na va vakar prisiskaiciau kaip jus cia gaminat zuikius, tai ir as pasigaminau isejo super labai labai skanu
Zuikutis labai skaniai atrodo
Šaunuolė
Šaunuolė
Gal galit patarti koki padaziuka idomesni prie zuikucio? Nes MB vis zyzia, kad jam reikia padaziuko......
QUOTE(Pliushke @ 2009 01 23, 12:54)
Gal galit patarti koki padaziuka idomesni prie zuikucio? Nes MB vis zyzia, kad jam reikia padaziuko......
as tai grybu padaza gaminu prie zuikio ir kotletu tinka.pakepinu sampinjonus ,svoguna ,kai viskas pasikepina uzpilu grietines ,nedaug vegetos ,pipiru ,dar jei kam patinka tomato.
QUOTE(cadra @ 2009 01 23, 12:25)
as tai grybu padaza gaminu prie zuikio ir kotletu tinka.pakepinu sampinjonus ,svoguna ,kai viskas pasikepina uzpilu grietines ,nedaug vegetos ,pipiru ,dar jei kam patinka tomato.
Aciukas reiks pabadyt, gal patiks MB.
QUOTE(Pliushke @ 2009 01 23, 12:54)
Aš dažniausiai darau tokį: majonezas, tomatas, česnakai ir smulkiai pjaustyti marinuoti agurkėliai Zuikį visada darau su juoda, piene mirkinta duona
Nu aš irgi neseniai dariau su šampinjonais padažą, tik svogūno nedėjau, grietinėlę pyliau, grietinę, prieskonius įvarius.
QUOTE(astiti @ 2009 01 22, 19:54)
na va vakar prisiskaiciau kaip jus cia gaminat zuikius, tai ir as pasigaminau isejo super labai labai skanu
Labai skaniai atrodo ir labai panašus į mano zuikį
aciu kad priminet, koki skanesta galima pasigamint, o as kaip tik farso kameroj turiu manau savaitgali reiks iskepti, beje atrodo nieks nepaminejo, as dar i zuiki dedu konservuotu zirneliu arba kukuruzu, labai graziai atrodo kai supjaustai riekelemis, o ir skonis arba dar tinka bonduele mexikietiskas misinys, ten ir zirneliu ir kukuruzu ir paprikos yra jei gerai pamenu.
megstu zuikius juos kepu visokius labiause patinka su dziovintom slyvom ir svieziu agurku padazu
Linge,gal gali išduoti šviežio agurkų padažiuko receptuką.Ačiū.
ir mane domintu sis padaziukas?