Įkraunama...
Įkraunama...

netikras zuikis

ar galima netikrą zuikį kepti silikoninėje formoje, nusipirkau vakar tokias nedideles zuikučio ir ėriuko formas ax.gif

o čia mano zuikis prieš porą metų per velykas, vienas giminaitis neteisingai suprato žodį "zuikis", tai ir nulipdė galvą beigi kūną, sako, nu juk zuikį kepam, o ne kokį ten didelį kotletą... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 03, 09:47)

o čia mano zuikis prieš porą metų per velykas, vienas giminaitis neteisingai suprato žodį "zuikis", tai ir nulipdė galvą beigi kūną, sako, nu juk zuikį kepam, o ne kokį ten didelį kotletą...  lotuliukas.gif

user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif geras biggrin.gif šaunuolis tas giminaitis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mielos, kepejeles, radau nesenai zurnale idomia zuikio gaminimo detale, jog norint, kad zuikis gerai pjaustytusi, netrupetu, nereikia i farsa nedeti kiausinio, o itarkuoti 2-3 zalias bulves,jos esa labai gerai sulipdo ir gaunasi puikus zuikutis.kaip tik sivakara galvoj kepti, tai gal pabandysiu sia technologija lotuliukas.gif
gal kuri nors irgi taip kepate?
Atsakyti
gal kvailas klausimas, bet kaip valgyti ta zuiki, ar tinka karsta su bulvemis, ar jis saltas valgomas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 04 24, 16:03)
gal kvailas klausimas, bet kaip valgyti ta zuiki, ar tinka karsta su bulvemis, ar jis saltas valgomas  blush2.gif

Man skanu ir šaltas,ir karštas smile.gif o valgomas ir su karštom bulvėm,ir su duona,tinka prie jo ir majonezas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 22, 12:25)

gal kuri nors irgi taip kepate?

Esu taip kepusi,man gavosi neįspūdingai,gal dėl to kad per mažai kepiau,ir tos bulvės gerai neiškepė,ar per daug tiesiog jų buvo ax.gif
Atsakyti
as kepiau siandien zuiki, valgem karsta, padariau du, tai antras liko paragausim salto su duona. as kepiau su tarkuota bulve vietoj kiausinio, radau recepciuka "Zmonese" pries keleta savaiciu. labai puikiai gavosi, minkstas ir skanus.ir manau tarkis ten labai tiko, ir skonis truputi jautesi. dar dejau kiausinio virto, morku ir zinoma svoguno, tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 04 25, 00:31)
as kepiau siandien zuiki, valgem karsta, padariau du, tai antras liko paragausim salto su duona. as kepiau su tarkuota bulve vietoj kiausinio, radau recepciuka "Zmonese" pries keleta savaiciu. labai puikiai gavosi, minkstas ir skanus.ir manau tarkis ten labai tiko, ir skonis truputi jautesi. dar dejau kiausinio virto, morku ir zinoma svoguno, tai liuks  thumbup.gif

as apie ta pati recepta ir kalbejau mirksiukas.gif taigi isbandziau kaip ten sutom bulvem.
turejau farso apie 700g tai itarkavau tris nedideles bulves, morku, pakepintu svogunu idejau,prieskoniu ivairiu ir zirneliu (kaip visada smile.gif ) tai isejo tikrai puikiai thumbup.gif anksciau gaudavosi zymiai biresnis. kepiau apie 45 min. ai tiesa dar dejau pora saukstu dziuveseliu.
mes tai siaip valgom su duona dazniausiai ji pusryciams ar uzkandziams, o jeigu MB i darba nesasi tai su virtom bulvem plius, padarau padazo kokio ir darzoviu, tai liuks pietus gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 03, 10:47)
ar galima netikrą zuikį kepti silikoninėje formoje, nusipirkau vakar tokias nedideles zuikučio ir ėriuko formas  ax.gif

o čia mano zuikis prieš porą metų per velykas, vienas giminaitis neteisingai suprato žodį "zuikis", tai ir nulipdė galvą beigi kūną, sako, nu juk zuikį kepam, o ne kokį ten didelį kotletą...  lotuliukas.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif o cia tai smagus patiekaliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kepiau nelabai tikra netikra zuiki blush2.gif is kalakutienos farso. Imaisome prieskonius, kaip kam patinka kiausinis ar tarkuota zalia bulve, zoleles, pipiriukai ir t.t. ir itarkuoti turimo kieto surio, kuris lydytusi smile.gif Ant virsaus barsciau kmynus, nes sita geri mano seimyna beria beveik visur. Zuikelis netoks sausas, ir visai nebyra. pabandykite
Atsakyti
QUOTE(SPYGLIUKAS** @ 2009 05 01, 22:22)
Kepiau nelabai tikra netikra zuiki blush2.gif is kalakutienos farso. Imaisome prieskonius, kaip kam patinka kiausinis ar tarkuota zalia bulve, zoleles, pipiriukai ir t.t. ir itarkuoti turimo kieto surio, kuris lydytusi smile.gif  Ant virsaus barsciau kmynus, nes sita geri mano seimyna beria beveik visur. Zuikelis netoks sausas, ir visai nebyra. pabandykite

Šaunus receptukas 4u.gif būtinai išbangysime 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už receptą.... Lekiu vyrui ruišti, kaip tik vakarienei bus.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegafe @ 2009 04 29, 18:00)
thumbup.gif  thumbup.gif o cia tai smagus patiekaliukas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif labai grazu ir tikiu taip pat skanu
Atsakyti