mes tai siaip valgom su duona dazniausiai ji pusryciams ar uzkandziams, o jeigu MB i darba nesasi tai su virtom bulvem plius, padarau padazo kokio ir darzoviu, tai liuks pietus gaunasi
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 03, 10:47)
ar galima netikrą zuikį kepti silikoninėje formoje, nusipirkau vakar tokias nedideles zuikučio ir ėriuko formas
o cia tai smagus patiekaliukas
Kepiau nelabai tikra netikra zuiki is kalakutienos farso. Imaisome prieskonius, kaip kam patinka kiausinis ar tarkuota zalia bulve, zoleles, pipiriukai ir t.t. ir itarkuoti turimo kieto surio, kuris lydytusi Ant virsaus barsciau kmynus, nes sita geri mano seimyna beria beveik visur. Zuikelis netoks sausas, ir visai nebyra. pabandykite
QUOTE(SPYGLIUKAS** @ 2009 05 01, 22:22)
Kepiau nelabai tikra netikra zuiki is kalakutienos farso. Imaisome prieskonius, kaip kam patinka kiausinis ar tarkuota zalia bulve, zoleles, pipiriukai ir t.t. ir itarkuoti turimo kieto surio, kuris lydytusi Ant virsaus barsciau kmynus, nes sita geri mano seimyna beria beveik visur. Zuikelis netoks sausas, ir visai nebyra. pabandykite
Šaunus receptukas būtinai išbangysime
Ačiū už receptą.... Lekiu vyrui ruišti, kaip tik vakarienei bus....
QUOTE(vegafe @ 2009 04 29, 18:00)
o cia tai smagus patiekaliukas
labai grazu ir tikiu taip pat skanu