Labas kepėjos , noriu patarimo. Labai dažnai kepu "Kalakutienos zuikį su sūriu" pagal Sonatinos receptą, visa mano šeimyna dieviną jį . Tai man toks kvailas klausimas iškilo , ar galima būtų vietoj paprasto fermentinio sūrio dėt feta sūrį???
Gėda prisipažint , bet feta sūrį visai neseniai atradau, anksčiau niekad jo nepirkdavau, tai nežinau kur jį naudot galima
QUOTE(*Caras* @ 2009 01 28, 20:58)
Labas kepėjos , noriu patarimo. Labai dažnai kepu "Kalakutienos zuikį su sūriu" pagal Sonatinos receptą, visa mano šeimyna dieviną jį . Tai man toks kvailas klausimas iškilo , ar galima būtų vietoj paprasto fermentinio sūrio dėt feta sūrį???
Gėda prisipažint , bet feta sūrį visai neseniai atradau, anksčiau niekad jo nepirkdavau, tai nežinau kur jį naudot galima
Gėda prisipažint , bet feta sūrį visai neseniai atradau, anksčiau niekad jo nepirkdavau, tai nežinau kur jį naudot galima
feta nesilydo juk o fermentinis issilydo viduje skaniai
FETA,tai ozku pieno suris,jis panasus i karves pieno varskes suri,tik fetoje daug druskos,taigi pati nuspresk kur ji gali deti,man tai labai skanu salotos su feta ir vytinto kumpio suktinukai su fetos suriu,o karstam tinka idarui i blynelius su pvz.spinatais ar lasisa
QUOTE(regna @ 2009 01 27, 13:06)
Linge,gal gali išduoti šviežio agurkų padažiuko receptuką.Ačiū.
tai labai paprasta pasidarai balta padaža atvesini idedi smulkiai supjaustyto agurko ir pakaitini tiek tos išmones bet padažas tada labai kvepe ir ygauna gaivumo
Ar gali zuikio skonis priklausyti nuo farso kokybes? Be galo skaniai gaudavosi,dabar nupirkau farsa "Rimi" ir ...valgyt galima,bet ne toks skanus.
Beje,as idedu dar 2 arb.s. garstyciu i farsa-"nubezdzioniavau" is Oliverio,priduoda pikantiskumo.
Beje,as idedu dar 2 arb.s. garstyciu i farsa-"nubezdzioniavau" is Oliverio,priduoda pikantiskumo.
Daugvaikučių,
Kiek man yra žinoma,ne tik zuikio,bet,ir kotletų skonis priklausonuo faršo kokybės.
Man teko taipogiaipirkti viename prekybos centrų pirkti faršo.
Ir,ruošdamakotletusfarše radau tokį tvarinį,kad po šiandien ten ,jau nebeperku.
Stengiuosiu dažniau ruošti namuose,arba perku tam prekybos centre kuriuo pasitikiu.
Ruošdama faršą aš,į padažą dedu garstyčių,gal tai nebedžionavimas,o man labai patinka garstycios.
Aš,sviestą išsuku su garstyčiomis ir ,naudoju sumuštiniams.
Kiek man yra žinoma,ne tik zuikio,bet,ir kotletų skonis priklausonuo faršo kokybės.
Man teko taipogiaipirkti viename prekybos centrų pirkti faršo.
Ir,ruošdamakotletusfarše radau tokį tvarinį,kad po šiandien ten ,jau nebeperku.
Stengiuosiu dažniau ruošti namuose,arba perku tam prekybos centre kuriuo pasitikiu.
Ruošdama faršą aš,į padažą dedu garstyčių,gal tai nebedžionavimas,o man labai patinka garstycios.
Aš,sviestą išsuku su garstyčiomis ir ,naudoju sumuštiniams.
o kiek ideju... niam niam ... kepsim
Siandien kepem: kalakutienos farsas, morka, svogunas, kiausinis dziuveseliai. Gavosi labai skaniai
Kepiau antrą kartą su jautienos ir kiaulienos faršu, gavosi labai sausas ir kietas toks prieš kelias dienas vėl kepiau, bet tik iš kiaulienos faršo, gavosi labai minkštutis ir skanus
gitapita, iš kalakutienos irgi turėtų būti minkštas, taip? kotletukai tai labai minkštučiai būna vaikams lengviau valgyti būna, o kai kieta mėsytė tai žaidžia jie daugiau nei valgo bekramtydami
gitapita, iš kalakutienos irgi turėtų būti minkštas, taip? kotletukai tai labai minkštučiai būna vaikams lengviau valgyti būna, o kai kieta mėsytė tai žaidžia jie daugiau nei valgo bekramtydami
Mūsų šeima mėgsta zuikį,tad kepu jį dažnokai,tuo labiau kad nesunkiai paruošiamas
Gaminu beveik standartiškai kaip ir visos
Dažniausiai imu per pusę kiaulienos/jautienos faršo,dedu piene mirkyto batono,kiaušinį,svogūno,česnako,mėsos prieskonių,pipirų,kmynų,sūrio kubeliais pjaustyto į vidų,padarau daugmaž batono formą,aptepu ketčupo padažu ir lieka tik iškepti
čia prieš kepimą
O čia po
Papildyta:
Aš PC faršo seniai nebeperku idealiausiai pačiai namie susimalti,bent žinai kokią mėsą valgai
Gaminu beveik standartiškai kaip ir visos
Dažniausiai imu per pusę kiaulienos/jautienos faršo,dedu piene mirkyto batono,kiaušinį,svogūno,česnako,mėsos prieskonių,pipirų,kmynų,sūrio kubeliais pjaustyto į vidų,padarau daugmaž batono formą,aptepu ketčupo padažu ir lieka tik iškepti
čia prieš kepimą
O čia po
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 02 23, 02:12)
Ar gali zuikio skonis priklausyti nuo farso kokybes? Be galo skaniai gaudavosi,dabar nupirkau farsa "Rimi" ir ...valgyt galima,bet ne toks skanus.
Beje,as idedu dar 2 arb.s. garstyciu i farsa-"nubezdzioniavau" is Oliverio,priduoda pikantiskumo.
Beje,as idedu dar 2 arb.s. garstyciu i farsa-"nubezdzioniavau" is Oliverio,priduoda pikantiskumo.
Aš PC faršo seniai nebeperku idealiausiai pačiai namie susimalti,bent žinai kokią mėsą valgai
QUOTE(ramirėja @ 2009 02 25, 20:28)
Mūsų šeima mėgsta zuikį,tad kepu jį dažnokai,tuo labiau kad nesunkiai paruošiamas
O čia po
O čia po
mmm, kaip skaniai atrodo ypač bulvytės
QUOTE(Elena @ 2006 03 03, 09:58)
Aš kepiau ne zuikį, o zuikučius radau receptą rusiškas saite, pabandžiau ir patiko.Faršas tas pats viskas, o į vidų dedamas virtas kiaušinis.Pabandykit, gal patiks
Merginos - pasidalinkit kaip šitą grožį padaryt ... žalia aš