Įkraunama...
Įkraunama...

netikras zuikis

na va vakar prisiskaiciau kaip jus cia gaminat zuikius, tai ir as pasigaminau lotuliukas.gif lotuliukas.gif isejo super thumbup.gif labai labai skanu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Zuikutis labai skaniai atrodo thumbup.gif
Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Gal galit patarti koki padaziuka idomesni prie zuikucio? blush2.gif Nes MB vis zyzia, kad jam reikia padaziuko......
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2009 01 23, 12:54)
Gal galit patarti koki padaziuka idomesni prie zuikucio?  blush2.gif  Nes MB vis zyzia, kad jam reikia padaziuko......

as tai grybu padaza gaminu prie zuikio ir kotletu tinka.pakepinu sampinjonus ,svoguna ,kai viskas pasikepina uzpilu grietines ,nedaug vegetos ,pipiru ,dar jei kam patinka tomato.
Atsakyti
QUOTE(cadra @ 2009 01 23, 12:25)
as tai grybu padaza gaminu prie zuikio ir kotletu tinka.pakepinu sampinjonus ,svoguna ,kai viskas pasikepina uzpilu grietines ,nedaug vegetos ,pipiru ,dar jei kam patinka tomato.

Aciukas 4u.gif reiks pabadyt, gal patiks MB.
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2009 01 23, 12:54)
Gal galit patarti koki padaziuka idomesni prie zuikucio?  blush2.gif  Nes MB vis zyzia, kad jam reikia padaziuko......

Aš dažniausiai darau tokį: majonezas, tomatas, česnakai ir smulkiai pjaustyti marinuoti agurkėliai thumbup.gif Zuikį visada darau su juoda, piene mirkinta duona bigsmile.gif
Atsakyti
Nu aš irgi neseniai dariau su šampinjonais padažą, tik svogūno nedėjau, grietinėlę pyliau, grietinę, prieskonius įvarius.
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 01 22, 19:54)
na va vakar prisiskaiciau kaip jus cia gaminat zuikius,  tai ir as pasigaminau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  isejo super thumbup.gif  labai labai skanu thumbup.gif

user posted image

Labai skaniai atrodo thumbup.gif ir labai panašus į mano zuikį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
aciu kad priminet, koki skanesta galima pasigamint, o as kaip tik farso kameroj turiu bigsmile.gif manau savaitgali reiks iskepti, beje atrodo nieks nepaminejo, as dar i zuiki dedu konservuotu zirneliu arba kukuruzu, labai graziai atrodo kai supjaustai riekelemis, o ir skonis thumbup.gif arba dar tinka bonduele mexikietiskas misinys, ten ir zirneliu ir kukuruzu ir paprikos yra jei gerai pamenu.
Atsakyti
thumbup.gif megstu zuikius juos kepu visokius labiause patinka su dziovintom slyvom ir svieziu agurku padazu essen.gif
Atsakyti
Linge,gal gali išduoti šviežio agurkų padažiuko receptuką.Ačiū.
Atsakyti
ir mane domintu sis padaziukas? ax.gif
Atsakyti